- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
gözün aydın canmKızlar bugün önemli Bi gündü bnm için eski eşimle ilgili Bi mahkemem vardı.bi haftadır stresten yemeden içmeden kesilmiştim.mahkeme bitti kuş gibiyim valla :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canmKızlar bugün önemli Bi gündü bnm için eski eşimle ilgili Bi mahkemem vardı.bi haftadır stresten yemeden içmeden kesilmiştim.mahkeme bitti kuş gibiyim valla :)
canım bence test alıp yapmalısın benim içime hamilesin gibi doğdu ama rabbim bilir tabiki, için içini yicene test yap kurtulmerhaba kızlar,uzun zamandır sessiz takipçilerinizdenim..evlendiğimden beri korunmuyoruz fakat hamile kalamadım..adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir adet olurum.bat tarihim 1 aralıktı ve ilk defa 2 gün geçti adet olmadım.göğüslerimde heray olduğu gibi bi hassasiyet yok sadece uçları acıyor..yaklaşık 1 haftadır sürekli adet oldum gibi hissedip lavaboya koşuyorum ama sadece beyaz losyon gibi bir akıntım var.dün çamaşır suyu testi yaptım evde ve bira köpüğü gibi kabardı.bugün test alıp yapayım diyorum ama hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum da
Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
Güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlaaarrrr... Biraz önce kan verdim. Sonucunu 1 saat sonra alıcam. Beklerken çatlamazsam :)
bnde bilmiyorum sanırım o da idrarla gebelk testi gibi kullanılıyor,bnde alcam iki tane eczanede bulunuyor sanırımcanım yarım saat sonra çıkan silik çizgiyi dikkate almayın diyorlar. ama değerine göre dikkate alınması gereken bir durum var inş hamilesindir
canım ben bu ay ovulasyn testi almak istiyorum sende al istersen daha kontrollü gitmesi için benimde çünkü bi 30 gün oluyo bi 27 belli olmuyo ama nasıl kullanılır onuda bilmiyorum![]()
şu değerlere göre hamile görünüyorsun hayırlısı olsun inşallah2 gün önce hcg değerim 7.6 çıkmıştı. Bugün tekrar yaptırdım. 25.7 çıktı. Bu nedir ya. Var mı yokmu şimdi...
aynen canım hamilesin değerlere göre.hayırlısı olsun hakkında doktor bilgilendirmedi mi?2 gün önce hcg değerim 7.6 çıkmıştı. Bugün tekrar yaptırdım. 25.7 çıktı. Bu nedir ya. Var mı yokmu şimdi...
doktora gitmedimki. Adet günüm yarın. Geçsin de doktora öyle gideyim diyorum. Ama emin de olamadım. Var gibi hareket edeyim yani dimi..aynen canım hamilesin değerlere göre.hayırlısı olsun hakkında doktor bilgilendirmedi mi?
kesinlikle var gibi hareket et.bi haftalık flan olması lazım ki değer henüz çok yüksek dğl.bak vişneli turtam 2 haftalk hamile 60 kusur değeri dikkatli ol.ağır kaldırma.yarın adetin geçen hmen doktora ggit canm.guzel haberler ver bizeD
doktora gitmedimki. Adet günüm yarın. Geçsin de doktora öyle gideyim diyorum. Ama emin de olamadım. Var gibi hareket edeyim yani dimi..
Canlarim bana yardimci olmaycakmisiniz. Adetime 2 gun var ov. Testi yaptim silikte olsa bi cizgi gördum. Ov. Testiyle hamile oldugunu ögrenenler varmis acaba hamilelik olabilirmiki. Yoksa cizgi normalmi![]()
Bu testi ilk burada okudum...Umarım öylesindir...Uygulayanlar da bizi kısa sürede bilgilendirirler :)
canım ov. Testi bnm bildiğim yumurtlama zamanını belirtiyor ama reglyme iki gün var diosun.iki gün kala da yumurtlama döneminin btmiş olması gerekmez mi?benimde kafam karıştıBu testi ilk burada okudum...Umarım öylesindir...Uygulayanlar da bizi kısa sürede bilgilendirirler :)
canım ov. Testi bnm bildiğim yumurtlama zamanını belirtiyor ama reglyme iki gün var diosun.iki gün kala da yumurtlama döneminin btmiş olması gerekmez mi?benimde kafam karıştı
Evet ben de okudum şimdi. Luteinleştirici hormon testi. Çok yükseldiğinde LH, onu ölçüp, ovulasyon gerçekleşiyor diye haber veriyormuş. Silik çıkması bu hormonu biraz taşıyor olduğunu anlatıyor galiba ki bu da normal.