- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
neden yapmaya devam etmiyorsun daha çatlamadı bence?günaydın canım ,hala silik mi ovülasyon tekrar yaptınmı 19/12 daha var tam zamanı mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden yapmaya devam etmiyorsun daha çatlamadı bence?günaydın canım ,hala silik mi ovülasyon tekrar yaptınmı 19/12 daha var tam zamanı mı acaba?
Geç kalmadı mı canım ama şimdiyeneden yapmaya devam etmiyorsun daha çatlamadı bence?
Canımm tebrikler hamilesinArkadaslar bhcg testi yaptırdım sonıc.543.78 referans.0.5<5.0 bu ne demek oluyor hamilemiyim
10. günden başlayıp çift çizgi görene kadar sen kaç kez yaptın?Geç kalmadı mı canım ama şimdiye
TEBRİKLER..belirtilerini paylaşırmısın ,hamilesin.Arkadaslar bhcg testi yaptırdım sonıc.543.78 referans.0.5<5.0 bu ne demek oluyor hamilemiyim
günaydın canım.göğüsler sancıyoo çok geçiyo şişiyor geçiyor bir garip ruh hali var .kasığım bir ağrıyor bir geçiyor bu sefer ağrılar erken başladı normelde adete 1 hafta var bugün.Napionuz kızlarinşallah hamilesinizdir bugün hadi bakem
![]()
günaydın canım.göğüsler sancıyoo çok geçiyo şişiyor geçiyor bir garip ruh hali var .kasığım bir ağrıyor bir geçiyor bu sefer ağrılar erken başladı normelde adete 1 hafta var bugün.![]()
vallahi bilmiyorum akıntım falan yok ama nasıl anlıcam ilkinide unuttum 8 sene geçti bide hiç belirtim olmamıştı hemde hiç.Ay hadi inş hamilesindir tatlım yaaaa
vallahi bilmiyorum akıntım falan yok ama nasıl anlıcam ilkinide unuttum 8 sene geçti bide hiç belirtim olmamıştı hemde hiç.
Gunaydin kizlarrbenim ates yine 37 cikti sabah erken olctum. Benim ates olcumleri karisti bu ara yukselip yukselmedigini anlayamiyorum ama olcmeye devam edicem bakalim nolcak :/
Senin ateş hep yüksek ateşli hatun seni...hamile kalsan 40 ı vuracak heralde ibre
![]()
YapmadılarAcile gidip yaptırabilirsin canım günaydın
Bugün 17. Gün cnm 11. Günden beri yaptım hep ilk günler daha kırmızıydı sanırım o gün çatlamıştı10. günden başlayıp çift çizgi görene kadar sen kaç kez yaptın?
Evet inşallah hamileliğe işarettiroo yükselme var
Enteresan yapmaları lazımdı aslında acildeYapmadılardoktor muayenesi olmadan kan tahlili yapılmıyor dediler.Ben mi beceremedim ya. Hevesim kursağımda kaldı
![]()