• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bnm

Yumurtlamadan sonra adet sancisi,bel agrisi,ayaklarda buz kesme,
Sonra arada mide bulantisi ama ogurme seklnde dgl rahatsiz eden bi bulanti
3-4 gun evvel gece ates basmasi hayatmda ilk kez oldu cok korktum
Dun kaset test yaptm adete bi hafta var hayalet czgi ckti
Ama az evvel preduktor marka erken gebelk yaptm bsey ckmadi beyaz renkte test yerinde cizgi cikti sonra kayboldu
Gerci produktor iyi dgl ama ablam onu alms mecbur yaltm.
Adete 6 gun falan var ama gogus agrm baslamadi her ay olan sey bu kez yok.bide idrara cok ckiyorm ve koyulasmis rengi ayrica gobegimin altinda siyah cizgi belirdi nedense
Sen kesinlikle hamilesin bence özellikle çizgi hamilelik haricinde hiç duymadım.Bu ay hepimize uğurlu gelsin.Herkesin göbekleri bebişle dolsun.Mutlaka yaz buraya merakla bekliyorum..

Sen kesinlikle hamilesin bence özellikle çizgi hamilelik haricinde hiç duymadım.Bu ay hepimize uğurlu gelsin.Herkesin göbekleri bebişle dolsun.Mutlaka yaz buraya merakla bekliyorum..
Birde testlerde hemen belli olmuyor ben yaptım hayalet çizgi çıktı 1 saat sonra kan testi yaptırdım 96 hcg düşün yani ona rağmen hayalet çizgi :KK48:

Eklentiler

• IMG_20151216_224534.jpg
    IMG_20151216_224534.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 47
Birde testlerde hemen belli olmuyor ben yaptım hayalet çizgi çıktı 1 saat sonra kan testi yaptırdım 96 hcg düşün yani ona rağmen hayalet çizgi :KK48:
Allah tan hayrlısı.rabbim yüreklerimize su serpsin inşallah en kısa zamanda.habersiz brakmam merak etme hemencik yazarm :D

Back