Adetime 1 gün var. Acaba kanda çıkar mı ?
teşekkürler hep ayda 2 kere yumurtlamak istemişimdiriki seçenek var ya yeniden yumurtluyosun ya da hamilesin başka alternatifi yok.. :) yeniden yumurtlama ihtimaline karşın değerlendir bugünü
nerdesin canım ya..Selam kızlar
erken gebelik testiyle çıkma ihtimali var.. olasılığı bilemeyiz uygun zamanı değerlendirdiysen tek atışlada tutarbat 6 aralık*
sadece kasık ağrım arada bulanan miden ve baş dönmem var,
2 şüpheli ilişki.......
hamilelik olasılığı nedir???
test ne zaman yapayım???
erken gebelik testine de pek güvenemiyorum .beklemek her şeyi belirti sanmak çok gıcık deli olacağım...erken gebelik testiyle çıkma ihtimali var.. olasılığı bilemeyiz uygun zamanı değerlendirdiysen tek atışlada tutar
selammm:)Selam kızlar
benimde bat 6 aralik sabah kan tahlili verdim bekliyorum yarin cikacak sonuc insallah hamisizdirr :) acaba erken mi verdim bilemiyorumbat 6 aralık*
sadece kasık ağrım arada bulanan miden ve baş dönmem var,
2 şüpheli ilişki.......
hamilelik olasılığı nedir???
test ne zaman yapayım???
Test yaptın mı canınmerabalar adet günüm dündü ama olmadım henüz . akıntım fazlalaştı kasık ağrım var ama adet olmadm henüz . inşallah bugün de olmam :)
kan da çıkar iyi yapmışsın, biz korunuyoruz eşim istemiyor ama tam yumurtlama günüm de ilişkimiz oldu korunmadık sayılır yani milyonda bir belki hamileyimdir, o yüzden kanda baktırmadım ben ihtimal düşük çünkü bir tane test aldım evde bekliyor...benimde bat 6 aralik sabah kan tahlili verdim bekliyorum yarin cikacak sonuc insallah hamisizdirr :) acaba erken mi verdim bilemiyorum
farklı. bu defa ovlasyondan hemen sonra sızlamaya başladı normalde adete yakın 1 kaç gün önce oda bazen olurdu.08/12 bekliyorum canımyunus_ciklet bat.ta adet olmazsan gebelik testi yaptir bi. Yazini ilk okuynca aklima yumurtlama ihtimalin geldi. Gogus sizlaman oncekiler gibi mi farkli mi? Hamile de olabilirsin :) (insallah)
adetim bugün de gelmesse yarın yapıcam inşallah , hayırlısı ya :)Test yaptın mı canın
ben dayanamadim iki gun once yaptim evde test cikmadi bisey uzuldumbenim bi tane oglum var iki tane bebegimi kaybettim allah gonlune gore versin canim seninde...kan da çıkar iyi yapmışsın, biz korunuyoruz eşim istemiyor ama tam yumurtlama günüm de ilişkimiz oldu korunmadık sayılır yani milyonda bir belki hamileyimdir, o yüzden kanda baktırmadım ben ihtimal düşük çünkü bir tane test aldım evde bekliyor...
benim de bir kızım var 30 aylık , allah bağışlasın oğlunu , ben de 2. istiyorum ama eşim istemiyor. benim ilk hamileliğimde bat 12 mayıstı 11 mayıs öğlen yaptığım testte çıkmıştı aynı gün kan da 157 bhcg çıkmıştı.çok istiyorum allah isteyen herkese versin inşallahben dayanamadim iki gun once yaptim evde test cikmadi bisey uzuldumbenim bi tane oglum var iki tane bebegimi kaybettim allah gonlune gore versin canim seninde...
Kızlar bende 2. istiyorum ilkinde 18 ayda kalabilmiştim şimdide 5 aydır deniyoruz.benim de bir kızım var 30 aylık , allah bağışlasın oğlunu , ben de 2. istiyorum ama eşim istemiyor. benim ilk hamileliğimde bat 12 mayıstı 11 mayıs öğlen yaptığım testte çıkmıştı aynı gün kan da 157 bhcg çıkmıştı.çok istiyorum allah isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?