Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cnm zaten ovulasyonda çift çizgi çıktığı gün yumurtan çatlamıyo sonraki 24 saat şçinde bir zaman diliminde çatlıyo ve ondan sonra 6-24 saat yumurtan yaşıyor. Sonra bitiii

Biliyorum canim ama iste ben ilk kez ovu kullandim onceki ayda regl bitti erteai gun akintim oldu bence o zamanda erken yumurtlama oldu diye bu ay regl bittikten sonra basladim 14. Gun cizgi kayboluyordu ben onceki aylar 14unde catliyor deyip 14-15i degerlendiriyordum bu sefer bilincli olmus oldum gerci degerlendirdik ama insallah bu ay guzel sonuc aliriz

Cnm zaten ovulasyonda çift çizgi çıktığı gün yumurtan çatlamıyo sonraki 24 saat şçinde bir zaman diliminde çatlıyo ve ondan sonra 6-24 saat yumurtan yaşıyor. Sonra bitiii
işte kırmızı çift gördünmü çalışmalar yumurtlayacağını biliyorsun ben bilemedim bir kaç gün önce çatlamış oldu benmki böyle.

Kızlar günaydın doktora gittim kist yok dedi belki gebelik olabilir dedi ama bugün kanamam adet gibi oldu kızdı neden gelmedin daha önce diye normal değil durumun dedi kan verdim 3 te çıkacak ama korkuyorum ultrason görüntüm
Canım sonucu haber et muhakkak iş yoğunluğundan yyazamadım ama aklım sende

İçini ferah tut canım inşallah bişi çıkmaz umudum yerleşme kanaması olması yönünde inşallah öyledir
Merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum benim bat normalde bugun ama gogus sisliginden baska belirtim yok adet gelmesine yakin kasiklarim agrirdi hicbisey hissetmiyorum atesimi simdi olctum 36.9 sizce gebelik belirtisi olabilirmi yoksa bu ates normalmi

Merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum benim bat normalde bugun ama gogus sisliginden baska belirtim yok adet gelmesine yakin kasiklarim agrirdi hicbisey hissetmiyorum atesimi simdi olctum 36.9 sizce gebelik belirtisi olabilirmi yoksa bu ates normalmi
ateşin yüksek. hcg testi yap gebelik varsa çıkar.

Back