Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ay insalah hamileyimdir cok istiylrum bebek safak sayiyor gibiyim resmen 7 gun kaldi regliye midem bulaniyo agriyormu belli degil onume gen herseyi yemeye basladim resmen hayatta yapmayacagm sey insallah hayal kirilligina ugramam bu siteyi kesfetmem okadar iyi oldugu derdimden anlayan anca benim yasadiklarimi anlar.
hayırlısı olsun daha yolun başındasın umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun.

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum az önce ne öğrendim ? benim battan 4 gün sonraki hcg değerim 3206 çıktı. biraz araştırdım 4. günde milletin 1500 lerde. eğer hcg normalden yüksek çıkarsa 3 e katlarsa falan o bebiş ya ikiz yada erkek oluyomuş tabii ki Allahım bilir onun takdiri.ben araştırmalara göre söylüyorum. bende dedimki bizde hiç ikiz yokki ihtimal vermem demiştim. az önce halam aradı. ne dese beğenirsin babannemin babası İKİZMİŞ :KK17:. vedebeni babanneme çok benzetirlerdi huy olarakta fiziki olrakta.Allah rahmet eylesin. şuan şoktayım. Sabırsızlıkla 2-3 ay geçmesini istiyorum :) Çünkü bazen ikinci bebiş 3. ayda farkediliyormuş

Allaaahh :) Hadi bakalım ikizler mi geliyor acabaa :)

Tamam canım hamile misin nesin 37 ateş :)

Bende bu sabah 36,4 çıktım kızlar yunus_ciklet yunus_ciklet perihan08 perihan08
Yok canim ya ne hamileligi olsun. Dun aksam adet oldum sanirim o yuzden yuksek cikti :) bi de kiyafetin altindan olctum altindan ve ustunden olcunce farkli cikiyor hangisini baz almak lazim bilemedim :110: diger turlu olcunce de 36 kusur falan iste

Yok canim ya ne hamileligi olsun. Dun aksam adet oldum sanirim o yuzden yuksek cikti :) bi de kiyafetin altindan olctum altindan ve ustunden olcunce farkli cikiyor hangisini baz almak lazim bilemedim :110: diger turlu olcunce de 36 kusur falan iste

Tabi ki kıyafetin altından ölçmek doğru olan :)

Günaydın kızlar naber :KK30::KK30::KK30:

Benim ateş bu sabah 36,5 çıktı yunus_ciklet yunus_ciklet perihan08 perihan08 deliimavii deliimavii

Dün akşam ovulasyon testi yaptım önceki güne göre daha belirgin olmasına rağmen tatmin edici değil
Sabah ta denemek için gebelik testi yaptım çizgi yok :KK45::KK45:
senin bat ne zaman?
Ovulasyon ne kadar koyu çıkıyor mesela?
Belirtilerin neler?

Back