- 28 Ağustos 2014
- 306
- 126
- 323
Hayir daha 10 gunum var acele etmek istemiyorum ama icim icimi yiyorSen test yaptın mı peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir daha 10 gunum var acele etmek istemiyorum ama icim icimi yiyorSen test yaptın mı peki?
Bunlar birebir hamilelik belirtileri aslında, canım ya bekliyoruz güzel haberlerini!Dualarım sizinle..Ins ☺ sol bosluguma batma oluyo kasiklarima arada agri giriyo bel agrim boyun agrim bacak agrim var bazi yicek iceceklerden midem bulaniyo kokusuna tahammul edemiyorum he bide kabizim offf
Sen kesinlikle hamilesin bence özellikle çizgi hamilelik haricinde hiç duymadım.Bu ay hepimize uğurlu gelsin.Herkesin göbekleri bebişle dolsun.Mutlaka yaz buraya merakla bekliyorum..Bnm
Yumurtlamadan sonra adet sancisi,bel agrisi,ayaklarda buz kesme,
Sonra arada mide bulantisi ama ogurme seklnde dgl rahatsiz eden bi bulanti
3-4 gun evvel gece ates basmasi hayatmda ilk kez oldu cok korktum
Dun kaset test yaptm adete bi hafta var hayalet czgi ckti
Ama az evvel preduktor marka erken gebelk yaptm bsey ckmadi beyaz renkte test yerinde cizgi cikti sonra kayboldu
Gerci produktor iyi dgl ama ablam onu alms mecbur yaltm.
Adete 6 gun falan var ama gogus agrm baslamadi her ay olan sey bu kez yok.bide idrara cok ckiyorm ve koyulasmis rengi ayrica gobegimin altinda siyah cizgi belirdi nedense
Birde testlerde hemen belli olmuyor ben yaptım hayalet çizgi çıktı 1 saat sonra kan testi yaptırdım 96 hcg düşün yani ona rağmen hayalet çizgiSen kesinlikle hamilesin bence özellikle çizgi hamilelik haricinde hiç duymadım.Bu ay hepimize uğurlu gelsin.Herkesin göbekleri bebişle dolsun.Mutlaka yaz buraya merakla bekliyorum..
Bi yandanda icimde bos bi umut ay degisik hallerdeyimHerkezde ayni belirtiler olmuyo diye biliyorum
Bunlar birebir hamilelik belirtileri aslında, canım ya bekliyoruz güzel haberlerini!Dualarım sizinle..
Allah tan hayrlısı.rabbim yüreklerimize su serpsin inşallah en kısa zamanda.habersiz brakmam merak etme hemencik yazarmBirde testlerde hemen belli olmuyor ben yaptım hayalet çizgi çıktı 1 saat sonra kan testi yaptırdım 96 hcg düşün yani ona rağmen hayalet çizgi
bence bugünde gecebilir yarn başlayabiilirsn yda akşamki teste göre hareket edebilirsn
Canım tam olmamış herhaldeB bebegim seni bekliyorum Baksana canimbkizardi kizlar sizlerde b ralardaysaniz bakin bakalim bi kizardi sanki
Başla bence canım baya kırmızı olmuş
Canım daha var gibi eşit değil hala açık rengi diğerinden
sabah çok erken ilk idrarla yaptım bekleseydim biraz daha kırmızı olurdu akşam bakacağım bidahaCanım daha var gibi eşit değil hala açık rengi diğerinden
günaydın canımGünaydın kızlar
canım bencede sanki yavaştan başlamak lazım gibi.Başla bence canım baya kırmızı olmuş