- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
Ateşin kaç canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay olsun akıntın başladımı benişm bugün tam yumutra akı kıvamıKız ben karıştırmışım benim 24 ü değil 29 kasım benim 24 ünde doğurgan dönem başlıyormuş
ne alemdesin bat geliyor seninGünaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız :)
shoji benim oğlan sabah 6.30 kalkıyor ben o klakmadan ölçüyorum ama bugün önce uyanıp bir sürü eziyet ettiğinden ölçemedim aslında bir ovs alsam iyi olacak çünkü sanırım ovlasyon günüm yarın çatlamış olabileceğinden korkuyorum.Ateşin kaç canım ?
günaydın canım.Günaydın kk nın en güzel kadınları :)
shoji benim oğlan sabah 6.30 kalkıyor ben o klakmadan ölçüyorum ama bugün önce uyanıp bir sürü eziyet ettiğinden ölçemedim aslında bir ovs alsam iyi olacak çünkü sanırım ovlasyon günüm yarın çatlamış olabileceğinden korkuyorum.
vallahi doğru söylüyon ne yapayım ev, çocuk ,koca ,iş bende dağılıyorum tamam.
Ay kızım sende ölçtün ölçtün en ölçmen gereken günde ölçmedin he bence al ovulasyon testi...
Ovulasyon testi süper bi teknoloji kesin yapmalısın canımvallahi doğru söylüyon ne yapayım ev, çocuk ,koca ,iş bende dağılıyorum tamam.
vallahi doğru söylüyon ne yapayım ev, çocuk ,koca ,iş bende dağılıyorum tamam.
tamam tamam biraz tembelim bu konuda kabul ediyorum.Ovulasyon testi süper bi teknoloji kesin yapmalısın canım
sen soruma cvp vermedi 03. 12 dabat ın belirti ne aşmada?Valla sende doğru söylüyon :)
sen soruma cvp vermedi 03. 12 dabat ın belirti ne aşmada?
teşekkür ederim canım geriye dönük bakıyorum ama göremedim sanırım iyi güzelce öykünü aldım hadi bakalım güzel haberler heyecanlanıyorum sizler adınada ne bileyim hepeinizi kendim kadar önemsiyorum işteDur bakalım neler olacak göğüslerimde hassasiyet te var hafiften ki normalde adet olacağım zaman bile olmaz fazla hassasiyet 10 gün öncesinde hassasiyet var. Ama testlerde bişey çıkmadı :)
shoji, Bugün 10:15
yazmıştım ama göremedin sanırım tatlım.. Bat 1/12 canım 15 inde yumurtladım
teşekkür ederim canım geriye dönük bakıyorum ama göremedim sanırım iyi güzelce öykünü aldım hadi bakalım güzel haberler heyecanlanıyorum sizler adınada ne bileyim hepeinizi kendim kadar önemsiyorum işte
14.günü değerlendir canım yumurtlamışsın,silikleştiği gün önemli ..Merhaba arkadaslar çift cizgiyi yakaladim ovulasyon testinde sonra siliklesmeye baslamasi yumurtlamis olmamimıEki Görüntüle 1697722 gösteriyor bilgisi olan varsa cevaplandirirsa sevinirim
Dün çift çizgiyi gorunce degerlendirdik ama bugunde değerlendirelim ozam14.günü değerlendir canım yumurtlamışsın,silikleştiği gün önemli ..