Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Adetim ne zaman bilmiyorum ama bi hafta var gibime geliyor bu ay folik asit ve progestan doktor verdi kullandım bakalım her ay yeni bir umut aya umutsuz başladım şimdi yine umutlandım İnş bu hayırlı bir şekilde adet olmayız ya

Kızlar iyi gunlerr adetim 3 aralik. Belirtileri çok yoğun yaşıyorum. Karin ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum. Ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum. Goguslerimde dokununca çok aciyor. Dünde kahverengi çok az akıntım geldi herhalde yerleşme kanamasidir diye düşündüm yumurtlama günüm ve onu takip eden 3 gün ilişkiye girdim. Boyle belirtiler yaşayıp hamilelik çıkmayan var mı bide sizce ne zaman test yapayim adeti bekleyemeyecek kadar heyecanliyim

merabalar :) yumurtlama günlerimde eşimle ilişki yaşadık. adetime 5 gün var ve iki gündür karnımın alt bölgesi sert , kasıklarımda ağrı, batma oluyor. ara ara üşüyorum özellikle ayaklarım çok üşüyor. geceleri uyuyamayan ben artk çok erkenden uykum geliyor. sabah erkenden uyanıyorm ama sonra tekrar yatıyorm uykuya doyamıyorm . ve bu son iki günde hayatımda bu kadar çok rüyalar görmemiştim sürekli rüya görüyorm(çok uyuduğumdan sanırm :) ) . bugün de hafif baş dönmesi yaşadım . hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi ? :(

merabalar :) yumurtlama günlerimde eşimle ilişki yaşadık. adetime 5 gün var ve iki gündür karnımın alt bölgesi sert , kasıklarımda ağrı, batma oluyor. ara ara üşüyorum özellikle ayaklarım çok üşüyor. geceleri uyuyamayan ben artk çok erkenden uykum geliyor. sabah erkenden uyanıyorm ama sonra tekrar yatıyorm uykuya doyamıyorm . ve bu son iki günde hayatımda bu kadar çok rüyalar görmemiştim sürekli rüya görüyorm(çok uyuduğumdan sanırm :) ) . bugün de hafif baş dönmesi yaşadım . hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi ? :KK43:
Canım senden öncede ben yazdım bendede var o belirtiler ama adetime 9 gün var :(

be
Canım senden öncede ben yazdım bendede var o belirtiler ama adetime 9 gün var :KK43:
ya benm de 8 gün kala başlamıştı bu belirtiler ama gittikçe belirtiler artıyor üşüttüm belki de bilemiyorm. erken test almak istyorm ama geçen ay negatif çıktı diye alamıyorm. bu ay yaşadığım belirtileri ilk defa yaşıyorum ama nette çok yazı okudum o yüzden psikolojik de olabilr diye düşündm . bekliyorum işte bakalm . böyle hamile kalma konusu üzernde konuşmak bile heycan verici . kim bilir hamile olanlar nasl heyecanlıdır :)

Kızlar iyi gunlerr adetim 3 aralik. Belirtileri çok yoğun yaşıyorum. Karin ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum. Ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum. Goguslerimde dokununca çok aciyor. Dünde kahverengi çok az akıntım geldi herhalde yerleşme kanamasidir diye düşündüm yumurtlama günüm ve onu takip eden 3 gün ilişkiye girdim. Boyle belirtiler yaşayıp hamilelik çıkmayan var mı bide sizce ne zaman test yapayim adeti bekleyemeyecek kadar heyecanliyim
idear testi adet gecikmesinden snra yapılıyor diye biliyrm ama dijital idrar testleri de var adetten 4-5 gün önce yapılan. sen şimdi test yapma canm daha çok erken malesef beklemelisin üzülmemek için

be
ya benm de 8 gün kala başlamıştı bu belirtiler ama gittikçe belirtiler artıyor üşüttüm belki de bilemiyorm. erken test almak istyorm ama geçen ay negatif çıktı diye alamıyorm. bu ay yaşadığım belirtileri ilk defa yaşıyorum ama nette çok yazı okudum o yüzden psikolojik de olabilr diye düşündm . bekliyorum işte bakalm . böyle hamile kalma konusu üzernde konuşmak bile heycan verici . kim bilir hamile olanlar nasl heyecanlıdır :)
Ben hic erken test kullanmamıştım bugün internetten sipariş ettim. İlişkiden 5 gün sonra çıkıyor diyo çok iddialıydı gelsinde onu yapicam diğer gebelik testleri hamile olsak bile çıkmaz simdi. Düşüncesi çok güzel bebislerin ama olmayınca hayal kirikligida çok zor

Ben hic erken test kullanmamıştım bugün internetten sipariş ettim. İlişkiden 5 gün sonra çıkıyor diyo çok iddialıydı gelsinde onu yapicam diğer gebelik testleri hamile olsak bile çıkmaz simdi. Düşüncesi çok güzel bebislerin ama olmayınca hayal kirikligida çok zor
canım sen yine de adetine 4-5 gün kala falan yap testi . cidden negatif çıkınca insan çok üzülüyor. kimseyle de paylaşamıyosun . kendimizi çok inandırıyoruz pozitif sonuca . ümitli ol ama çok inandırma kendini üzülmeni istemem benm gecen ay yaşadığım olay gibi :/

canım sen yine de adetine 4-5 gün kala falan yap testi . cidden negatif çıkınca insan çok üzülüyor. kimseyle de paylaşamıyosun . kendimizi çok inandırıyoruz pozitif sonuca . ümitli ol ama çok inandırma kendini üzülmeni istemem benm gecen ay yaşadığım olay gibi :/
Geçen ay bende yaşadım o hayal kırıklığını :( test cuma gelecek pazar yada pazartesi yaparım artık allahtan ümit kesilmez. Belirtilerim var ama beynim üzülmemek için hamile değilim hamile değilim diyo

ha
Geçen ay bende yaşadım o hayal kırıklığını :KK43: test cuma gelecek pazar yada pazartesi yaparım artık allahtan ümit kesilmez. Belirtilerim var ama beynim üzülmemek için hamile değilim hamile değilim diyo
hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun canım. umarım hamilesindir. hamilelik sonucunu buraya yaz da bizde öğrenelim . merakla bekliyorum hadi inşallah :)

Kızlar yarın için randevu aldım doktordan sizce alttan muayene olur mu acaba? yunus_ciklet yunus_ciklet perihan08 perihan08
olma bence bu forumda okumuştum bir kere kanama ile dr gidiyor dr alttan muayyene yapmak istiyor kız hamile oabileceğinden şüphe edip yaptırmıyor, sonra başka bir hastanede hamile old öğreniyor geç döllenmeymiş ama yinede sen bilirsin.

olma bence bu forumda okumuştum bir kere kanama ile dr gidiyor dr alttan muayyene yapmak istiyor kız hamile oabileceğinden şüphe edip yaptırmıyor, sonra başka bir hastanede hamile old öğreniyor geç döllenmeymiş ama yinede sen bilirsin.
ama yinede adetliyken yapılan testler oluyor belki onlardan yapılabilir.

Bana kalsa yaptırmam zaten ama ya yapıcam derse hamillik şüphem odluğunu söyleyeyim dimi

Back