• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben daha yeni evlıyım yumurtlamadan falanda anlamadığım için bu ay ovulasyon testi kullandım 16 17.günlerimde koyuyu yakaladım degerlendirdim normaldede 26.gunumde adet olurdum. Buna gore adetim 3gun gecıkti Bugun 28.gunum yumurtlamadan sonraki 13.gunum ama bı haftadır kasıklarımda sancı var ama ben hiç adet sancısı cekmem dun test yaptım negatif cıktı ama içimden bi.sesde hamilesin dyo

Ben daha yeni evlıyım yumurtlamadan falanda anlamadığım için bu ay ovulasyon testi kullandım 16 17.günlerimde koyuyu yakaladım degerlendirdim normaldede 26.gunumde adet olurdum. Buna gore adetim 3gun gecıkti Bugun 28.gunum yumurtlamadan sonraki 13.gunum ama bı haftadır kasıklarımda sancı var ama ben hiç adet sancısı cekmem dun test yaptım negatif cıktı ama içimden bi.sesde hamilesin dyo

cnm sağlık ocağına gidip kan ver istersen bazen idrarda çıkmayabiliyor

evet cnm. bu her kadında aynıdır.
canım hamişsin çok sevindim yaaa bnde bşi sorucam sizlere
bnmde kimyasal gebeliğim oldu b,r tane sonra da bişi olmadı .. doktora gittim prolaktinim yükskmiş kaç olduğunu soramadım oanda ama ilaç başlsdı dostinex diye ondan..
bu durumd<a hamile kalan varmı acaba...

canım hamişsin çok sevindim yaaa bnde bşi sorucam sizlere
bnmde kimyasal gebeliğim oldu b,r tane sonra da bişi olmadı .. doktora gittim prolaktinim yükskmiş kaç olduğunu soramadım oanda ama ilaç başlsdı dostinex diye ondan..
bu durumd<a hamile kalan varmı acaba...

cnm için rahat olsun. bir aya kalmadan ilaç içtiğinde değerlerin düzelir ve hemen hamile kalırsın inşallah

Allah razı olsun cnm. inşallah sende bu ay iyi haberlerle gelirde sende şikayetlerini anlatırsın bize AMİNNNN :KK19:
Canm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.belirtilerin nasldi senin?adetten once mi suphelendin sonrami?benim gobegimin altnda siyah bi czgi belirdi.arada bacaklarm kasiniyor,adete bi hafta falan var ama 9 10 gun once baslayan göğüs agrmdan tık yok.goguslernde hic bsey yok.dun test yaptm boyle hayalet gbi bi czgi ckti dikkatli baknca gorunuyor sadece.

Kızlar herkese merhaba, 1.5 senedir bende gebelik planlıyorum fakat bi türlü hamile kalamadim. Bu 1.5 senede her ay bekledim batt günlerimi. Çoğu aylar kendimi çok dinledigimden gebe olabilme ihtimalimden çok heycanlandim ama hep kırmızılar geldi Bu ay 15 de olamam gerekiyordu fakat bazı aylar geçen ayla aynı tarihte oluyorum diye 17 ini bekliyorum heycanliyim şuanda bi belirti yok. 4 gündür hergün gebelik testi yapıyorum sonuç negatif. Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebeklerimizi.

Canm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.belirtilerin nasldi senin?adetten once mi suphelendin sonrami?benim gobegimin altnda siyah bi czgi belirdi.arada bacaklarm kasiniyor,adete bi hafta falan var ama 9 10 gun once baslayan göğüs agrmdan tık yok.goguslernde hic bsey yok.dun test yaptm boyle hayalet gbi bi czgi ckti dikkatli baknca gorunuyor sadece.

cnm ikinci çizgi hayalet gibide olsa çıktıysa büyük ihtimalle hamilesndir.

Back