Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar hayırlı akşamlar doğru yere mı yazıyorum bılmıyorum ama siz tecrubeli arkadaşlara danısmak istedim.. Reglım geceli 9 gun oldu. 5. gununde kan tahlılı verdiğimde HCG 0.100 cıktı Dr. negatif 1 haftaya kadar olmazsa tekrar test yaparız dedi lakin ben dayanamayacagım sanırım Birde ilk defa bu kadar cok geçti günüm o yuzden ınsan ıster ıstemez umutlanıyor sanırım :/ sizce gebe kalmıs olma ihtimalim varmıdır ?

Ge

Gec dollenme rahme gec yerlesmesi degil mi?
Yumurtamiz türlere silinir yani çatlama olur.sperm varsa oralarda döllenme olur.oluşan embriyo bir hafta ya da ön gün süren yolculuklar rahime yerleşir ve bahçe hormonu salgılanmasına başlar.canımcığım ben adetin 14.gunu yumurtalarım hep mesela.oldu da o ay 21.gün yumurtlama. O yumurta da döllenme diyelim.al sana geç döllenme.o yerleşen kadar bhcg salgılanana kadar zaman uzar adet günü bile çıkmaz testte

merhabalar aranıza yeni katıldım.. 3 yıllık evliyim bebek sahibi olamıyorum reglime 4 gün var beta hcg yine negatif yerle bir oldum..o kadar sıkıntılıyım ki belki burada umut veren olur ..inşallah benim gibi bekleyen herkesin en kısa zamanda hayalleri gerçek olur

Niye taaaa Şubatta ?

Amin canım hepimiz aynıyız inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin Allah ım

Doktor geç döllenmeden falan mı şüpheleniyor acaba evde test yap istersen canım

Regl dönemim bittikten 2 gün sonra başlıcam hamile kalırsam zararı olurmu bilmem,2. Bebek için çabalıyorum ben ilkinde hiç beklemedik hop gelivermişti 2. ay, belirtilerimi hatırlamıyorum bile..

Zararlı canım düşüğe neden olur Soğan kürü.. Ki bence yeni hamileler bile çok soğan yemekten kaçınmalı diye düşünüyorum..

aaa etiketlenmişim ama bildirim gelmedi kuzuum, noolsun aynen mücadeleye devam...30 kasımda rahim filmi çektirdim, tüplerden biri açık diğerinden ilaç geçmedi 2.kez denedi doktor sonra açılmış da olabilir dedi, ama tek tüp yeter bu ay 5 yumin var git değerlendir dedi...rahim filminden sonra 3 gün kanamam oldu,ve acı da vardı ilişki olmadı o hafta 7 aralıkta ilk ilişki oldu, 10 aralık akşamı hafif pembe kananmam oldu, dün akşam da kahverengi lekelenmem vardı,doktora sordum rahim filminden sonra olabilir dedi..gün aşırı ilişkiye devam..ama sanırım bu aydan ümitlenmemeliyim, bu ara kanamalar hoşuma gitmedi... bakalım bat 20 aralık,son 8 gün , beklemedeyim bakalım kısmet..sen nasılsın kuzum bebişimiz nasıl?

Yerleşme kanaması olmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…