- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
iyi çok şükür, bekletmeden gelir inşallah bebişlerimiziyim bende doktor klomen verdi önümüzdeki adette kullanıcam prolaktin düştü son durum bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi çok şükür, bekletmeden gelir inşallah bebişlerimiziyim bende doktor klomen verdi önümüzdeki adette kullanıcam prolaktin düştü son durum bu
iyi çok şükür, bekletmeden gelir inşallah bebişlerimiz
Arkadaslar mrb bende bebek isteyenlerdenim bende 25 aralikta adet olmam gerekiyo 33 gunde adet oluyorum yumurtlamam gerekn tarihte cuma yani dundu ama hic.bi belrte yok gectigimiz hafta sol tarafimda hep bi baski ama cok hafif ve surekli bel agrisi ile gaz oldu adet belirtileri gibi hatta canm cikolata falan istedi ve akintimda artmadu simdi nasil olcak yardimci olurmusunz kafâm karistida
İyi oglenler guzel bayanlar..
Nasil emin olabilirim canim bi yontemi varmiÖnce yumurtladığından emin olman gerekiyor canım.. 25 aralık a daha çok var bu belirtiler olmaması lazım..
inşallah hamilesindir canımBu arada ben daha adet olmadım. 28 - 29 günde olan ben bu gün 31. Günümdeyim. Ama geçen seferki 1 haftalık gecikmeden dilim yandı, o yüzden ben test falan yapmadan ısrarla adeti bekliyorum :)
Sen yap yinede her ay gecikcek degil yainşallah hamilesindir canım
Cok umıtlendirmek icin soylemıyorum ama,,bendede adet belırtılerı vardı kesın adet olucam sandım ve hamileyim:) hicbir darki yok ıkısının birbirinden..farkı ancak adet gunun gelip,olmadgn zaman anlıyorsun,işte ozaman kasıklarındakı baskının daha farklı oldugunu anlıyorsun..ben iki hamileligimdede adet olana kadar sanki hastalanacakmısım gıbı hıssettım,,,onun ıcın umıdınızı yıtırmeyın
sanırım bende dayanamayıp yapacagım yarın ılk ısım nobetcı eczane bulmak olucak..arada adet ağrısı mı sancı gelıyor tam olucam galiba dıyorum hoop geri gidiyor..Doktor geç döllenmeden falan mı şüpheleniyor acaba evde test yap istersen canım
Yumurtluyorsun büyük ihtimalle,aman bu günleri boş geçme değerlendir:))Canlar adetime 10 15 gu falan var tahminen.ama du aksadan beri adetimin ilk gununde gibiyim.afedersiniz gaz,ayaklarim buz gibi,bel agrisi ve arada adet sancisi kasiklarda.boyle bsey yasayan var mi sebebi nedr?
Boyle seylerde sikinti uzuntu yapmamak gerek, ve ozellikle stres!!heleki yatakta stres kesinlikle yapmaayin..sadece cocuk icin gece stresle birlikte olmayin..bebce rahat olun anin tadini cikarin,ozaman kesin olacak Allah'in izniyle diye dusunuyorum..bende hamile kalmasan bir onceki ay 2 gun once den hastalanmistim..o ay yumurta catlamadan 2 gun once,catladgi gun ve ertesi gunu birlikte olduk..iliski sonrasi ayaga kalkmadim hic ve ayaklarimi duvara dayadim belimin altina yastik koyup..sen yumurtlama gununu nasil tespit ediyorsun,ovu.testiylemi??ins birdahaki ay kalirsin hamile..Çok teşekkür ederim ama ben bugün maalesef regl oldum Hem de 1 gün erken oldu.. Artık umutlar bir sonraki döneme kaldı. Bu arada senin adına çok sevindim. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah
İi pazarlar canım tembellik yapıyorum ben evde sen nasılsınİui pazarlar hanımlar nasılsınız bakalım
Yumurtlama zamanlarm boyle olmuyor ilk kez adet hali yasiyorum.cok ilginc :)Yumurtluyorsun büyük ihtimalle,aman bu günleri boş geçme değerlendir:))