- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
İdrar da çıkmadan kana gitmem
Bencede öyle yapmalısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar da çıkmadan kana gitmem
ya sabah yapmanın biraz daha farkı bulunuyor sanırım çünkü ben 4 saatte tutmadım idrarımı akşam bu sonucu alamazsam bilki ben 21/11 de yumurtladım başka açıklaması yok olmazsa önümüzdeki ay 10. günden itibaren takip ederim artık. kasık ağrımda var baklım akşam bidaha bakacağız.sağol ilgin için.cnm bu benim kiydi kırmızılıktan sen çıkar cnm
ya sabah yapmanın biraz daha farkı bulunuyor sanırım çünkü ben 4 saatte tutmadım idrarımı akşam bu sonucu alamazsam bilki ben 21/11 de yumurtladım başka açıklaması yok olmazsa önümüzdeki ay 10. günden itibaren takip ederim artık. kasık ağrımda var baklım akşam bidaha bakacağız.sağol ilgin için.
buarada B bebegim seni bekliyorum tebrik ederim testi sakladın mı?
gecmis olsun gozun aydin rahatlamissindir.ben de yaptiracam endiseliydim icim rahatladi :)Kızlar selam rahim filmi cektirdim bugün , zerre kadar aci falan hissetmedim cok aciyor anestezi ile yaptir diyenlere cook şaşırdım. Asla inanmayin oyle diyenlere iki dakikada jinekolojik muayene gibi oldu bitti. . Şükür açıkmış tüplerim:)
Birde lady q tükürük testini kullanan fayda goren var mi
Bak ikincide koyulasticnm daha yumurtanın çatlama zamanı değil. ama yakındır. bundan sonra günde iki kere yap akşam 8 gibi de yap. benim öyle olmuştu. 14. sabahı aynı seninki gibiydi. akşam da yapayım dedim kopkoyu iki çizgiyi gördüm. 15. gün sabahta koyuydu. akşamına çizgi gitti.sen artık bu zamanlarıda iyi değerlendir. birlikteliğin sabah olsun mümkünde. sperlerin hızı sabahları çok daha iyi oluyormuş. sabah akşam eşine keçipoynuzu pekmezi yedir. inşlaah gerisi Rabbimin taktiri
gecmis olsun gozun aydin rahatlamissindir.ben de yaptiracam endiseliydim icim rahatladi :)
birkac kisi oluyormus oyle mi :) benim tarihim belli degil daha cekiniyorum yaaCok sagol canim bende korktuğum için erteledim kac ay okuduklarimdan dolayı ama inan bana cok abartmislar iki dakikalik islem için ne anestezisi ya saka mi bunlar ) hicc korkma yat kalk aci falan yok asla inan bana..
birkac kisi oluyormus oyle mi :) benim tarihim belli degil daha cekiniyorum yaa
shoji perihan08 B bebegim seni bekliyorum kizlar buda aksam 19.00 da yaptigim test bakin yorumlayin canlar
yok yok demesinler :) tesekkur ederim insallah sonu da iyi olur.Hiic cekinme canm güven bana.. ben girdim çıktım bu muymus dedim ya bunun icinmi stres yapmisim gunler öncesinden. .:) yarim saat onceden agri kesici igne yapiyolar zaten bisey hissetmiyorsun.. o aparati yerleştiriyor o kisima rahimi gormek için acıyor orayı sonrasini hiic hissetmiyorsun, bana yine deseler yine yaptiririm
Acaba olacak mi yoksa olmus mu?Canım daha değil sanki
Acaba olacak mi yoksa olmus mu?
Cok sagol canim bende korktuğum için erteledim kac ay okuduklarimdan dolayı ama inan bana cok abartmislar iki dakikalik islem için ne anestezisi ya saka mi bunlar ) hicc korkma yat kalk aci falan yok asla inan bana..