- 10 Temmuz 2015
- 468
- 245
- 53
- 33
ciddimisin bu hafta 1. içisimdi şimdi ikinciye olucak varmı böyle bilidğin birileri canm ya çok saolcnm için rahat olsun. bir aya kalmadan ilaç içtiğinde değerlerin düzelir ve hemen hamile kalırsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddimisin bu hafta 1. içisimdi şimdi ikinciye olucak varmı böyle bilidğin birileri canm ya çok saolcnm için rahat olsun. bir aya kalmadan ilaç içtiğinde değerlerin düzelir ve hemen hamile kalırsın inşallah
Amaan vur gitsin kız valla ben de vurcam bu ay :) zaten karnım çok ağrıyo oldum olcam regl de ilaç bile içtim tansiyonum düştü ağrıdan napiim
Amin canım hayırlısıysa olsun inşallah :)İnşallah hamilesindir ya çok sevinicem inşallah
cumartesi olmam lazım işte bekliyorum midem kötü su anda akıntım ve mide bulantısı var bulantı gibi sanki midem dönüyo içerde hersey içerde karışıyo gbi ama ben genelde bu ay bebiş olucakmı diye düşünnce başlıyo bu mide problemi o yuzden psikolojk muhtemelen. ümitlenip üzülmek istemiyorumBatt gününe kaç gün kaldı sanırım aynı durumdayız benim en son yarın regli günüm ve soledigin gibi şeffaf akıntım var bu bi kaç gündür çok heycanliyim
Yok tatlışlar daha adet olmadım olacakmıyım onuda bilmiyorum bu ay ne ovu testi yaptım ne bişey vurdum engine yani :)
Sen umudunu yitirme ama bu ay bebisin olmasada üzülme cnm. Burdan haberleselim ben yarında olmazsam hemen kan testi yaptiricam Allah gonlumuze göre versincumartesi olmam lazım işte bekliyorum midem kötü su anda akıntım ve mide bulantısı var bulantı gibi sanki midem dönüyo içerde hersey içerde karışıyo gbi ama ben genelde bu ay bebiş olucakmı diye düşünnce başlıyo bu mide problemi o yuzden psikolojk muhtemelen. ümitlenip üzülmek istemiyorum
Ama dha bi hfta varken yptm pek inanmyorm cunku bnm cidt cizgilerle dolu bi gecsm var ama gebelik yoktucnm ikinci çizgi hayalet gibide olsa çıktıysa büyük ihtimalle hamilesndir.
Eveeeet Kızlar bir umutlu ayın daha sonuna geldim etti 3 ay Reglm başladı
Olsun üzülmüyorum olucak bi gün biliyorum :) sen de üzülme canım hayırlısı neyse o olsun :)
Canim hayirlisi olsun bakalim uzulmeyelim insallah, her ne kadar uzulmemeye calissak da...Eveeeet Kızlar bir umutlu ayın daha sonuna geldim etti 3 ay Reglm başladı
geçmiş olsun canım Sağlık olsun...Eveeeet Kızlar bir umutlu ayın daha sonuna geldim etti 3 ay Reglm başladı
üzülüyo insan bee..Olsun üzülmüyorum olucak bi gün biliyorum :) sen de üzülme canım hayırlısı neyse o olsun :)
Valla bu sefer uzulmedim cunku bazi belirsiz durumlar vardi rahimde onlarin regl bitiminde kontrolu olmasi lazimdi bi bakilsin da icim rahat olsn en azindanüzülüyo insan bee..
Amin cnm beklemedeyim yarında regli olmazsam hemen kan testi yaptiricam fakat afedersinama bi kaç gündür şeffaf akıntım var olabiliyor dimi gebelikte uzayan sakız gibi akıntı olmadigindada hep ıslak
Ben geçen ay çektirdim reglimi birinci günü çekim yapyiracagin lab. Ara onlar bilgi veriyor benim reglime pazartesiydi ertesi pazartesi veya saliya gelmenizi lazım diyorlar sen aradığında oraya tam bilgi ver onlar seni yönlendiriyor cnmkizlar hsg cekiminin regliden kac gun sonra yapilmasi gerekiyor? hemen regli bitimi olsa olur mu acaba cektiren tam bilgisi olan var mi?
Ay cnm İNŞALLAH HAYIRLISIYLA hamileyimdir bendeCnm benimde ilk başlarda su gibi akıntım vardı ve bayağı yoğundu
ben yurt disindayim turkiye gibi sistemli degil burada gecen ay bize mektup gonderdiler 16 aralik randevu tarihi diye ben de bekledim regli tarihimi 16 si son gunune denk geliyordu , aradik sorun olur mu diye iki gun beklediler nedense bugun tekrar mektup geldi 6 ocaga randevu vermisler su durumda 1 veya 4 ocak arasi regli olmam gerekiyor yine verdikleri tarihte musait olmuyorum.duzensizligim var prolaktinden dolayi birinde regli olsam 6 si son gun yine,cekilmesinde sakinca olur mu acaba duzensizlikle beraber regli tarihim de degisiyor kestiremiyorum isteBen geçen ay çektirdim reglimi birinci günü çekim yapyiracagin lab. Ara onlar bilgi veriyor benim reglime pazartesiydi ertesi pazartesi veya saliya gelmenizi lazım diyorlar sen aradığında oraya tam bilgi ver onlar seni yönlendiriyor cnm