- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
inşallah olup gidenler işte öyle arada bakıp kaçıyorlar.bide insan böyle herkeze anlatıp duramıyo burda yazıyom ya rahatlıyom vallahi.O kadar seviniyorumki burda beraber herşeyimizi anlattığımız birileri hamile haberi verince.. Ben olsam ancak o kadar sevinirim heralde.. İnşallah hamile kalıp kalıp kaçar gideriz hepimiz topicten.. arada uğrar bakarız :)
5 dk sonrası geçersiz diyo ama benim 5 dk dan sonra renk veriyorKızlar şey sorucam şimdi bu ovu testini ilk yapınca silik oluyor gittikçe koyulaşıyor ya kaç dakika sonrasını almak lazım çok sonrası geçerli değildir diye düşünüyorum doğrumu siz neyi baz alıyorsunuzyunus_ciklet
yok anam .bitane daha olsun sağlıklı olsun yeterr..Evt canım oluyor tabi bazen bi tane olup kaliteli de olabiliyo.. Bazen çok olup hiçbiri gelişmiyo bazen de çok olup hepsi gelişip çatlıyo :) Öyle olunca tabi çoğul gebelikler de olabiliyo.. ayyy çifter çifter bebeklerimiz olsaaa
5-10 dakika sonraki durumu geçerli canım.. Zaten sonra fazla değişmiyo.. Öyle kalıyo ben hep saklıyorum sararıyo sadece ama renk tonu değişmiyo çok beklese de.. Hamilelik testi gibi değil yani..Kızlar şey sorucam şimdi bu ovu testini ilk yapınca silik oluyor gittikçe koyulaşıyor ya kaç dakika sonrasını almak lazım çok sonrası geçerli değildir diye düşünüyorum doğrumu siz neyi baz alıyorsunuzyunus_ciklet
Çalışan kadın olmak zor zanaataynen aynen evde oturmak sitiyorummm..Bıktım vallahi..
yukarda benim bir tane örnek vardı gördünmü?5-10 dakika sonraki durumu geçerli canım.. Zaten sonra fazla değişmiyo.. Öyle kalıyo ben hep saklıyorum sararıyo sadece ama renk tonu değişmiyo çok beklese de.. Hamilelik testi gibi değil yani..
Aynen benimde öyle ilk hiç bişi olmuyor sonradan geliyo durdukça koyu oluyo gibi geldi ondan dedimdi on dakika falan o zaman5 dk sonrası geçersiz diyo ama benim 5 dk dan sonra renk veriyor
Evet canım baktım onlara birazdaha yaklaşsın yapıcam bende bat tarihi bakalım nasıl çıkıcakyukarda benim bir tane örnek vardı gördünmü?perihan08 sende bak
Bende saklıyım bari şüpheye düştüm ben koyulaşırsa daha da diye o yüzden sordum teşekkürler ilk kez kullanıyorum bu ay5-10 dakika sonraki durumu geçerli canım.. Zaten sonra fazla değişmiyo.. Öyle kalıyo ben hep saklıyorum sararıyo sadece ama renk tonu değişmiyo çok beklese de.. Hamilelik testi gibi değil yani..
Şimdi gördüm canım hatta dur ben de ekleyim koyuların fotosunu buliim de.. Bu pik miydi senin sonra silindi mi?yukarda benim bir tane örnek vardı gördünmü?perihan08 sende bak
hadi inşallah tutar bu ay.Bende saklıyım bari şüpheye düştüm ben koyulaşırsa daha da diye o yüzden sordum teşekkürler ilk kez kullanıyorum bu ay
Bence hamilesin sen çok şüpheleniyorum senden5 dk sonrası geçersiz diyo ama benim 5 dk dan sonra renk veriyor
bu benim ov günümden tam 11 gün sonraydı meraktan yaptım sabah silik akşam bayağı koyulaştı sonra ertesi gün silik devam etti. anlamadım bazen gebelerde çıkar diyorlar ama o bat kadar hep çift çizgi devam ediyor muş güya.Şimdi gördüm canım hatta dur ben de ekleyim koyuların fotosunu buliim de.. Bu pik miydi senin sonra silindi mi?
evt gebeliği tespit ediyor diyenler var aslında ama ben pikten sonra silinmeye başlıyoya sonra bi daha yapmayı hiç denemedim açıkçası.. ama biliyomusun bazen kadınlar aydan birden fazla da yumurtlayabiliyo öyle bişey de olabilir değerlendirseydin o günleri de :)bu benim ov günümden tam 11 gün sonraydı meraktan yaptım sabah silik akşam bayağı koyulaştı sonra ertesi gün silik devam etti. anlamadım bazen gebelerde çıkar diyorlar ama o bat kadar hep çift çizgi devam ediyor muş güya.
yaaa inşallah canımBence hamilesin sen çok şüpheleniyorum senden
duydum bende denemedim ya vallahi ne bileyim ki.evt gebeliği tespit ediyor diyenler var aslında ama ben pikten sonra silinmeye başlıyoya sonra bi daha yapmayı hiç denemedim açıkçası.. ama biliyomusun bazen kadınlar aydan birden fazla da yumurtlayabiliyo öyle bişey de olabilir değerlendirseydin o günleri de :)
Neyse zaten önceki piki yakaladın sen sıkıntı yok yaniduydum bende denemedim ya vallahi ne bileyim ki.
çatlama olmuş canımBenim de 30 ve 1 indeki testlerim 11 v3 12.gun bunlar.. dun de zaten tekrar siliklestiEki Görüntüle 1706824
Bunlar ovulasyon testi miBenim de 30 ve 1 indeki testlerim 11 v3 12.gun bunlar.. dun de zaten tekrar siliklestiEki Görüntüle 1706824
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?