- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Stres yapmamaya çalış canım stres çok etkiliyorgeçmedi daha haftasonu adetim işte kuzum
Bugün yarın olucak seninki sanırım canımTamam canim bak son hali.
Yarın olucak herhalde pik canımB bebegim seni bekliyorumgibigibiyim gunaydin hanimlar.bu bugynki ama daha pik degil bence bekliyorum. B bebegim seni bekliyorum canim ii saklamissin seninki daha koyu gibi.
evt canım tam öyle oluyorum ben herkes öyle olurmuş en son gittiğimde doktorum söyledi o kimsede değişmez dedi.. Tabi bazen hormonel dengesizlikler aksatabiliyoKızlar size bı sorum olcak hiç.dikkat ettinizmi yumurtlama gununuzden 14gun sonramı adet oluyorsunuz hep
Kızlar size bı sorum olcak hiç.dikkat ettinizmi yumurtlama gununuzden 14gun sonramı adet oluyorsunuz hep
Ben daha yeni evlıyım yumurtlamadan falanda anlamadığım için bu ay ovulasyon testi kullandım 16 17.günlerimde koyuyu yakaladım degerlendirdim normaldede 26.gunumde adet olurdum. Buna gore adetim 3gun gecıkti Bugun 28.gunum yumurtlamadan sonraki 13.gunum ama bı haftadır kasıklarımda sancı var ama ben hiç adet sancısı cekmem dun test yaptım negatif cıktı ama içimden bi.sesde hamilesin dyo
Kızlaarr benin dün adet olmam lazımdı ama bugün kahverengi akıntılar geliyor acaba neden
canım hamişsin çok sevindim yaaa bnde bşi sorucam sizlereevet cnm. bu her kadında aynıdır.
canım hamişsin çok sevindim yaaa bnde bşi sorucam sizlere
bnmde kimyasal gebeliğim oldu b,r tane sonra da bişi olmadı .. doktora gittim prolaktinim yükskmiş kaç olduğunu soramadım oanda ama ilaç başlsdı dostinex diye ondan..
bu durumd<a hamile kalan varmı acaba...
Canım bulantıların çok kötüyse rapor alsana biraz dinlenirsincnm için rahat olsun. bir aya kalmadan ilaç içtiğinde değerlerin düzelir ve hemen hamile kalırsın inşallah
Canm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.belirtilerin nasldi senin?adetten once mi suphelendin sonrami?benim gobegimin altnda siyah bi czgi belirdi.arada bacaklarm kasiniyor,adete bi hafta falan var ama 9 10 gun once baslayan göğüs agrmdan tık yok.goguslernde hic bsey yok.dun test yaptm boyle hayalet gbi bi czgi ckti dikkatli baknca gorunuyor sadece.Allah razı olsun cnm. inşallah sende bu ay iyi haberlerle gelirde sende şikayetlerini anlatırsın bize AMİNNNN
Canım bulantıların çok kötüyse rapor alsana biraz dinlenirsin
Canm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.belirtilerin nasldi senin?adetten once mi suphelendin sonrami?benim gobegimin altnda siyah bi czgi belirdi.arada bacaklarm kasiniyor,adete bi hafta falan var ama 9 10 gun once baslayan göğüs agrmdan tık yok.goguslernde hic bsey yok.dun test yaptm boyle hayalet gbi bi czgi ckti dikkatli baknca gorunuyor sadece.
akıntı hamilelik belirtileri içerisinde yer slır, eğer herhangi bir enfeksiyon yok iseşu durumda normalden fazla akıntımın olması hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa adet belirtisimi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?