Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

shoji shoji benim oğlan sabah 6.30 kalkıyor ben o klakmadan ölçüyorum ama bugün önce uyanıp bir sürü eziyet ettiğinden ölçemedim aslında bir ovs alsam iyi olacak çünkü sanırım ovlasyon günüm yarın çatlamış olabileceğinden korkuyorum.

Ay kızım sende ölçtün ölçtün en ölçmen gereken günde ölçmedin he bence al ovulasyon testi...

sen soruma cvp vermedi 03. 12 dabat ın belirti ne aşmada?

Dur bakalım neler olacak göğüslerimde hassasiyet te var hafiften ki normalde adet olacağım zaman bile olmaz fazla hassasiyet 10 gün öncesinde hassasiyet var. Ama testlerde bişey çıkmadı :)

shoji, Bugün 10:15

yazmıştım ama göremedin sanırım tatlım.. Bat 1/12 canım 15 inde yumurtladım

Dur bakalım neler olacak göğüslerimde hassasiyet te var hafiften ki normalde adet olacağım zaman bile olmaz fazla hassasiyet 10 gün öncesinde hassasiyet var. Ama testlerde bişey çıkmadı :)

shoji, Bugün 10:15

yazmıştım ama göremedin sanırım tatlım.. Bat 1/12 canım 15 inde yumurtladım
teşekkür ederim canım geriye dönük bakıyorum ama göremedim sanırım iyi güzelce öykünü aldım hadi bakalım güzel haberler heyecanlanıyorum sizler adınada ne bileyim hepeinizi kendim kadar önemsiyorum işte :KK66:

teşekkür ederim canım geriye dönük bakıyorum ama göremedim sanırım iyi güzelce öykünü aldım hadi bakalım güzel haberler heyecanlanıyorum sizler adınada ne bileyim hepeinizi kendim kadar önemsiyorum işte :KK66:

Aynen burdaki herkes hamile kalsın istiyorum inşallah herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur

Merhaba arkadaslar çift cizgiyi yakaladim ovulasyon testinde sonra siliklesmeye baslamasi yumurtlamis olmamimı 20151123_104953.jpg gösteriyor bilgisi olan varsa cevaplandirirsa sevinirim

Kızlar bu arada ben c.tesi gnü reglmin 2.gününde doktora gittim.. Geçmişte bana bi yumurta rezervlerinde azalma teşhisi konulmuştu bazı arkadaşlar bilir.. Doktor geçmiş bütün tahlillerimi gözden geçirdi.. Ve bu tanının çok da doğru bi tanı olmadığını söyledi.. Bi tane hormon testiyle bu tespit edilemez böyle bişey söylenemez dedi :) 2 aydır korunmadığımı ama gebelik olmadığını söylediğimde de gayet normal olduğunu,kendisinin tüm hastalarına normal yollarla 1 sene deneme önerdiğini söyledi.. Alında gerek düymüyorum ama siz istiyosunuz diye tekrar hormon testi istiyorum dedi.. Ve muayeneyi regl sonrasına bıraktı.. Bu hafta içi tekrar gidicem reglm bitince.. Ama içim bi rahatladı sanki kuş gibi hafifledim.. İnşallah söylediği gibidir :) Sizlerle de paylaşmak istedim :) :KK200:

Back