• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Gunaydin mi desem tunaydin mi desem kizlarr artik kime hangisi uygunsaa ☺ nasilsiniz adet tarihime son 6 gun biraz biraz kasik agrim var acaba bebis var mi yok mu hic bi fikrim yok su an zaten bu ayda olmazsa artik umidi kesecegim surekli hamilelige odaklanmam yordu beni
daha çok gençsin bunu söylemek için çok erken bence.

bizim bir arkadaş kaldı sadece göğüs hassasiyeti var dı ? Sen zaten daha önce hamile kalmıştın değil mi? benzwemiyor mu hiç onlara..
Kaldım canım diğerinde göğüs hassasiyetim bata 2-3 gün kala tamamen geçmişti bi de vücudumun çeşitli yerlerine kramp fln giriyodu sürekli şu anda öyle bişey yok ama o zaman folik asit takviyesi almıyodum belki onunla ilgili olabilir diye düşünüyorum bi de adetime son 5 gün kala erken regl olucakmışım gibi kasık ağrılarım olmuştu şu anda o da yok :(

Yok surekli umut kesmek degil benimki su stresi atmak sadece cok takiyorum genc ve daha tazeyiz 5 ay olacak buna ragmen cok takiyorum o yuzden bi kessem su umidi her ay hamilelik diye beklemesem daha iyi olacak banada esimede zarar bendeki bu stres
yolun başı ben hiç korumasız 18 ayda kalmıştım 1 yıldan öncede dr gelmeyin diyor zaten rahat olmanı tavsiye ederim.

1 bucuk aylik evliyken gidip genel kontrol oldum hamilelik dusunuyoruz diye bisey cikmamisti simdide bekliyoruz iste insallah bizede kismet olur annelik

Back
X