Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar proxeed i kullanan fayda goren var mi spermler icin cok faydaliymis diyolar. Birde sperm hizi arttirici kür yada macun bilen oneren var mii. ..

proxeed gereksiz pahalı ya bence proxeed ile aylarca hamile kalamayıp sonrasında normal su bazlı başka bir kayganlaştıcı ile hamile kalanlar vardı forumda

proxeed gereksiz pahalı ya bence proxeed ile aylarca hamile kalamayıp sonrasında normal su bazlı başka bir kayganlaştıcı ile hamile kalanlar vardı forumda

Ben gereksiz oldugunu dusunmuyorum canm proxeedi kullanip fayda goren cook var okudum hepsiniii . Sen neye gore gereksiz dedin acaba, o jelide devamli kullaniorm ben preseedi..

Adetle birlikte yataktan çıkmadan her sabah ateşini ölçüp yazıyorsun canım yumurtlamadan önce atesin düşüyor o gün ertesi gün ilişkiye giriyorsun eğer hamilelik varsa ateş adete kadar yüksek kalıyor işte böyle
çok teşükker ederim benim yarın normalde hasta olmam lazım olursam başlıcam bunu denemeye ki hiçbir belirti yok hamilelik için kesin olcam yakında

Ben gereksiz oldugunu dusunmuyorum canm proxeedi kullanip fayda goren cook var okudum hepsiniii . Sen neye gore gereksiz dedin acaba, o jelide devamli kullaniorm ben preseedi..

Neye göre gereksiz dediğimi yazdım ya yukarda..
Herkesin tercihi sen okuduklarına inanıyorsun bende okuduklarıma inanıyorum..
İnşallah fayda görürsün..

Bugün tekrar yaptım 15. gün yine silik :110:ben anlamadı buarada bat 08/12 canım

geç yumurtlayacak olabilirsin. bu beyninin sana bi oyunu. bebek düşünmeye başlayınca hanımlar böyle olabiliyor. bende korunmayı bırakmayı düşündükten sonra adet düzenim bozulmuştu ki normalde asla şaşmaz.5 gün önce gelmeye başlamıştı.

Back