Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

teşekkür ederim bakayım etiketlerim seni :KK15:

index.php

cnm bu benim kiydi kırmızılıktan sen çıkar cnm
ya sabah yapmanın biraz daha farkı bulunuyor sanırım çünkü ben 4 saatte tutmadım idrarımı akşam bu sonucu alamazsam bilki ben 21/11 de yumurtladım başka açıklaması yok olmazsa önümüzdeki ay 10. günden itibaren takip ederim artık. kasık ağrımda var baklım akşam bidaha bakacağız.sağol ilgin için.

Kızlar selam rahim filmi cektirdim bugün , zerre kadar aci falan hissetmedim cok aciyor anestezi ile yaptir diyenlere cook şaşırdım. Asla inanmayin oyle diyenlere iki dakikada jinekolojik muayene gibi oldu bitti. . Şükür açıkmış tüplerim:)
Birde lady q tükürük testini kullanan fayda goren var mi

ya sabah yapmanın biraz daha farkı bulunuyor sanırım çünkü ben 4 saatte tutmadım idrarımı akşam bu sonucu alamazsam bilki ben 21/11 de yumurtladım başka açıklaması yok olmazsa önümüzdeki ay 10. günden itibaren takip ederim artık. kasık ağrımda var baklım akşam bidaha bakacağız.sağol ilgin için.

Hayıtlısı cnm .

Kızlar selam rahim filmi cektirdim bugün , zerre kadar aci falan hissetmedim cok aciyor anestezi ile yaptir diyenlere cook şaşırdım. Asla inanmayin oyle diyenlere iki dakikada jinekolojik muayene gibi oldu bitti. . Şükür açıkmış tüplerim:)
Birde lady q tükürük testini kullanan fayda goren var mi
gecmis olsun gozun aydin rahatlamissindir.ben de yaptiracam endiseliydim icim rahatladi :)

cnm daha yumurtanın çatlama zamanı değil. ama yakındır. bundan sonra günde iki kere yap akşam 8 gibi de yap. benim öyle olmuştu. 14. sabahı aynı seninki gibiydi. akşam da yapayım dedim kopkoyu iki çizgiyi gördüm. 15. gün sabahta koyuydu. akşamına çizgi gitti.sen artık bu zamanlarıda iyi değerlendir. birlikteliğin sabah olsun mümkünde. sperlerin hızı sabahları çok daha iyi oluyormuş. sabah akşam eşine keçipoynuzu pekmezi yedir. inşlaah gerisi Rabbimin taktiri
Bak ikincide koyulasti

gecmis olsun gozun aydin rahatlamissindir.ben de yaptiracam endiseliydim icim rahatladi :)

Cok sagol canim bende korktuğum için erteledim kac ay okuduklarimdan dolayı ama inan bana cok abartmislar iki dakikalik islem için ne anestezisi ya saka mi bunlar ;)) hicc korkma yat kalk aci falan yok asla inan bana..

birkac kisi oluyormus oyle mi :) benim tarihim belli degil daha cekiniyorum yaa

Hiic cekinme canm güven bana.. ben girdim çıktım bu muymus dedim ya bunun icinmi stres yapmisim gunler öncesinden. .:) yarim saat onceden agri kesici igne yapiyolar zaten bisey hissetmiyorsun.. o aparati yerleştiriyor o kisima rahimi gormek için acıyor orayı sonrasini hiic hissetmiyorsun, bana yine deseler yine yaptiririm ;)

Hiic cekinme canm güven bana.. ben girdim çıktım bu muymus dedim ya bunun icinmi stres yapmisim gunler öncesinden. .:) yarim saat onceden agri kesici igne yapiyolar zaten bisey hissetmiyorsun.. o aparati yerleştiriyor o kisima rahimi gormek için acıyor orayı sonrasini hiic hissetmiyorsun, bana yine deseler yine yaptiririm :KK66:
yok yok demesinler :) tesekkur ederim insallah sonu da iyi olur.

Cok sagol canim bende korktuğum için erteledim kac ay okuduklarimdan dolayı ama inan bana cok abartmislar iki dakikalik islem için ne anestezisi ya saka mi bunlar :KK66:) hicc korkma yat kalk aci falan yok asla inan bana..

Canım senin tüplerin açık olduğu için acımamış olabilir eğer tüpler kapalıysa acıyormuş diyorlar zaten..

Back