- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
bende leke de yoktu sadece mide bulantısı var okadar offf beklemek beklemek beklemeeekkkHadi hayirlisi olsun insaallah... Benide haberdar et sonuctan.. Kacincingununde yumurtlamistn? Ben 18.gun yumurtladm yarin adet gunum ama test hala negatif o yuzden merak ediorm... İnsaallah hayirlica olmustur isteyen herkesinki bu ay...
bende leke de yoktu sadece mide bulantısı var okadar offf beklemek beklemek beklemeeekkk
zaten sıkıntı da burda belirtiler hep birbirine benzio o yuzden anlayamıyoruz hangisi olduğunuAynen bejlemek cok zor..ama insaallah bekledigimize deger degmezse daha da zor... Allah yardimcimiz olsuj insaallah.. Benimdr tek belirtim gogus agrilarim diye bilirm bir de aksamlari kasik agrim.. Bilmiorm bunlar adet belirtisii mi hamileluk mi?
Kizlar 10 gun kadar hicbiri koyu degil. @shojiperihan08 B bebegim seni bekliyorum bir yorum ne durumda
sagol canımcım bugün zaten ovs akıntım da tam yumurta akı kıvamında yoğun..sen takılma testlerini yap yine. çalışmalarınıda gün aşırı yapmaya devam et cnm
Hep aynı canım adet oldum ağladım geçti şimdi hadi inşallah demeye başladım döngü dönüyor gidiyorşimdi ben kesin yarın adet olucam sonra biraz ağlıcam dicem ki amaaan kafama niye takıyorum vardır rabbimin bi bildiği sonra yumurtlama gününe yaklaşınca gene çalışmalara başlıcaz bn gne bu ay olucakmı olmıcakmı falan diyp durcam böle böle aylar geçti yaaaaa
Kızlar reglim 3 gün geçti gebelik testi yaptım iki tane ikisindede çift çizgi gördüm fakat bugün kan testi yaptım değer 2 çıktı sizce ne dusunmeliyimsen takılma testlerini yap yine. çalışmalarınıda gün aşırı yapmaya devam et cnm
kana idrardan daha önce hcg hormonu salgılar. test bozuktur veya geç döllenme olabilir.Kızlar reglim 3 gün geçti gebelik testi yaptım iki tane ikisindede çift çizgi gördüm fakat bugün kan testi yaptım değer 2 çıktı sizce ne dusunmeliyim
Çok heveslendim ama kanda 2 çıktı sizce daha sonra yukselirmi kan degerim hala reglide olmadım geç döllenme olursa bolemi oluyorkana idrardan daha önce hcg hormonu salgılar. test bozuktur veya geç döllenme olabilir.
Canım kimyasal olabilir test yaptığında yüksek olup sonradan düşmüş olabilirÇok heveslendim ama kanda 2 çıktı sizce daha sonra yukselirmi kan degerim hala reglide olmadım geç döllenme olursa bolemi oluyor
Kızlar reglim 3 gün geçti gebelik testi yaptım iki tane ikisindede çift çizgi gördüm fakat bugün kan testi yaptım değer 2 çıktı sizce ne dusunmeliyim
Cnm hala ihtimal vardır dimicnm geç döllenme olabilir bir kaç kez 48saat arayla testi tekrarlamalısın
Kimyasal değildir gerçekten gebeyimdir umarımCanım kimyasal olabilir test yaptığında yüksek olup sonradan düşmüş olabilir
Cnm hala ihtimal vardır dimi
Umarım cnm tekrarliycamm çok saol ALLAH razı olsun hepinizden.sen testini tekrarla cnm. daha önce böyle olan birini duymuştum.
Gec dollenme ise peki idrar testinde nasil pozitif cikiyor canim.cnm geç döllenme olabilir bir kaç kez 48saat arayla testi tekrarlamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?