• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya benm midem bulanıyor gibi ama mide bulantısı bu kadar erken olmazkı varsa bile olmaz diye duymustum sanki :)
bide öksürürken yada hapsururken sankı yumurtalıklarım kasıklarım batıyor gibi
bana neler oluyor bide normaldede uykuyu severim ama bu aralar dahada bi mayışık haldeyimm :KK57:

ya benm midem bulanıyor gibi ama mide bulantısı bu kadar erken olmazkı varsa bile olmaz diye duymustum sanki :)
bide öksürürken yada hapsururken sankı yumurtalıklarım kasıklarım batıyor gibi
bana neler oluyor bide normaldede uykuyu severim ama bu aralar dahada bi mayışık haldeyimm :KK57:
hadi inşallah bebiştir.

:KK200:
kız vallahi hamile kalırsam ,senden bilicem vallahi sagol ya,yorulmadan yazıyorsun.

Cnm benim ne demek o kadar mutlu olurumki anlatamam hepinizin hsmiş haberini almak istiyorum. Benim bi huyum vardır. Bendeki bişey karşımdakide istiyorsa onda olana kadar hiç içim rahat etmez. E buda böyle bişey. Ben hamişsem isteyen herkesinde hamiş olmasını isterim.. ayy çok duygulandım yinee o yüzden çok uzattım kusura bakmayın

Arkaşlar merhabalar ben bu sayfaya yeni geldim bir ay önce düşük yaşadım ve daha adet görmedim ama psikolojik olması muhtemel tekrar gebe gibi hissediyorum kendimio_O kasık batması ateş ölçümü yapıyorum sürekli Şeffaf akıntı vs.. Adet düzinede değiştiği için sat da hesaplayamıyorum bi yazayım dertleşmenin istedim Rabbim hepimizin duasını bir an önce kabul etsin inş:KK68::KK68:

Cnm benim ne demek o kadar mutlu olurumki anlatamam hepinizin hsmiş haberini almak istiyorum. Benim bi huyum vardır. Bendeki bişey karşımdakide istiyorsa onda olana kadar hiç içim rahat etmez. E buda böyle bişey. Ben hamişsem isteyen herkesinde hamiş olmasını isterim.. ayy çok duygulandım yinee o yüzden çok uzattım kusura bakmayın
Canım nerelisin sen çok sıcak kanlısın gerçekten sağol uygulucam programı bende

Back