bekleyecem mecburen bir ay daha normalde 6 gun suruyordu o yuzden son gun dedim ama iki gundur gelen giden yok 4 gun surdu reglim,bilseydim boyle olacagini ertelemezdim neyse kismet vardir bunda da bir hikmet beklemeye alisamadim sabirsizligim yuzunden yipraniyorum 27 ay olmus ben hayal kirikligi yasiyorum her ayValla benim bildiğim 7 gun ve sekizinci gün ama yurt disindasin orda daha farklı oluyor diyosun bunun için bilemiycem ben çektirdim böle uyguladilar. Yanlış yönlendirmek istemem bence yinede bilgi almak için bi hastaneyi yada laboratuvarı ara
Amin hepimize Allahtan umudunu asla kesme. Benimde 1.5 yıl oldu beklemedeyimbekleyecem mecburen bir ay daha normalde 6 gun suruyordu o yuzden son gun dedim ama iki gundur gelen giden yok 4 gun surdu reglim,bilseydim boyle olacagini ertelemezdim neyse kismet vardir bunda da bir hikmet beklemeye alisamadim sabirsizligim yuzunden yipraniyorum 27 ay olmus ben hayal kirikligi yasiyorum her aytesekkur ederim canim ilgilendigin icin allah gonlundekini hayirliysa versin insallah
Canım fazla akıntı olması genellikle gebelik belirtisi ilk hamileliğimde öyle olmuştu.İnşallah hamilesindir canım..şu durumda normalden fazla akıntımın olması hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa adet belirtisimi sizce ?
insallah olur ne diyelim elden gelen birsey degil hamile arkadaslar da bizleri de dualarina katarlarsa insallah hiz kazanir :)Amin hepimize Allahtan umudunu asla kesme. Benimde 1.5 yıl oldu beklemedeyim
Benmde bu ay cok acayp belirtilerm oldu.regly 5-6 gun kaldi.9-10 gun evvel gogus agrm olurdu smdi hic bsey yokKızlar hiç belirtiniz yok diye sakın ümidinizi kaybetmeyin,benim hiç yoktu ne akıntı ne kasıkta ağrı göğüslerimde hafif ağrı vardı ama regl dönemlerinden farklı değildi.Hatta yanağımda sivilceler bile çıktı her bat tarihindeki gibi hiç umudum yoktu hamile olduğumu öğrendim 
Kızlar hiç belirtiniz yok diye sakın ümidinizi kaybetmeyin,benim hiç yoktu ne akıntı ne kasıkta ağrı göğüslerimde hafif ağrı vardı ama regl dönemlerinden farklı değildi.Hatta yanağımda sivilceler bile çıktı her bat tarihindeki gibi hiç umudum yoktu hamile olduğumu öğrendim 
Ne gibi belirtilerin oldu canım inşallah hamilesindir.Allah biran önce sanada yaşatsın bu duyguyu..Benmde bu ay cok acayp belirtilerm oldu.regly 5-6 gun kaldi.9-10 gun evvel gogus agrm olurdu smdi hic bsey yok
Senin belirtilerin neler canım bata ne kadar varBende belirtiler var ama cokda umutlanmak istemiyorum
10 günüm var die yazmışın atlamışım canım,inşallah sende hamilesindir..Bende belirtiler var ama cokda umutlanmak istemiyorum
İnşallah canm yaaaCanım fazla akıntı olması genellikle gebelik belirtisi ilk hamileliğimde öyle olmuştu.İnşallah hamilesindir canım..
Benimde 10 gun var belirti melirti hicbisey yok oooooooofDaha 10 gunum var zaman gecmiyor
Evet ben yasiyorum suandada batma var tam ortadaKızlar adetime 9 gün var. Sol karın boşluğuma özellikle yürürken ve eğilirken sancı giriyor. Böyle bir belirti yaşayan var mı?
Benimde 10 gun var belirti melirti hicbisey yok oooooooof
Ins ☺ sol bosluguma batma oluyo kasiklarima arada agri giriyo bel agrim boyun agrim bacak agrim var bazi yicek iceceklerden midem bulaniyo kokusuna tahammul edemiyorum he bide kabizim offf10 günüm var die yazmışın atlamışım canım,inşallah sende hamilesindir..
BnmBende belirtiler var ama cokda umutlanmak istemiyorum
Yumurtlamadan sonra adet sancisi,bel agrisi,ayaklarda buz kesme,Ne gibi belirtilerin oldu canım inşallah hamilesindir.Allah biran sanada yaşatsın bu duyguyu..
Sen test yaptın mı peki?Evet ben yasiyorum suandada batma var tam ortada
Çoğunu ben de yaşıyorum. Batma, kasık bel ağrısı kabızlık..Ins ☺ sol bosluguma batma oluyo kasiklarima arada agri giriyo bel agrim boyun agrim bacak agrim var bazi yicek iceceklerden midem bulaniyo kokusuna tahammul edemiyorum he bide kabizim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?