- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Sabah silikti canim bu lh testi laboquic iyidir de ben bu isi amladim canim ya
bat ne zamandı senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah silikti canim bu lh testi laboquic iyidir de ben bu isi amladim canim ya
@beklenencan
@minigimmm
@hayalet__sevgilim
CaYLak GeLiN
@osay3
@monte cristo prensesi
@sweet-73
Kızlar nerelerdesiniz durumlarınız neler anlatın bakalım merakta bırakmayın bizi :)
burdayıım benshoji 'ciiiimmm :)
valla adet oldum geçen hafta bitti yani umarsızca bekliyorum acımasızca çalışmaya devam ediyorum ve tabi beklemeye de :)sizde ne var ne yok
buralardayım ya bildiğinz gbi en son naslsam öyleyim işte farklı bişey yok sıkıldım herşeyden gibi gibi :)kız sen nerelere kayboldun yaaa geçen gün sni andım nerde bu gamze dedim
canım sen hormon tahlillerini yaptırdınmı adetin 3. günüburalardayım ya bildiğinz gbi en son naslsam öyleyim işte farklı bişey yok sıkıldım herşeyden gibi gibi :)
yooo yaptırmadım canm niyekicanım sen hormon tahlillerini yaptırdınmı adetin 3. günü
Canım koyulaşmış sanki evet yaptın mı bugünde günaydınnnshoji
perihan08 @deli mavi ekte ovulas 11 gunu sabah ilk idrae ve aksam yeni idrar ovs testi koyulasmis yorum alabilirmiyim.
yooo yaptırmadım canm niyeki
?
yani biz daha evleneli bi seneyi doldurmadık ya o yuzden hiç öle testlere falan grmiym dedim bakalım 2 3 ay daha olmazsa bebiş gidicz zaten doktora ama zaten jinekoloğmda bi problem yok demisti bi alet varya içeriye bakıyolar adı hr neyse bi sıkıntın yok demişti tabi ne kadar çıkar onda bilemeyorum dedğim gbi biraz daha zaman geçsin öle gidicez
bide ne biliim ya hemen erkenden kafama çok taktım gibi geldi ne biliim karışık kafam senn nasıl gdio durumlar?
ayy geçmiş olsun bende aynıyım ya grip öksürük falan hala daha geçmedi havada buz kesti maşallah20 gün griple öksürükle mücadele ettim daha da tam düzelmedim. ama bebiş şimdilik iyi Allahın izniyle . cumartesi doktora gidecğim inşallah
nasıl bi duygu içinde sana ait bi canlınn olması :) :)ağzımın tadı da yokki![]()
08/12 bekliyorum göğüslerim çok sızlıyor özellikle akşamlar bilemiyorum kibat ne zamandı senin
sabah silikti. ben anlamadım kiiCanım koyulaşmış sanki evet yaptın mı bugünde günaydınnn
Altı gün kaldı demi insan yaklaştıkça heyecan yapıyor ister istemezsabah silikti. ben anlamadım kii![]()
canım yalnız bu ovlasyon günü değil.ovs dan üzerinden 11 gün geçtikten sonra meraktan yaptım iki çizgi koyu tuhafıma gitti.Canım koyulaşmış sanki evet yaptın mı bugünde günaydınnn
iki seçenek var ya yeniden yumurtluyosun ya da hamilesin başka alternatifi yok.. :) yeniden yumurtlama ihtimaline karşın değerlendir bugünükızlar başka yorum yapacak yok mu?![]()