- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regl ken böyle şiirsel konuşabiliyorsun hayran kaldım enerjineben bitik oluyom yaaGünaydın kızlar Gününüz dününüzden daha güzel olsunnnnnn Vay beee çok şiirsel konuştum valla şaştım kendime
hımm bence akşam daha koyulaşacakbence bugünde gecebilir yarn başlayabiilirsn yda akşamki teste göre hareket edebilirsn
Ay öyle deme güzelim valla bitik olmak yakışmaz sana da ne güzel regl oluorzz hormonlarımız hala çalışıyo çok şükürr bebeğimiz de elbet gelicek öyle düşünmeye çalışşşregl ken böyle şiirsel konuşabiliyorsun hayran kaldım enerjineben bitik oluyom yaa
evet öylede ben bi sevimsiz oluyorum o günAy öyle deme güzelim valla bitik olmak yakışmaz sana da ne güzel regl oluorzz hormonlarımız hala çalışıyo çok şükürr bebeğimiz de elbet gelicek öyle düşünmeye çalışşş
hadi inşallah bebiştir.ya benm midem bulanıyor gibi ama mide bulantısı bu kadar erken olmazkı varsa bile olmaz diye duymustum sanki :)
bide öksürürken yada hapsururken sankı yumurtalıklarım kasıklarım batıyor gibi
bana neler oluyor bide normaldede uykuyu severim ama bu aralar dahada bi mayışık haldeyimm
ohoooo oda bişeymi ben her sabah uykudan uyanınca özelikle işe giderken genel olarak sevimsizim :) :)evet öylede ben bi sevimsiz oluyorum o gün
hadi inşallah bebiştir.
bende öyle vallahi ya kalkar kalkmaz da öyleyim dir,Sonra açılırım.ohoooo oda bişeymi ben her sabah uykudan uyanınca özelikle işe giderken genel olarak sevimsizim :) :)
kız vallahi hamile kalırsam ,senden bilicem vallahi sagol ya,yorulmadan yazıyorsun.Cnm bugün çalışma yap 12. Gündeysen 14-15-16 dada 36 saat arayla yap. Ben öyle tutturdumm. 14 ü sabah 5 gibi 15 i 8 gibi 16 sı akşam 9 gibi
saat önemlimi ya :)Cnm bugün çalışma yap 12. Gündeysen 14-15-16 dada 36 saat arayla yap. Ben öyle tutturdumm. 14 ü sabah 5 gibi 15 i 8 gibi 16 sı akşam 9 gibi
kız vallahi hamile kalırsam ,senden bilicem vallahi sagol ya,yorulmadan yazıyorsun.
Bence biz bu ay kalıcaz senle öyle hissediyorum ben geçen ay erken oldu hazırlandı bünye diye hissediyorum canım hayırlısı bakalımkızlar benim buay yumrtlama 14. günü bulacak bence cünkü bu ay ovs akıntım daha başlamadı hayret vallahi.
Haha aynı ben huysuz gergin gıcık bişi oluyorumevet öylede ben bi sevimsiz oluyorum o gün
Ayy canım yaa inşallah kuzum kalalım hislerin kuvvetlimidir?Bence biz bu ay kalıcaz senle öyle hissediyorum ben geçen ay erken oldu hazırlandı bünye diye hissediyorum canım hayırlısı bakalım
Canım nerelisin sen çok sıcak kanlısın gerçekten sağol uygulucam programı bendeCnm benim ne demek o kadar mutlu olurumki anlatamam hepinizin hsmiş haberini almak istiyorum. Benim bi huyum vardır. Bendeki bişey karşımdakide istiyorsa onda olana kadar hiç içim rahat etmez. E buda böyle bişey. Ben hamişsem isteyen herkesinde hamiş olmasını isterim.. ayy çok duygulandım yinee o yüzden çok uzattım kusura bakmayın