Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bendede ilk kez simdi kahve akintilarboldu minik kirmiziliklar oluor arada ya adet oluvam ya da yerlesme bilemefm... Emin olamiofm..benm notmalde kirmizi kan grlir sonra adet olrdm simdi bole adet olcaksam vok farkli bi sekilfe olmus oluvsm ilkkez.. Anlamafm gtti insaallah yerlesme kanmasidir.devami grlmez.

idrar yolu enfeksiyonun maydanoz suyu cok iyi geliyor.bol bol su ic,bildigim tupleri tikama ihtimali var asiri enfeksyonda tabi ustune dusulecek bir rahatsizlik doktora gitmeyi ihmal etme derim gecmis olsun

Kızlar Merhaba. Benim adet döngüm 28 gün ve hiç Şaşmaz. 6 aydır korunuyoruz geçen ay bıraktık. Bugün 31 gün oldu. Göğüslerimde aşırı şişlik var dokunamıyorum acıdan ara ara rahmimde batmanla falan var korunmayı bırakmanın ilk ayında hamile kalmış olabilir miyim sizce?

Ne alemdesin tatlım merak ettim seni? Regl olmamışsındır umarım.
Bizim regl zamanlarımız aynıydı senle ama ben geçen ay kimyasal gebelik yaşdım idrar testinde çift çizgi gördükten 1 hafta sonra regl oldum 10 gün geciktim. Şimdi muhtemel tarihim 25 i bakalım nolcak. Özelden mesajlaşmıştık seninle.

Vala henüz bisey yok bekliyorum öle canm adet belirtisi de yok öle takiliyorum testte almadim uzulmemek için öle bekliyorum yanı

Vala henüz bisey yok bekliyorum öle canm adet belirtisi de yok öle takiliyorum testte almadim uzulmemek için öle bekliyorum yanı
Belirtilere takılma. Hemen çıkmayabilir. Ben olsam bugün bi test yapardım sen bilirsin bu konuda kim ne yapars o doğru Geçen ay arkadşım 10 gün geçmeden test yapma demişti galiba haklı ama ben okadar dynamam. O hep öyle yapmış nasıl dayanıyolar yaa

Bilmiom bende çok merak ediyorum ama bugün yarn dgil eğer olmazsam pazartesi alcam ama olurum heralde umutlanmiorm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…