- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Tesekkurler bugun ovs testinevbasladim hafif kirmizi cikmis pik olana kadarvdevam ediyoruz perihan08İui pazarlar hanımlar nasılsınız bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler bugun ovs testinevbasladim hafif kirmizi cikmis pik olana kadarvdevam ediyoruz perihan08İui pazarlar hanımlar nasılsınız bakalım
Boyle seylerde sikinti uzuntu yapmamak gerek, ve ozellikle stres!!heleki yatakta stres kesinlikle yapmaayin..sadece cocuk icin gece stresle birlikte olmayin..bebce rahat olun anin tadini cikarin,ozaman kesin olacak Allah'in izniyle diye dusunuyorum..bende hamile kalmasan bir onceki ay 2 gun once den hastalanmistim..o ay yumurta catlamadan 2 gun once,catladgi gun ve ertesi gunu birlikte olduk..iliski sonrasi ayaga kalkmadim hic ve ayaklarimi duvara dayadim belimin altina yastik koyup..sen yumurtlama gununu nasil tespit ediyorsun,ovu.testiylemi??ins birdahaki ay kalirsin hamile..
Canlar adetime 10 15 gu falan var tahminen.ama du aksadan beri adetimin ilk gununde gibiyim.afedersiniz gaz,ayaklarim buz gibi,bel agrisi ve arada adet sancisi kasiklarda.boyle bsey yasayan var mi sebebi nedr?
Adet modundayım bende bitsin başlıcam bakalımTesekkurler bugun ovs testinevbasladim hafif kirmizi cikmis pik olana kadarvdevam ediyoruz perihan08
İi pazarlar canım tembellik yapıyorum ben evde sen nasılsın
Seninki güzel zorluklardan kuzum çalışmıyorsun sen galiba değil mi?mide bulantılarıyla yuvarlanıyorum cnm
Lekelenme hamilelik belirtisi insallah hamilesindirSlm kızlar benim bir haftam kaldı adetime kahverengi akıntım bir haftadır var adetime yakın iki aydır mide bulantm var :) kizlar dua edin lutfenn inş hamileyimdir
İnş canm ya allah ikimizide mutlu eder inş yeni yıla girerknBenim bat 4 ocak.yeni yilla yeni bi can gelir insallah
Amin canim. Ne kadardir istiyosunuz?İnş canm ya allah ikimizide mutlu eder inş yeni yıla girerkn
Sen ne zamandir istiyosun? Insallah gelmistir bebeginbenim 5 gün kaldı adetime kızlar
Boöyle olunca gelirmis bebis. Benim 2 yil oldu stres cok fazla7 aylık evliyiz 2 aydır daha bekliyoruz :) illa olsun diye değilde olursa güzel olur mantıgında bekliyoruz :)
Seninki güzel zorluklardan kuzum çalışmıyorsun sen galiba değil mi?
Nasil emin olabilirim canim bi yontemi varmi