• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hadi hayirlisi olsun insaallah... Benide haberdar et sonuctan.. Kacincingununde yumurtlamistn? Ben 18.gun yumurtladm yarin adet gunum ama test hala negatif o yuzden merak ediorm... İnsaallah hayirlica olmustur isteyen herkesinki bu ay...
bende leke de yoktu sadece mide bulantısı var okadar offf beklemek beklemek beklemeeekkk :(

bende leke de yoktu sadece mide bulantısı var okadar offf beklemek beklemek beklemeeekkk :KK43:

Aynen bejlemek cok zor..ama insaallah bekledigimize deger degmezse daha da zor... Allah yardimcimiz olsuj insaallah.. Benimdr tek belirtim gogus agrilarim diye bilirm bir de aksamlari kasik agrim.. Bilmiorm bunlar adet belirtisii mi hamileluk mi?

Aynen bejlemek cok zor..ama insaallah bekledigimize deger degmezse daha da zor... Allah yardimcimiz olsuj insaallah.. Benimdr tek belirtim gogus agrilarim diye bilirm bir de aksamlari kasik agrim.. Bilmiorm bunlar adet belirtisii mi hamileluk mi?
zaten sıkıntı da burda belirtiler hep birbirine benzio o yuzden anlayamıyoruz hangisi olduğunu :KK57:

şimdi ben kesin yarın adet olucam sonra biraz ağlıcam dicem ki amaaan kafama niye takıyorum vardır rabbimin bi bildiği sonra yumurtlama gününe yaklaşınca gene çalışmalara başlıcaz bn gne bu ay olucakmı olmıcakmı falan diyp durcam böle böle aylar geçti yaaaaa :KK42: :mad: :KK61: :cry:

şimdi ben kesin yarın adet olucam sonra biraz ağlıcam dicem ki amaaan kafama niye takıyorum vardır rabbimin bi bildiği sonra yumurtlama gününe yaklaşınca gene çalışmalara başlıcaz bn gne bu ay olucakmı olmıcakmı falan diyp durcam böle böle aylar geçti yaaaaa :KK42: :mad: :KK61: :cry:
Hep aynı canım adet oldum ağladım geçti şimdi hadi inşallah demeye başladım döngü dönüyor gidiyor

Benim de bata 4 gun kaldi hayirli haberler alirim insallah ama bi tane bile belirtim yok. Her ay belirti yasayip adet olunca uzulen ben smdi belirtim yok diye uzuluyorum. Hayirlisi olsun insallah rabbim tez zamanda yuzumuzu guldursun..

Kizlar yerlesme kanamasi nasil oluyor?

Back