Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

geç yumurtlayacak olabilirsin. bu beyninin sana bi oyunu. bebek düşünmeye başlayınca hanımlar böyle olabiliyor. bende korunmayı bırakmayı düşündükten sonra adet düzenim bozulmuştu ki normalde asla şaşmaz.5 gün önce gelmeye başlamıştı.

Canım ama ciklet zaten akıntıdan takip ediyordu ve akıntısı geldi bu ay... Bence yine akıntılarını kontrol etmelisin akıntı varsa hemen yapıştır ovuyu..

Canım ama ciklet zaten akıntıdan takip ediyordu ve akıntısı geldi bu ay... Bence yine akıntılarını kontrol etmelisin akıntı varsa hemen yapıştır ovuyu..
evet akıntı takibi yaptım ve en son 21/11 de yumurtlama akı kıvamı gibiydi o gün son oldu bitti.Neyse artık ne olduysa oldu olan baklım bekleyelim. Sagolun kızlar destekler için.

kızlar benim adetime yakın dönemde çok akıntım olmuştu tabi kıvamına hiç bakmadım hoşlanmıyorum çünkü. neyse hamile old. öğrendiğimdede hala akıntım devam etti. . daha yeni yeni azaldı.

Kızlar bu keciboynuzu kurunde kaynatip suyunu icicez ya kaynattigimiz keciboynuzlarni bi daha kullanabiliyor muyuzz acabaa :)

kızlar benim adetime yakın dönemde çok akıntım olmuştu tabi kıvamına hiç bakmadım hoşlanmıyorum çünkü. neyse hamile old. öğrendiğimdede hala akıntım devam etti. . daha yeni yeni azaldı.

benim akıntım yok mesela suan.. kist mi var acaba bende çözemedim bu işi bu ay da adet olursam doktora gidicem kızlar..

kızlar adet gibi kan gelmeye başladı ya çok moralim bozuk :KK43::KK61::KK61:
kafayı yicem daha 1 hafta vardı adetime

Back