Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bence alacaksanız clearblue digital gebelik testi alın . adetten 4 gün önce gayet net sonuç veriyor. bunun haftalık olarak göstereni de oluyr. örneğin bebek 1-2 haftalıksa testte yazıyor. bu marka test kesin sonuç veriyor. ama dediğim gibi adet olmadan 3-4 gün önce kullanılırsa net sonuç veriyor. %99 garanti verildi bu konuda :)

bence alacaksanız clearblue digital gebelik testi alın . adetten 4 gün önce gayet net sonuç veriyor. bunun haftalık olarak göstereni de oluyr. örneğin bebek 1-2 haftalıksa testte yazıyor. bu marka test kesin sonuç veriyor. ama dediğim gibi adet olmadan 3-4 gün önce kullanılırsa net sonuç veriyor. %99 garanti verildi bu konuda :)
Eczanede satılıyor mu canım

Eczanede satılıyor mu canım
valla bilmiyorum ben çinde yaşıyorum burda her yerde var ama nette çok okudum araştrdm kullananlar çok bunu türkiyede de kullanan arkadaşlarm oldu. sanırım türkiyede bazı eczaneler satıyor bunu. ama sen netten aldın diğerini , bunu da nette bulabilirsin . fiyatı 19 yada 20tl ama benm yaşadığım yerde yani çinde 50tl :D

valla bilmiyorum ben çinde yaşıyorum burda her yerde var ama nette çok okudum araştrdm kullananlar çok bunu türkiyede de kullanan arkadaşlarm oldu. sanırım türkiyede bazı eczaneler satıyor bunu. ama sen netten aldın diğerini , bunu da nette bulabilirsin . fiyatı 19 yada 20tl ama benm yaşadığım yerde yani çinde 50tl :KK70:
Cin'de mi yasiyon:KK57: ay bi tuhafima gitti bi an ya pardon :KK70:

valla bilmiyorum ben çinde yaşıyorum burda her yerde var ama nette çok okudum araştrdm kullananlar çok bunu türkiyede de kullanan arkadaşlarm oldu. sanırım türkiyede bazı eczaneler satıyor bunu. ama sen netten aldın diğerini , bunu da nette bulabilirsin . fiyatı 19 yada 20tl ama benm yaşadığım yerde yani çinde 50tl :KK70:
Tamam canım bakiyim bi internetten. Valla bu testlere verdiğim paraya acıyorum negatif çıkınca :(

arkadaşlar test yapmak için adetin bi kaç hafta gecikmesini mi beklemeli? kullandığım bitkisel bi ilaç var dr'um hamile adayları için uygun değil demişti ara verdim bende adete son 4 ne yapsam test alayım mı?

Kızlar günaydın doktora gittim kist yok dedi belki gebelik olabilir dedi ama bugün kanamam adet gibi oldu kızdı neden gelmedin daha önce diye normal değil durumun dedi kan verdim 3 te çıkacak ama korkuyorum ultrason görüntüm

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 69
shoji shoji gunaydin canim ates olcumune bende katiliyorum ayrica insallah senden guzel haber bekliyoruz :KK68:
18/11regl bitis 36.6
19/11 36.5
20/11 36.4
21/11 36.9
22/11 36.1 ovulasyon koyulasmaya basladi 3 gun koyu oldu
23/11 36.1
24/11 36.1
25/11 36.1
26/11 36.5:KK6:

hayırlısı olsun canım bebek var galiba sende

bende adetr olmaktan korkuyorum sabah dayanamayıp test yaptım test bozuk cıktı ne kadar sansızım=(

arkadaşlar test yapmak için adetin bi kaç hafta gecikmesini mi beklemeli? kullandığım bitkisel bi ilaç var dr'um hamile adayları için uygun değil demişti ara verdim bende adete son 4 ne yapsam test alayım mı? :rolleyes:

Back