• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Batt gününe kaç gün kaldı sanırım aynı durumdayız benim en son yarın regli günüm ve soledigin gibi şeffaf akıntım var bu bi kaç gündür çok heycanliyim
cumartesi olmam lazım işte bekliyorum midem kötü su anda akıntım ve mide bulantısı var bulantı gibi sanki midem dönüyo içerde hersey içerde karışıyo gbi ama ben genelde bu ay bebiş olucakmı diye düşünnce başlıyo bu mide problemi o yuzden psikolojk muhtemelen. ümitlenip üzülmek istemiyorum :(

cumartesi olmam lazım işte bekliyorum midem kötü su anda akıntım ve mide bulantısı var bulantı gibi sanki midem dönüyo içerde hersey içerde karışıyo gbi ama ben genelde bu ay bebiş olucakmı diye düşünnce başlıyo bu mide problemi o yuzden psikolojk muhtemelen. ümitlenip üzülmek istemiyorum :KK43:
Sen umudunu yitirme ama bu ay bebisin olmasada üzülme cnm. Burdan haberleselim ben yarında olmazsam hemen kan testi yaptiricam Allah gonlumuze göre versin

kizlar hsg cekiminin regliden kac gun sonra yapilmasi gerekiyor? hemen regli bitimi olsa olur mu acaba cektiren tam bilgisi olan var mi?

kizlar hsg cekiminin regliden kac gun sonra yapilmasi gerekiyor? hemen regli bitimi olsa olur mu acaba cektiren tam bilgisi olan var mi?
Ben geçen ay çektirdim reglimi birinci günü çekim yapyiracagin lab. Ara onlar bilgi veriyor benim reglime pazartesiydi ertesi pazartesi veya saliya gelmenizi lazım diyorlar sen aradığında oraya tam bilgi ver onlar seni yönlendiriyor cnm

Ben geçen ay çektirdim reglimi birinci günü çekim yapyiracagin lab. Ara onlar bilgi veriyor benim reglime pazartesiydi ertesi pazartesi veya saliya gelmenizi lazım diyorlar sen aradığında oraya tam bilgi ver onlar seni yönlendiriyor cnm
ben yurt disindayim turkiye gibi sistemli degil burada gecen ay bize mektup gonderdiler 16 aralik randevu tarihi diye ben de bekledim regli tarihimi 16 si son gunune denk geliyordu , aradik sorun olur mu diye iki gun beklediler nedense bugun tekrar mektup geldi 6 ocaga randevu vermisler su durumda 1 veya 4 ocak arasi regli olmam gerekiyor yine verdikleri tarihte musait olmuyorum.duzensizligim var prolaktinden dolayi birinde regli olsam 6 si son gun yine,cekilmesinde sakinca olur mu acaba duzensizlikle beraber regli tarihim de degisiyor kestiremiyorum iste :(

Valla benim bildiğim 7 gun ve sekizinci gün ama yurt disindasin orda daha farklı oluyor diyosun bunun için bilemiycem ben çektirdim böle uyguladilar. Yanlış yönlendirmek istemem bence yinede bilgi almak için bi hastaneyi yada laboratuvarı ara

Back