Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hanımlar merhaba. Ben en son 27 ekimde adet oldum. Bebek düşünmeye başladığımızdan beri de özellikle son aylarda 3-9 gün gecikme ile geliyor adetim. Benim yumurtlamam da geç oluyor. Tahmini bi 5-6 gün önce falan yumurtladım. Eşimle o günleri iyi değerlendirdik ve o ara da hep kasık ağrım oldu. Dün ayın 21 inde sabah ve akşam iki kere lekelenmem oldu wc de. Peçeteye silince gördüm. Bugün de sabah ve az önce wc de yine gördüm akıntı ile Karışık gibi ve böyle değişik yani anlatılmıyor da damarlı gibiydi gelen. Bazen pembemsi bazen açık kahve ve en son da az önce dediğim gibi damarlı gibi kırmızı siyaha yakın bi şey geldi. Sol kasığımda değişik bi Ağrı ve belimde ağrı var. Göğüslerim de hafif hassas. Bakalım daha hiç yokken nerdeyse 7- 10 güne yakın var adet olmama. Erken mi oluyorum acaba dedim ama. Bilemiyorum. Hayırlısı bakalım yine de inş :KK43:

Hayırlısı ccnm. Yerleşme kanamasuda olabilir. Malum adetin düzensizmiş. Bekleyelim görelim cnm

Hayırlısı ccnm. Yerleşme kanamasuda olabilir. Malum adetin düzensizmiş. Bekleyelim görelim cnm
Cnm Adetlerim düzensiz düzenli :)) yani 30 günde bir olurdum bebek düşünmeye başladktN sonra 38 günde bir olmaya başladım ama bu sefer 15 gün erken lekeler gelmeye başladı anlayacağın ;(

Benimde adetime 1hafta var, catlatma ignesi vurundum bu ay ama iki gün sonra yaptık :( igneden kac gün sonra sonuc cikiyo bilgisi olan varmi kizlar ?

hmm, cunku ben bazen supheleniyorum adetten once degisik akintilarim oluyor acaba yumurtluyormuyum diye dusunuyorum. peki insallah bu ay yumurta ve sperm uygun zamanda hayirlisiyla birlesir :)
BaZen erken de catlayabilir canim bilimsel olarak 28 gunde goren birinde 14 gun 28 gunden az isevdaha erken yumurtlayabilirsin bemde bu ay erken yumrt dusunuyoorum akinti seklinden tatlim.

Yok yapamadim firsatim olmadi ama en yogun 2 gun onceydi simdi durdu degerlendirdim bende dun calistm birde dunden bir gun once kacircsm diyeckorktum ben erken yumtrlamis olabileceginivdusindumm olabilir mi adetcde 8 aralik senindemi oyle bat in
Kız ben karıştırmışım benim 24 ü değil 29 kasım benim 24 ünde doğurgan dönem başlıyormuş:-)

Gunaydin kizlqrlar adetim 2 gun gecti normalde hic gecikmem. Adet gunumde est yaptim negatifti yine de umutlanayim mi

Back