• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hayırlısı diyorum canım ağrılarım var ama gelen giden henüz yok.. Senin nasıl gidiyo mide bulantıların hala devammı :)

evet cnm bugün sabah işyerinde masamda oturuken çöp sepetine eğildim. çok afedersiniz öğür öğür rezil oldum. bi yandan ağzıma leblebi tıkıyorum. allahtan o anda hrkes kahvaltı için bi odamız va oradyadı. sadece önümdeki masadaki erkek vardı e oda utanmama yetti aslında. burda herkes erkek bide.

evet cnm bugün sabah işyerinde masamda oturuken çöp sepetine eğildim. çok afedersiniz öğür öğür rezil oldum. bi yandan ağzıma leblebi tıkıyorum. allahtan o anda hrkes kahvaltı için bi odamız va oradyadı. sadece önümdeki masadaki erkek vardı e oda utanmama yetti aslında. burda herkes erkek bide.
Olsun onlara da deneyim olur hem elbet bi gün eşlerinin de başına gelecek :D Tek derdin bu olsun canım inşallah o da geçer bikaç aya kadar :) İnşallah sağlıkla kucağına al büyüt de gerisi mühim değil ;)

Olsun onlara da deneyim olur hem elbet bi gün eşlerinin de başına gelecek :KK70: Tek derdin bu olsun canım inşallah o da geçer bikaç aya kadar :) İnşallah sağlıkla kucağına al büyüt de gerisi mühim değil :KK66:

Allah razı olsun cnm. inşallah sende bu ay iyi haberlerle gelirde sende şikayetlerini anlatırsın bize AMİNNNN :KK19:

olabilir cnm. insan çocuk düşünmeye başlayınca adet döngüsü bozuluyor. ben mesela istediğim ay 5 gün önce geldi yumrtlama gününü kaçırdım. bilemedim . ovulasyon testide yapmamıştım. sonrakinde 2 gün erken geldi. onu bu ovulasyon ile yakaladım
benim ilk defa geçen ay erken geldi. belkide hamişlik belirtisidir :) oğlum a kardeş istiyorum yaaa çokk

ah kuzum kıyamam yaa, gecer 3 aydan sonra rahatlarsın merak etme hem ne rezil olacaksın çok doğal normal bişey.Allah kucağına almayı nasip etsin.

valla ben hala bekliyorum :) midem rahatsz biraz okadar adet olucak gibi hissediyorum kendimi neden bilmem o yüzden takmıyorum cok kafaya aslnda hiç günlri kaçırmadım ama sanmıyorum bu seferde boş geçecek gibiyim sen ne durumdasn

valla ben hala bekliyorum :) midem rahatsz biraz okadar adet olucak gibi hissediyorum kendimi neden bilmem o yüzden takmıyorum cok kafaya aslnda hiç günlri kaçırmadım ama sanmıyorum bu seferde boş geçecek gibiyim sen ne durumdasn
günün geçtimi en son regl bekliyordun? bende ovs testleriyle uğraşıyorum gün yakalama peşindeyim.

Back