• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kişiden kişiye değişir canım ama genel olarak bir iki damla çok açık pembe yada kahverengimsi olur. Sanki çamaşırına bulaşmış gibi bişe. Şüpheli ilişkiden 10 - 14 gün sonraya yani bir anlamda adet günlerine denk gelebilir o yüzden bazı kadınlar adet olduklarını düşünebilir. :)

Bendede ilk kez simdi kahve akintilarboldu minik kirmiziliklar oluor arada ya adet oluvam ya da yerlesme bilemefm... Emin olamiofm..benm notmalde kirmizi kan grlir sonra adet olrdm simdi bole adet olcaksam vok farkli bi sekilfe olmus oluvsm ilkkez.. Anlamafm gtti insaallah yerlesme kanmasidir.devami grlmez.

Ya bunun belirtileri nelerdir . İnt ten biraz araştırdım ama pek anlamadım açıkçası. Pazartesi doktora gidicem zaten , mesela bende ( afedersiniz ) birden bire bastırıyor sanki saatlerce wc ye gitmemiş im gibi ... sızı oluyor geldiğinde. Yanma yok . Öyle aşırı akıntı yok ama çok bulanık bir idrar ve kokulu. Bazen çok sık gidiyorum bu gün laf açıldı Kızkardeşim le konuştuk oda hamile kalmayı çok zorlastirir dedi. Hatta bundan 3 yıl önce 4 aylık bebeğini düşürdü daha doğrusu mecburi doğum yapmak zorunda kaldı. Sebebide bu enfeksiyon muş :KK43:
idrar yolu enfeksiyonun maydanoz suyu cok iyi geliyor.bol bol su ic,bildigim tupleri tikama ihtimali var asiri enfeksyonda tabi ustune dusulecek bir rahatsizlik doktora gitmeyi ihmal etme derim gecmis olsun

Kızlar Merhaba. Benim adet döngüm 28 gün ve hiç Şaşmaz. 6 aydır korunuyoruz geçen ay bıraktık. Bugün 31 gün oldu. Göğüslerimde aşırı şişlik var dokunamıyorum acıdan ara ara rahmimde batmanla falan var korunmayı bırakmanın ilk ayında hamile kalmış olabilir miyim sizce?

şimdi ben kesin yarın adet olucam sonra biraz ağlıcam dicem ki amaaan kafama niye takıyorum vardır rabbimin bi bildiği sonra yumurtlama gününe yaklaşınca gene çalışmalara başlıcaz bn gne bu ay olucakmı olmıcakmı falan diyp durcam böle böle aylar geçti yaaaaa :KK42: :mad: :KK61: :cry:
Ne alemdesin tatlım merak ettim seni? Regl olmamışsındır umarım.
Bizim regl zamanlarımız aynıydı senle ama ben geçen ay kimyasal gebelik yaşdım idrar testinde çift çizgi gördükten 1 hafta sonra regl oldum :( 10 gün geciktim. Şimdi muhtemel tarihim 25 i bakalım nolcak. Özelden mesajlaşmıştık seninle.

Ne alemdesin tatlım merak ettim seni? Regl olmamışsındır umarım.
Bizim regl zamanlarımız aynıydı senle ama ben geçen ay kimyasal gebelik yaşdım idrar testinde çift çizgi gördükten 1 hafta sonra regl oldum :KK43: 10 gün geciktim. Şimdi muhtemel tarihim 25 i bakalım nolcak. Özelden mesajlaşmıştık seninle.

Vala henüz bisey yok bekliyorum öle canm adet belirtisi de yok öle takiliyorum testte almadim uzulmemek için öle bekliyorum yanı

Vala henüz bisey yok bekliyorum öle canm adet belirtisi de yok öle takiliyorum testte almadim uzulmemek için öle bekliyorum yanı
Belirtilere takılma. Hemen çıkmayabilir. Ben olsam bugün bi test yapardım sen bilirsin bu konuda kim ne yapars o doğru Geçen ay arkadşım 10 gün geçmeden test yapma demişti galiba haklı ama ben okadar dynamam. O hep öyle yapmış nasıl dayanıyolar yaa

Belirtilere takılma. Hemen çıkmayabilir. Ben olsam bugün bi test yapardım sen bilirsin bu konuda kim ne yapars o doğru Geçen ay arkadşım 10 gün geçmeden test yapma demişti galiba haklı ama ben okadar dynamam. O hep öyle yapmış nasıl dayanıyolar yaa

Bilmiom bende çok merak ediyorum ama bugün yarn dgil eğer olmazsam pazartesi alcam ama olurum heralde umutlanmiorm ben

Back