- 13 Eylül 2015
- 601
- 2.166
- 113
Aynı durum bende de var. Birde kasıkta sancı oluyor arada bir. Bat için son 1 günKızlar su gibi akıntım var. Daha önce yaşayan varmı bu durumu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durum bende de var. Birde kasıkta sancı oluyor arada bir. Bat için son 1 günKızlar su gibi akıntım var. Daha önce yaşayan varmı bu durumu?
ben ovulasyon testleriyle cok sey ogrendim. sadece uc ay en ucuzundan kullandim ama, birincisi gec ovulasyon oldugumu ogrendim. ikinci sag tarafimdan oldugum ovulasyonlar cok daha uzun surdu 3 gun kadar, sol tarafimdan oldugum ovulasyon (sadece bir kere yasadim) 12 saat falan surdu. ayrica insan ovulasyonunu yakalayinca tam BAT'i ne zaman biliyor. ben seviyorum ovulasyon testlerini. ama kendini stres yapacaksan hic alma. cunku stres bebek yapiminda en zararli sey.Orada muayene olayı gerçekten zormuş . Ben yinede yarın bir muayene olmak istiyorum. Ovulasyon testi belki fayda eder önümüzdeki ay alayim
Aynen canim ya bide mide bulantimda gecmedi benim. Neden bu kadar belirgin onuda anlamadim. Bizde bugun heveslenmistik bat gecsin bari oyle umutlanalim dimiosay3 haberlesiriz burdan artik
![]()
ben ovulasyon testleriyle cok sey ogrendim. sadece uc ay en ucuzundan kullandim ama, birincisi gec ovulasyon oldugumu ogrendim. ikinci sag tarafimdan oldugum ovulasyonlar cok daha uzun surdu 3 gun kadar, sol tarafimdan oldugum ovulasyon (sadece bir kere yasadim) 12 saat falan surdu. ayrica insan ovulasyonunu yakalayinca tam BAT'i ne zaman biliyor. ben seviyorum ovulasyon testlerini. ama kendini stres yapacaksan hic alma. cunku stres bebek yapiminda en zararli sey.
Sanirim en az 10 - 14 gunKızlar bilgisi olan var mi yumurta çatladiktan kaç gün sonra idrarda çıkar bebiş?
Belli olur . Ama gözlerini portleterek bakSizce idrar testi yapsam belli olurmu daha erken mi
Alttan muayene etti folic asit verdi bi de smear yaptı gebelik için ilişki ye girilmesi gereken gün leri söyledi
Sanirim en az 10 - 14 gun
Tamam kendini kontrol edebiliyorsan hiç sorun yok. Ben ovu testlerini kullanırken hiç sıkıntı yaşamadim çünkü stres olmadım. Ama bazıları oluyor ne yazık kiStres yapmıyorum .çalışıyorum o yüzden baya kosturmaca var evde otursam belki ona kafayı takardim ama vakit kalmıyor test alayım da bari yumurtlama günümü alamamış okurum. Buradan da bayagi bilgi edindim .zaten ocak gibi bebek düşünüyorduk inşallah yeni yıla bebek haberiyle gireriz. Yumurtlama testi mi alayım kullanırken yardımlarınızı beklerim
Benim stres tavan yapiodu valla. Bi gün kocayi sabah 5 té uyandırp hadi kalk test siliklesmis deyip sacmaladigim olmuştur. Elimde redbull iç bunu kendine gel die.. O da stres ben de ...Tamam kendini kontrol edebiliyorsan hiç sorun yok. Ben ovu testlerini kullanırken hiç sıkıntı yaşamadim çünkü stres olmadım. Ama bazıları oluyor ne yazık ki
Ay voronesssss benim de şu anda stres tavan tavan!! Hatta atmosfer bile diyebiliriz.Benim stres tavan yapiodu valla. Bi gün kocayi sabah 5 té uyandırp hadi kalk test siliklesmis deyip sacmaladigim olmuştur. Elimde redbull iç bunu kendine gel die.. O da stres ben de ...ay ne günlerdi. Allah bi da o günlere götürmesin
Arkadaslar bugun kan tahlili yaptirdim. Bat 'a 2 gun var.
7,18 cıktı. Hamile miyim bu degere gore??![]()
Ay
Ay voronesssss benim de şu anda stres tavan tavan!! Hatta atmosfer bile diyebiliriz.
Dr bir sürü kan testi istedi dedim ya beta hcg ile beraber? Bugün sonuçlar gelmiş. Veeeee salak laboratuar bütün testleri yapıp beta hcg yi yapmayı unutmusssss! Salaklar idrar da bakmışlar gebe mi değil miyim! On gündür bekliyorum yine yok beta hcg im. Oturup ağlayacağım yaaaa!
Ayyyy. Haklısın . Öğrenince yaz bana. Ben de dun doktora gittim kı test yapsın hani tahlil. Yok yani . Sadece çok erken kucuk deyip haftaya gel dedi. Kese gözükmedi zatenAy
Ay voronesssss benim de şu anda stres tavan tavan!! Hatta atmosfer bile diyebiliriz.
Dr bir sürü kan testi istedi dedim ya beta hcg ile beraber? Bugün sonuçlar gelmiş. Veeeee salak laboratuar bütün testleri yapıp beta hcg yi yapmayı unutmusssss! Salaklar idrar da bakmışlar gebe mi değil miyim! On gündür bekliyorum yine yok beta hcg im. Oturup ağlayacağım yaaaa!