• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Çıkabilir canım benim BAT günü baya koyu çıkmıştı özel bi durum var sonuçta doğumgünü se yap en iyisi :KK73::KK73:

gibigibiyim gibigibiyim dün bir arkadaşımla konuşuyordum çok geç evlendi 3 sene çocuk istediler 2 düşük yaptı neyse muhabbet sırasında onunda amh düşük olduğunu öğrendim ama şimdi onun dünyalar tatlısı bir kızı var dün 1 yaşına girdi :)

Ne yaptın dedim sadece testere dişli aslan pençesi ile incir kürü yaptım dedi hiç beklemediğim anda ümidim kesildiği anda hamile olduğumu öğrendim dedi :) Seni motive eder diye yazıyorum :KK200:

gibigibiyim gibigibiyim dün bir arkadaşımla konuşuyordum çok geç evlendi 3 sene çocuk istediler 2 düşük yaptı neyse muhabbet sırasında onunda amh düşük olduğunu öğrendim ama şimdi onun dünyalar tatlısı bir kızı var dün 1 yaşına girdi :)

Ne yaptın dedim sadece testere dişli aslan pençesi ile incir kürü yaptım dedi hiç beklemediğim anda ümidim kesildiği anda hamile olduğumu öğrendim dedi :) Seni motive eder diye yazıyorum :KK200:
Ayy canım benimmm ne güzel bişey anlattın bana valla aşırı mutlu oldum :KK200: Ben de şimdi hayıt suyu ve aslan pençesine başladım regl olur olmaz.. İnciri de yapamıyorum çünkü prolaktinim 32 civarında :( Ama soğan suyu da içmiştim bu ay içimi dışımı da temizledi şimdi regl bitince bi gidicem bi doktora bakalım inşallah güzel haberlerle gelicem :KK15::KK15: Çok sağol tatlım moralimi yükselttin :KK200:

Ayy canım benimmm ne güzel bişey anlattın bana valla aşırı mutlu oldum :KK200: Ben de şimdi hayıt suyu ve aslan pençesine başladım regl olur olmaz.. İnciri de yapamıyorum çünkü prolaktinim 32 civarında :KK43: Ama soğan suyu da içmiştim bu ay içimi dışımı da temizledi şimdi regl bitince bi gidicem bi doktora bakalım inşallah güzel haberlerle gelicem :KK15::KK15: Çok sağol tatlım moralimi yükselttin :KK200:

Evet prolaktin yüksekse incir yapma canım benim başım yandı ... Doktor sana klomen falan vermedi mi?

Evet prolaktin yüksekse incir yapma canım benim başım yandı ... Doktor sana klomen falan vermedi mi?
Yok canım vermedi çünkü son gittiğimde rahimde şüpheli bi kitle gördü rahim kalın diye tam anlayamadım dedi regl bittiği gün tekrar gel önce onu netleştirelim dedi

Yok canım vermedi çünkü son gittiğimde rahimde şüpheli bi kitle gördü rahim kalın diye tam anlayamadım dedi regl bittiği gün tekrar gel önce onu netleştirelim dedi

Hadi inşlah bişey kalmamıştır soğan kürüyle, prolaktinde aslan pençesi ile düşmüştür bide yumurtlarsan bu ay senin işlem tamam ;)

Hadi inşlah bişey kalmamıştır soğan kürüyle, prolaktinde aslan pençesi ile düşmüştür bide yumurtlarsan bu ay senin işlem tamam :KK66:
Ay yumurtluyorum biliomusun o kitleyi gördüğü kontrolde adetimin 9. günü falandı ve 4 tane yumiş vardı hatta ovulasyon testiyle çatlamayı da yakaladım ama olmadı muhtemelen hormonların saçmalığı yüzünden oldu öyle işte bi normal seviyeye getirebilsem şu fsh ı falan çok iyi olcak :)

Ay yumurtluyorum biliomusun o kitleyi gördüğü kontrolde adetimin 9. günü falandı ve 4 tane yumiş vardı hatta ovulasyon testiyle çatlamayı da yakaladım ama olmadı muhtemelen hormonların saçmalığı yüzünden oldu öyle işte bi normal seviyeye getirebilsem şu fsh ı falan çok iyi olcak :)

Testere dişli aslan pençesi diyorum başka bişey demiyorum içmeye devam et faydasını göreceksin benim prolaktin 3 günde normale döndü :) inşallah bu ay hepimiz tuttururuz milli piyangoyu 2016 da bebişlerimiz gelir :)

Back