Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım ilişkiye kaç gün önce girdin
16 kasımda ovulasyon yaptım yani adet bitiminden sonra çift çizgiyi görünce 3gun üst üste degerlendirdik ama ondan sonra daha bu sbaha kadar ovulasyon hep çift çizgi çıktı. Bu sabah tekti.gün aşırı yapmaya basladik biz de en son 24 kasımda iliski oldu ondan sonra pıhtı gelince kan testi yaptım zaten

16 kasımda ovulasyon yaptım yani adet bitiminden sonra çift çizgiyi görünce 3gun üst üste degerlendirdik ama ondan sonra daha bu sbaha kadar ovulasyon hep çift çizgi çıktı. Bu sabah tekti.gün aşırı yapmaya basladik biz de en son 24 kasımda iliski oldu ondan sonra pıhtı gelince kan testi yaptım zaten
Canım benimde ovulasyon günüm 20 kasımdı 20 21 22 si ilişkim oldu simdi belirtilerim çok ama adet günüme 8 gün var diye tahlil yaptırmıyordum. 2 3 gün öncede kahverengi akintim geldi

Kızlar gebelik yok prolaktin yüksek çıktı kanamayı anlayamadı pZt yine çağırdı iste böyle :)
bılıomusun bende bundan korkuyordum kendımde..bende bı yerde okudum bu gelen lekelenmeler ondan olabılıomus prolaktın yukselıomus ve yumurtlama olmuyomus o ay

bılıomusun bende bundan korkuyordum kendımde..bende bı yerde okudum bu gelen lekelenmeler ondan olabılıomus prolaktın yukselıomus ve yumurtlama olmuyomus o ay
FSH - 7.19 mIU/mL -
LH - 4.51 mIU/mL -
* Prolaktin - 4.74 ng/mL 3,8 - 26,7
* Estradiol - 35 pg/mL -
* Total Testosteron - 0.33 ng/mL 0,1 - 0,75
BAK BENİM NORMAL DEĞERLERİM BUNLARDI

Kızlar gebelik yok prolaktin yüksek çıktı kanamayı anlayamadı pZt yine çağırdı iste böyle :)
FSH - 7.19 mIU/mL -
LH - 4.51 mIU/mL -
* Prolaktin - 4.74 ng/mL 3,8 - 26,7
* Estradiol - 35 pg/mL -
* Total Testosteron - 0.33 ng/mL 0,1 - 0,75
BAK BENİM NORMAL DEĞERLERİM BUNLARDI

Back