• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim bat ya 9 ya 10 Ü.5 gündür adet olucakmışım gibi ağrım var bi de göğüslerim sadece dokununca ağrıyor meraktan ölücem yarın da olmazsa cuma kanda bakmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Benim bat ya 9 ya 10 Ü.5 gündür adet olucakmışım gibi ağrım var bi de göğüslerim sadece dokununca ağrıyor meraktan ölücem yarın da olmazsa cuma kanda bakmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Eğer şüphen varsa geciktiği gibi kan testi yaptır tabi. Ben çok zor bekliyorum valla şu anda :)

Hastanedeyim zaten çok kolay yaptırmam ama adetlerim 31günde bi oluyo geç döllenme de olduysa çıkmayabilir diye bekliyorum cumayı

bide şöyle düşünelim ben 14 şubat 2015te evlendim hiç korunmadık ama özellikle çocuğumuz olsun diyede uğraşmadık ve sonuç olarak olmadı benm gbi evlenen korunmayan arkadaşlarımn hepsinn bebeği kucağnda ve benmde kafam sürekli buna takılıyo tam ilişkiye girerken aklıma geliyo düşünmesemde düşündürüyo sanki zorla kendini ama yapabileceğmz bişey yokki
her ay üzülüyorum eşimden gizli ağlıyorum ama bunun sadece bana zararı var başka hiç bi etkisi yok bu kafadan komple hepimiz çıkmalıyız keşke aramızda birde psikolog olsaymıs bu konuda bize yardımcı olabilirmiş :)

sonuç olarak bence düşünmeyelim oluruna bırakalım olsun
allah tamamen ümidimizin kesiliceği hale getirmesin insanlar 20 sene sonra bile doğal yolla hamile kalabiliyorken bence bizim içinde ümit mutlaka vardır
yıpranmaya gerek yok sanki :) :)
Çok doğru arkadaşım teşşekürler ekim 2013 te evlendik biz ama korundu eşim beş aydır istiyoruz bakalım elbet olur bi gün elden bişi gelmiyor ağlasamda sızlasamda ne çare zamanı gelmeden olmuyor sanırım

ovülasyon çizgisi kaç gün pik çık regl ye kadar mı?
Ben hastalanacagim gun yaptim ovu testini..ve sadece bir kere yaptim..o gunde ikisidd koyu cikti cizgilerin..bak resmini gonderiyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 51
Eğer şüphen varsa geciktiği gibi kan testi yaptır tabi. Ben çok zor bekliyorum valla şu anda :)
Valla benim daha 7 gün var ama karnımda bi ağrı pehdah oldu bugün belim dünden beri ağrıyo ve de göğüslerim patlıycak gibi şiş ve ağrıyo :(

Ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim o zamanda üç dört gün adet olucam diye ağrı çektim sonra 3 gün geçince bakmıştım beta hcg 7 çıktı bi terslik olduğunu anlamıştım sonra yok oldu işte

bemi reg l de erken başlayıp erken bitti bu ay 4 gün kesildi bu ay normalden 2 gün başlayı normal süresinden 2 gün önce bitti yarın artık tam kesilir.

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

Ama bu karışım bazılarında kist yapmış eğer pko geçmişiniz varsa kullanmadan önce bir düşünün derim ;)

Back