• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Orada muayene olayı gerçekten zormuş . Ben yinede yarın bir muayene olmak istiyorum. Ovulasyon testi belki fayda eder önümüzdeki ay alayim
ben ovulasyon testleriyle cok sey ogrendim. sadece uc ay en ucuzundan kullandim ama, birincisi gec ovulasyon oldugumu ogrendim. ikinci sag tarafimdan oldugum ovulasyonlar cok daha uzun surdu 3 gun kadar, sol tarafimdan oldugum ovulasyon (sadece bir kere yasadim) 12 saat falan surdu. ayrica insan ovulasyonunu yakalayinca tam BAT'i ne zaman biliyor. ben seviyorum ovulasyon testlerini. ama kendini stres yapacaksan hic alma. cunku stres bebek yapiminda en zararli sey.

Aynen canim ya bide mide bulantimda gecmedi benim. Neden bu kadar belirgin onuda anlamadim. Bizde bugun heveslenmistik bat gecsin bari oyle umutlanalim dimi osay3 osay3 haberlesiriz burdan artik :KK51:

Ben iki gun önce dayanamayip yaptim ama negatifti haliyle ama.İNŞ yeniden hamileyimdir bu ay inşallah saglikli gebeligim bebegim olur. Haziranda 18 ay sonra hamile kaldim ama.6 haftalikken kaybettim :( kese bicimsizmis, 25 saat süren müthiş sancilarla ki hayatimda oyle sanci cekmedim allah kimseye göstermesin inşallah vuslata erer artık bu uzun bekleyisler

ben ovulasyon testleriyle cok sey ogrendim. sadece uc ay en ucuzundan kullandim ama, birincisi gec ovulasyon oldugumu ogrendim. ikinci sag tarafimdan oldugum ovulasyonlar cok daha uzun surdu 3 gun kadar, sol tarafimdan oldugum ovulasyon (sadece bir kere yasadim) 12 saat falan surdu. ayrica insan ovulasyonunu yakalayinca tam BAT'i ne zaman biliyor. ben seviyorum ovulasyon testlerini. ama kendini stres yapacaksan hic alma. cunku stres bebek yapiminda en zararli sey.

Stres yapmıyorum .çalışıyorum o yüzden baya kosturmaca var evde otursam belki ona kafayı takardim ama vakit kalmıyor test alayım da bari yumurtlama günümü alamamış okurum. Buradan da bayagi bilgi edindim .zaten ocak gibi bebek düşünüyorduk inşallah yeni yıla bebek haberiyle gireriz. Yumurtlama testi mi alayım kullanırken yardımlarınızı beklerim

Stres yapmıyorum .çalışıyorum o yüzden baya kosturmaca var evde otursam belki ona kafayı takardim ama vakit kalmıyor test alayım da bari yumurtlama günümü alamamış okurum. Buradan da bayagi bilgi edindim .zaten ocak gibi bebek düşünüyorduk inşallah yeni yıla bebek haberiyle gireriz. Yumurtlama testi mi alayım kullanırken yardımlarınızı beklerim
Tamam kendini kontrol edebiliyorsan hiç sorun yok. Ben ovu testlerini kullanırken hiç sıkıntı yaşamadim çünkü stres olmadım. Ama bazıları oluyor ne yazık ki

Tamam kendini kontrol edebiliyorsan hiç sorun yok. Ben ovu testlerini kullanırken hiç sıkıntı yaşamadim çünkü stres olmadım. Ama bazıları oluyor ne yazık ki
Benim stres tavan yapiodu valla. Bi gün kocayi sabah 5 té uyandırp hadi kalk test siliklesmis deyip sacmaladigim olmuştur. Elimde redbull iç bunu kendine gel die.. O da stres ben de ...;) ay ne günlerdi. Allah bi da o günlere götürmesin

Ay
Benim stres tavan yapiodu valla. Bi gün kocayi sabah 5 té uyandırp hadi kalk test siliklesmis deyip sacmaladigim olmuştur. Elimde redbull iç bunu kendine gel die.. O da stres ben de ...:KK66: ay ne günlerdi. Allah bi da o günlere götürmesin
Ay voronesssss benim de şu anda stres tavan tavan!! Hatta atmosfer bile diyebiliriz.
Dr bir sürü kan testi istedi dedim ya beta hcg ile beraber? Bugün sonuçlar gelmiş. Veeeee salak laboratuar bütün testleri yapıp beta hcg yi yapmayı unutmusssss! Salaklar idrar da bakmışlar gebe mi değil miyim! On gündür bekliyorum yine yok beta hcg im. Oturup ağlayacağım yaaaa!

Günaydın kızlar dün gece kasık ve bel ağrısından zor uyudum hatta bacaklarım kesildi ağrıdan 28 gün siklusa göre bugün bat günüm ama değişiyor bazen 30 oluyor şimdilik kırmızı kart yemedim bakalım neler olacak bekliyorum :KK69:

Ay

Ay voronesssss benim de şu anda stres tavan tavan!! Hatta atmosfer bile diyebiliriz.
Dr bir sürü kan testi istedi dedim ya beta hcg ile beraber? Bugün sonuçlar gelmiş. Veeeee salak laboratuar bütün testleri yapıp beta hcg yi yapmayı unutmusssss! Salaklar idrar da bakmışlar gebe mi değil miyim! On gündür bekliyorum yine yok beta hcg im. Oturup ağlayacağım yaaaa!

aaaaaaaaaao_Oo_O

Ay

Ayyyy. Haklısın . Öğrenince yaz bana. Ben de dun doktora gittim kı test yapsın hani tahlil. Yok yani . Sadece çok erken kucuk deyip haftaya gel dedi. Kese gözükmedi zaten

Kızlar geç dollenme yaşayan kişi hep mi gec dollenir? Benim bat günü dundu kasik ağrım var hala ama testte negatif fakat ilk gebelikte de 5 gun negatif 6.gün silik çizgi cikmisti

Back
X