Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bekleyecem mecburen bir ay daha normalde 6 gun suruyordu o yuzden son gun dedim ama iki gundur gelen giden yok 4 gun surdu reglim,bilseydim boyle olacagini ertelemezdim neyse kismet vardir bunda da bir hikmet beklemeye alisamadim sabirsizligim yuzunden yipraniyorum 27 ay olmus ben hayal kirikligi yasiyorum her ay tesekkur ederim canim ilgilendigin icin allah gonlundekini hayirliysa versin insallah

Amin hepimize Allahtan umudunu asla kesme. Benimde 1.5 yıl oldu beklemedeyim

Kızlar hiç belirtiniz yok diye sakın ümidinizi kaybetmeyin,benim hiç yoktu ne akıntı ne kasıkta ağrı göğüslerimde hafif ağrı vardı ama regl dönemlerinden farklı değildi.Hatta yanağımda sivilceler bile çıktı her bat tarihindeki gibi hiç umudum yoktu hamile olduğumu öğrendim 

Benmde bu ay cok acayp belirtilerm oldu.regly 5-6 gun kaldi.9-10 gun evvel gogus agrm olurdu smdi hic bsey yok

Bende belirtiler var ama cokda umutlanmak istemiyorum

Kızlar adetime 9 gün var. Sol karın boşluğuma özellikle yürürken ve eğilirken sancı giriyor. Böyle bir belirti yaşayan var mı?

10 günüm var die yazmışın atlamışım canım,inşallah sende hamilesindir..
Ins ☺ sol bosluguma batma oluyo kasiklarima arada agri giriyo bel agrim boyun agrim bacak agrim var bazi yicek iceceklerden midem bulaniyo kokusuna tahammul edemiyorum he bide kabizim offf

Bende belirtiler var ama cokda umutlanmak istemiyorum
Bnm
Ne gibi belirtilerin oldu canım inşallah hamilesindir.Allah biran sanada yaşatsın bu duyguyu..
Yumurtlamadan sonra adet sancisi,bel agrisi,ayaklarda buz kesme,
Sonra arada mide bulantisi ama ogurme seklnde dgl rahatsiz eden bi bulanti
3-4 gun evvel gece ates basmasi hayatmda ilk kez oldu cok korktum
Dun kaset test yaptm adete bi hafta var hayalet czgi ckti
Ama az evvel preduktor marka erken gebelk yaptm bsey ckmadi beyaz renkte test yerinde cizgi cikti sonra kayboldu
Gerci produktor iyi dgl ama ablam onu alms mecbur yaltm.
Adete 6 gun falan var ama gogus agrm baslamadi her ay olan sey bu kez yok.bide idrara cok ckiyorm ve koyulasmis rengi ayrica gobegimin altinda siyah cizgi belirdi nedense

Ins ☺ sol bosluguma batma oluyo kasiklarima arada agri giriyo bel agrim boyun agrim bacak agrim var bazi yicek iceceklerden midem bulaniyo kokusuna tahammul edemiyorum he bide kabizim offf
Çoğunu ben de yaşıyorum. Batma, kasık bel ağrısı kabızlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…