- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
benmdeeeeee :)Son 2 günnnnnn....♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmdeeeeee :)Son 2 günnnnnn....♥
:))) Ne zamandır istiyorsunuz peki ?benmdeeeeee :)
şubatta 1 yıllık evli olucam ve hiç korunmadık en basından beri istiyorum sadece son zamanlarda daha düzenli olmasına günleri kaçırmamaya çalışıyoruz:))) Ne zamandır istiyorsunuz peki ?
şu durumda normalden fazla akıntımın olması hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa adet belirtisimi sizce ?
Yumurtlama döneminzde ilişkiye girmek gibi değil mi..şubatta 1 yıllık evli olucam ve hiç korunmadık en basından beri istiyorum sadece son zamanlarda daha düzenli olmasına günleri kaçırmamaya çalışıyoruz
Peki ne zaman öğrendin hamile olduğunu o sıvılar bendede var. Hayırlı olsun bu arada cnmkesinlikle olabilir cnm. benim su gibi akıntım olmuştu. habire wc yw gidip geliyordum adet mi oldum diye
evet yumurtladgm gün öncesi sonrası ve yataktan sabaha kadar kalkmadım özellikle bu ay :)Yumurtlama döneminzde ilişkiye girmek gibi değil mi..
başka nasıl belirtileri vardı peki kuzumkesinlikle olabilir cnm. benim su gibi akıntım olmuştu. habire wc yw gidip geliyordum adet mi oldum diye
Batt gününe kaç gün kaldı sanırım aynı durumdayız benim en son yarın regli günüm ve soledigin gibi şeffaf akıntım var bu bi kaç gündür çok heycanliyimevet yumurtladgm gün öncesi sonrası ve yataktan sabaha kadar kalkmadım özellikle bu ay :)
Ben hiç bu yatma konusuna dikkt etmiyorum ya. Yarım saat en fazla :/ yata yata sinirlerim bozuluyor daha çok. olacağı varsa 10 dkka yatsanda olur zaten ..evet yumurtladgm gün öncesi sonrası ve yataktan sabaha kadar kalkmadım özellikle bu ay :)
Anladım canım olmazsın inşallah daha kötücnm hamileliğin en başında çok kötü grip ve öksürük vardı ve o dönemde bi 4 gün bi 3 gün rapo almıştım zaten. daha kötüolursam o azaman alırım diye sabrediyorum
Peki ne zaman öğrendin hamile olduğunu o sıvılar bendede var. Hayırlı olsun bu arada cnm
Bilmemki olucak gibiyim ama canım hayırlısı olsun diyelim :) sen nasılsın regl mi oldun?
iyiyiz seni sormalı sen hangi durumdasın klomen e nezaman başlayacaksın?
Yok tatlışlar daha adet olmadım olacakmıyım onuda bilmiyorum bu ay ne ovu testi yaptım ne bişey vurdum engine yani :)
batın ne zaman cnm
Amin cnm beklemedeyim yarında regli olmazsam hemen kan testi yaptiricam fakat afedersinama bi kaç gündür şeffaf akıntım var olabiliyor dimi gebelikte uzayan sakız gibi akıntı olmadigindada hep ıslak4-5 gün sonra galiba cnm. ayrıca çok teşekkür ederim. Rabbim burdaki ve isteyen herkese nasip etsin inşllah
Amaan vur gitsin kız valla ben de vurcam bu ay :) zaten karnım çok ağrıyo oldum olcam regl de ilaç bile içtim tansiyonum düştü ağrıdan napiimYok tatlışlar daha adet olmadım olacakmıyım onuda bilmiyorum bu ay ne ovu testi yaptım ne bişey vurdum engine yani :)