Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar benim bir kızım var 7 yaşında . 2 yıl öncede gebelik yasadım suyum fazlalaştı ve 8.ayımda bebeğimi kaybeettim karnımda öldü :KK43::KK43::KK43: son bir yıl bebek istiyorum ama olmuyodu dr gittik klomene başladım ilk ayda klomen cevap vermedi tekrar klomen kullandım en son 31 ekimde hastaolmuştum olmadım dün test yaptım çift çizgi bugün sabah yaptım yine çift çizgi ama kahverengi lekelenmem oldu bugün ve kasıklarım ağrıyo adetmi olucam hamilemiyim napmalıyım sizce?

kızlar benim bir kızım var 7 yaşında . 2 yıl öncede gebelik yasadım suyum fazlalaştı ve 8.ayımda bebeğimi kaybeettim karnımda öldü :KK43::KK43::KK43: son bir yıl bebek istiyorum ama olmuyodu dr gittik klomene başladım ilk ayda klomen cevap vermedi tekrar klomen kullandım en son 31 ekimde hastaolmuştum olmadım dün test yaptım çift çizgi bugün sabah yaptım yine çift çizgi ama kahverengi lekelenmem oldu bugün ve kasıklarım ağrıyo adetmi olucam hamilemiyim napmalıyım sizce?
test yapmadın mı yerleşke kanaması olabilir.

Bende bekliyorum. Sat 4 kasımdı. Genelde 2-3 gün öne kayar. 3 gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. Cumaya kadar beklicem olmazsam kan testi yaptırırım. Sabırsızlıktan ölücem. Sanki hamileyim gibi hissediyorum.

bat tarihi mi onemli sat tarihimi son adetim 11 kasim ama bat hesapladigim zaman 6 aralikta olmam lazim 26 gunde bir adet oluyomusum sizce ne zaman test yapim ben sogan kürü kullanyorum bu ay tum belirtiler var bendede ama bugun usutmusum her yerim agryo anlayamiyorum kan testi icin erken mi daha kizlarr cevaplarsaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20151201_220129.jpg
    IMG_20151201_220129.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 31
Back