- 3 Kasım 2015
- 1.469
- 781
- 73
- 36
kasıklarımda sancı gıbı bıseyler var ama bılmıyorum=)arkadaşım belirti var mı hiç peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasıklarımda sancı gıbı bıseyler var ama bılmıyorum=)arkadaşım belirti var mı hiç peki
amııın canım saollHayırlısı inşallah hamilesindir canım
Kızlar proxeed i kullanan fayda goren var mi spermler icin cok faydaliymis diyolar. Birde sperm hizi arttirici kür yada macun bilen oneren var mii. ..
Kizlar bu arada ates 36.1 @ shoji @perihan08 @DeliMavi
Canım ovu demi bu geçiyo herhalde ovulasyonu shoji cim biliyor bende bugün yapıcam sizlere yorumlatıcam kargom geldi sonunda günaydın bu a ra da![]()
Kızlar batlarınız ne zamandı
bencede geçiyor hiç olmasa silik çıkmazdı.geç kaldım yapmakta sağlık olsun artık.bekleyeceğiz. nasip
proxeed gereksiz pahalı ya bence proxeed ile aylarca hamile kalamayıp sonrasında normal su bazlı başka bir kayganlaştıcı ile hamile kalanlar vardı forumda
aynen benimde sol tarafımda böyle değişik bir acı gibi bakalım inş hayırlısı olur bizim içinkasıklarımda sancı gıbı bıseyler var ama bılmıyorum=)
çok teşükker ederim benim yarın normalde hasta olmam lazım olursam başlıcam bunu denemeye ki hiçbir belirti yok hamilelik için kesin olcam yakındaAdetle birlikte yataktan çıkmadan her sabah ateşini ölçüp yazıyorsun canım yumurtlamadan önce atesin düşüyor o gün ertesi gün ilişkiye giriyorsun eğer hamilelik varsa ateş adete kadar yüksek kalıyor işte böyle
canım adet gunun yarınsa bı test yapsanaaynen benimde sol tarafımda böyle değişik bir acı gibi bakalım inş hayırlısı olur bizim için
çıkarmı ki hem negatif diye yapmak istemiyorumcanım adet gunun yarınsa bı test yapsana
sen bılırsın ama buraya yazanları okuyorum 4 gun önce yapıp sılık cızgıyı görenler varçıkarmı ki hem negatif diye yapmak istemiyorum
ayrıcı geçen ay kırk günde hastalandım belki biraz daha beklemeliym diye düşünyorum
valla al bendende o kadar=)tarıh yaklastıkca karısıyorum. ne zamandır istiyosun bebekbilmiyorum arkadaşım kafam karma karışık
Bugün tekrar yaptım 15. gün yine silikCnm geçseydi ikinci silik çıkmazdı herakde öyle hatırlıyorum. Çatlamadan sonra tek çizgi çıkıyor
Ben gereksiz oldugunu dusunmuyorum canm proxeedi kullanip fayda goren cook var okudum hepsiniii . Sen neye gore gereksiz dedin acaba, o jelide devamli kullaniorm ben preseedi..
Bugün tekrar yaptım 15. gün yine silikben anlamadı buarada bat 08/12 canım
evet artık daha da yapıp kafamı karıştırmayım bat beklemeye geçtim. Tamam.Canım geçmiş senin yumurtlama tuttuysa tuttu o zaman artık batı bekle bence..
Bugün tekrar yaptım 15. gün yine silikben anlamadı buarada bat 08/12 canım