Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar mrb bende bebek isteyenlerdenim bende 25 aralikta adet olmam gerekiyo 33 gunde adet oluyorum yumurtlamam gerekn tarihte cuma yani dundu ama hic.bi belrte yok gectigimiz hafta sol tarafimda hep bi baski ama cok hafif ve surekli bel agrisi ile gaz oldu adet belirtileri gibi hatta canm cikolata falan istedi ve akintimda artmadu simdi nasil olcak yardimci olurmusunz kafâm karistida

Önce yumurtladığından emin olman gerekiyor canım.. 25 aralık a daha çok var bu belirtiler olmaması lazım..

Çok teşekkür ederim ama ben bugün maalesef regl oldum Hem de 1 gün erken oldu.. Artık umutlar bir sonraki döneme kaldı. Bu arada senin adına çok sevindim. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah

Canlar adetime 10 15 gu falan var tahminen.ama du aksadan beri adetimin ilk gununde gibiyim.afedersiniz gaz,ayaklarim buz gibi,bel agrisi ve arada adet sancisi kasiklarda.boyle bsey yasayan var mi sebebi nedr?

Canlar adetime 10 15 gu falan var tahminen.ama du aksadan beri adetimin ilk gununde gibiyim.afedersiniz gaz,ayaklarim buz gibi,bel agrisi ve arada adet sancisi kasiklarda.boyle bsey yasayan var mi sebebi nedr?
Yumurtluyorsun büyük ihtimalle,aman bu günleri boş geçme değerlendir:))

Çok teşekkür ederim ama ben bugün maalesef regl oldum Hem de 1 gün erken oldu.. Artık umutlar bir sonraki döneme kaldı. Bu arada senin adına çok sevindim. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah
Boyle seylerde sikinti uzuntu yapmamak gerek, ve ozellikle stres!!heleki yatakta stres kesinlikle yapmaayin..sadece cocuk icin gece stresle birlikte olmayin..bebce rahat olun anin tadini cikarin,ozaman kesin olacak Allah'in izniyle diye dusunuyorum..bende hamile kalmasan bir onceki ay 2 gun once den hastalanmistim..o ay yumurta catlamadan 2 gun once,catladgi gun ve ertesi gunu birlikte olduk..iliski sonrasi ayaga kalkmadim hic ve ayaklarimi duvara dayadim belimin altina yastik koyup..sen yumurtlama gununu nasil tespit ediyorsun,ovu.testiylemi??ins birdahaki ay kalirsin hamile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…