al benden de o kadar belırtn var mıbenim de bat 6 aralık kafamda huni ile gezeceyim düşünmekten!!
inşallah vardır bebıs sonuc ne zamn cıkcakKızlarr sonunda kan verdimbelirti olarak göğüs şişliği var yumurtlamadan sonra sanki silikonlu gibi oldu bat 4 aralik
psikolojik olabilir benimkiler , adet belirtisi de olabilir, midem bulanıyor ve kasık ağrım var karnım ve göğüslerim şişti bugün. ama hepsi adet belirtisi de olabiliral benden de o kadar belırtn var mı
benımde goguslerım her zamankınden daha sıs gibi ve karnım sert şuan ısyerındeyım nasıl bi halsızım ınsallah bebıstndr yapsikolojik olabilir benimkiler , adet belirtisi de olabilir, midem bulanıyor ve kasık ağrım var karnım ve göğüslerim şişti bugün. ama hepsi adet belirtisi de olabilirçok üzülürüm
test yapıcam ben cuma sabah varsa çıkar zaten, sen yapacak mısın test?benımde goguslerım her zamankınden daha sıs gibi ve karnım sert şuan ısyerındeyım nasıl bi halsızım ınsallah bebıstndr ya
ben 7 aralık aksamı yaparım canım o zaman kadar gelmezse tabi benım adt saatını sasmaztest yapıcam ben cuma sabah varsa çıkar zaten, sen yapacak mısın test?
ben zaten hamile değilsem ya idrar yolları enfeksiyonu var ya başka birşey çünkü şuan işteyim mesela tutuyorum kusacağım.....(pardon)ben 7 aralık aksamı yaparım canım o zaman kadar gelmezse tabi benım adt saatını sasmaz
bendede iç kalkması oluyo ama cok yorulunca aksamları dahada artıyo gibi hem karnımın sıslıgı hemde yorgunluk bılemedım valla... bi test yap bakalımben zaten hamile değilsem ya idrar yolları enfeksiyonu var ya başka birşey çünkü şuan işteyim mesela tutuyorum kusacağım.....(pardon)
benimde 8/12 testi tekrarlaacaksınn muhtemelen süpheli.Çıktı çıktı sonuç çıktı beta hcg 28
Yorumlarınızı takipteyimm
oğlum var cnm 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor oda kardeşi benden çok sevemezsiniz diye tehtitler.. >ayyyy ben ilkinde hemen kalmıştım ama ikinci de denememiz bile yok oturdum dua edip mucize bekliyorum, bu ay tam yumurtlama günüm annemlerde kaldık ve prezervatif yoktu zaten eşimle de küsmüştüm konu 2. çocuk. eğer hamile kalırsam evden kaçacakmış bu arada kızım inanılmaz akıllı sadece hala bizimle uyuyor:) neyse ben dedim prezervatif yok hiç yaklaşma dedim ama yaklaştı kendince korundu :) işte ertesi günde öyle oldu sat 8 kasım şüpheli ilişkiler 18-20 kasım bir umut içimde bekliyorum:) senin kız mı erkek mi?
36 48 saat içinde diyorlar çift kırmızı gördükten sonrada devam.Kızlar ovülasyon testi yapıyorum sabah koyuydu şimdi silinmiş akşam ilişki oldu bu akşam yine mi olmalı sonuçlar böyle acil cvp yazarmısınz
Yani bu gece yine olsun mu36 48 saat içinde diyorlar çift kırmızı gördükten sonrada devam.
Canim ikiye katlar umarim belirtilern varmydi ?Çıktı çıktı sonuç çıktı beta hcg 28
Yorumlarınızı takipteyimm
bugünleri değerlendir tabi.Yani bu gece yine olsun mu
hcg de mi çift çizgi tebrikler. yükleyebilirsen bakalım. önce kanda baktırıyorsun sonra doğru kadın doğum polikliniğine..belirtileri paylaşırmısın nekadar süre beklediğinide.Kızlar, çift cizgiyi gördüm. Şoktayım, ne hissedeceğimi bilmiyorum, hatta ne yazacağımı bile bilmiyorum şuan. Aynı duyguları paylaşan var mı benimle, rüya gibi puslu şuan herşey gözümde. Ne yapmam gerek hemen doktora mi gideyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?