- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
- 18
Acik pembe yada kahverengi şeklinde canim. Dollenen yumurta 10 gun icinde rahme yerlesiyor.Kizlar yerlesme kanamasi nasil oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acik pembe yada kahverengi şeklinde canim. Dollenen yumurta 10 gun icinde rahme yerlesiyor.Kizlar yerlesme kanamasi nasil oluyor?
İnşallah canımKimyasal değildir gerçekten gebeyimdir umarım
Yarını bekliyordur belkide sen çalışmalara başladın değil mi yine deB bebegim seni bekliyorum bugun ovs akintim gelmesinevragmen henuz kizarmadi yaa anlamiyorum.
Yavastan 1 gun ara ileYarını bekliyordur belkide sen çalışmalara başladın değil mi yine de
Kiz yok sa bu hic kizarmiyor mudur bende perihan08
Acik pembe yada kahverengi şeklinde canim. Dollenen yumurta 10 gun icinde rahme yerlesiyor.
Miktari ne kadar peki?
Ay canim icimi rahatlattin hergun sabah aksam test yapiyorum kacirmiyim diye iste npayim.calismalara sperm sayisi artsin bekle diyorlar diye nbleyim isteCanım kizarsin yada kizarmasin sen temkinli ol ve çalışmalara devam et. Ara ara da ovu testlerini yap ve biraz daha Relax olmaya çalış. İnşallah bu son deneme olur ve müjdeli haberlerini alırız
İlk gebelik 18 ayda kalablmistim neden i agir idrar yilu enfeksiyonu 15 gun hastanede yattim.kadin yollarina da bulasiyor dikkat etmelisin.cook koru kendini ben cocukluktan idr yolu enf geciririm hepKızlar idrar yolları enfeksiyonu hamile kalmayı engellermi?
Ya bunun belirtileri nelerdir . İnt ten biraz araştırdım ama pek anlamadım açıkçası. Pazartesi doktora gidicem zaten , mesela bende ( afedersiniz ) birden bire bastırıyor sanki saatlerce wc ye gitmemiş im gibi ... sızı oluyor geldiğinde. Yanma yok . Öyle aşırı akıntı yok ama çok bulanık bir idrar ve kokulu. Bazen çok sık gidiyorum bu gün laf açıldı Kızkardeşim le konuştuk oda hamile kalmayı çok zorlastirir dedi. Hatta bundan 3 yıl önce 4 aylık bebeğini düşürdü daha doğrusu mecburi doğum yapmak zorunda kaldı. Sebebide bu enfeksiyon muş
Az olması gerek. Adet kanamasi gibi yoğun olmazMiktari ne kadar peki?