Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benimde yumrtlama erken oldu belki de hep erken yumurtluyorum dur.Takip etmek lazım.

Aynen canim ben 14. Gun saniyordum 28 gunde bir regl oluyorum ama 12. Gun koyulasti 13. 14. Gun koyuydu dun siliklesmeye basladi ovulasyon testini ilk kez yaptim iki gunu degerlendirdik hakkimizda hayirlisi olsun.

Benim kide kist mi acaba?
eğer öyle ise takibe alıyor her ay izliyor. bana dedi git adetten sonra gel tekrar bakalım bir kaç ay izleyelim olmazsa parça alalım dedi çok şükür gitti.Ama bana hep onlar çatlamamış yumurta her kadında oluyor telaş yapma sende hap la bile eriyebilir.

Kızlar günaydın doktora gittim kist yok dedi belki gebelik olabilir dedi ama bugün kanamam adet gibi oldu kızdı neden gelmedin daha önce diye normal değil durumun dedi kan verdim 3 te çıkacak ama korkuyorum ultrason görüntüm

Ee hadi hayırlısı . Kan tahliline intertetten bakılabiliyorsa durmadan bak onlar üç saat sınra yada ertesigün çıkar deselerse yarım saat sonra çıkıyo cnm. Ayyy çok sabırsızlandım bak şimdi.
Bu arada ben nerelerdeyim konusu çok hastayım ya kurum doktorum rapor yazdı. Sabahlara kadar uyuyamıyorum . Buhün ilk defa 9.5 tan sonra uyuyakalmışım çok şükür

shoji shoji gunaydin canim ates olcumune bende katiliyorum ayrica insallah senden guzel haber bekliyoruz :KK68:
18/11regl bitis 36.6
19/11 36.5
20/11 36.4
21/11 36.9
22/11 36.1 ovulasyon koyulasmaya basladi 3 gun koyu oldu
23/11 36.1
24/11 36.1
25/11 36.1
26/11 36.5:KK6:

İnşallah bata kadar artarak devam eder cnm

Adetttttttt oldum:KK14::KK42:[/QUOT
Aynen canim ben 14. Gun saniyordum 28 gunde bir regl oluyorum ama 12. Gun koyulasti 13. 14. Gun koyuydu dun siliklesmeye basladi ovulasyon testini ilk kez yaptim iki gunu degerlendirdik hakkimizda hayirlisi olsun.
evet bende 28 günde bir oluyorum bugüne kadar hep 14. günü baz aldım.ama bir baktım benim akıntım erken geliyor erken yumrtladığımdan süphelendim ovs testi aldın 3 kez yaptım 14.15 günler giderek silikleşti anladım ki 12. gün de ymurtladım zten tahmin etmiştim şimdi baklalım belkide hep erken yumurlıyordurum ve ben ovlasyon 14. gün diye bildiğimden tutmuyordur.

Cnm zaten ovulasyonda çift çizgi çıktığı gün yumurtan çatlamıyo sonraki 24 saat şçinde bir zaman diliminde çatlıyo ve ondan sonra 6-24 saat yumurtan yaşıyor. Sonra bitiii

Cnm zaten ovulasyonda çift çizgi çıktığı gün yumurtan çatlamıyo sonraki 24 saat şçinde bir zaman diliminde çatlıyo ve ondan sonra 6-24 saat yumurtan yaşıyor. Sonra bitiii
bu ay bende yapıcam bu ovaluasyon testlerını bılgıleneyım=)çift cızgıyı gördugumuz gun degılde sonrakı gun baslıyoruz yanı çalısmaya=)

Hormonlar Adı Sonuç Ünite Referans
Beta- HCG ,156 mIU / mL 0 -1
kızlar bu negatif demek deyımı

bu ay bende yapıcam bu ovaluasyon testlerını bılgıleneyım=)çift cızgıyı gördugumuz gun degılde sonrakı gun baslıyoruz yanı çalısmaya=)

Yok cnm tedbir olsun diye ovulasyon dönemi içerisinde gün aşırı yspıyorsunki yumurtsn çatladığında ords sperm hazırda bulunsun cnm. Ama çift çizgiyi görfüğün gündede ertedi günde yaparsan garanti.

Cnm 0,156 mı yoksa 156 mı
ya işte bende onu anlamamıstım basında , var heralde 0 demek=(bu benım gecen aykı tahlılımdı acıldekı doktor bana hamılesın dedı kendı doktorum bellı olmaz dedı cok uzuldum=( işte o aydan berı sureklı lekelenmelerım oldu idrar da baktım negatıf cıktı.sımdı tekrar randevu aldım oda 8 aralıga verdıı=((

evet bende 28 günde bir oluyorum bugüne kadar hep 14. günü baz aldım.ama bir baktım benim akıntım erken geliyor erken yumrtladığımdan süphelendim ovs testi aldın 3 kez yaptım 14.15 günler giderek silikleşti anladım ki 12. gün de ymurtladım zten tahmin etmiştim şimdi baklalım belkide hep erken yumurlıyordurum ve ben ovlasyon 14. gün diye bildiğimden tutmuyordur.

Tahmine birakmamak lazimmis canim takip etcez baska caremiz yok insallah sende en yakin zamanda gorursun cift cizgiyi

Back