Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim canim ben de varim demirbaslar arasindashoji canım cidden biz kaldık sanki bi herkes hamile
Günaydın kızlar naber
Benim ateş bu sabah 36,5 çıktıyunus_ciklet
perihan08
deliimavii
Dün akşam ovulasyon testi yaptım önceki güne göre daha belirgin olmasına rağmen tatmin edici değil
Sabah ta denemek için gebelik testi yaptım çizgi yok![]()
Cok fazla cikiyor neden?perihan08
yunus_ciklet
shoji 37.3 cikti bugun de. Aslinda ben adetim bittikten sonra mi yazmaya baslasam ya :)
7 gün erken olabilir canim çıkmazsa üzülme ama. Bekleyemem diyosanda yap gitsinMerhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon testi kullandım. Kasımın 12 ya da 13 ünde yumurtladım 9 gün oldu diyebiliriz yani. 26 günde bir adet oluyorum. Adetime daha 7 gün var. Ovulasyon testi ile birlikte gelen bir erken gebelik testim var kullansam mı yarın sabah ya da daha erken mi bilemedim. Şimdi daha erken olduğu için negatif çıksa da hep umutla bekleyeceğim. Bi yanımda yap testi diyor. Sizce ne yapayım?
Teşekkürler cevap için bekleyeyim en iyisi daha çok erken zaten başka şeylere odaklanayım birkaç gün unutmaya çalışayım test işini :)7 gün erken olabilir canim çıkmazsa üzülme ama. Bekleyemem diyosanda yap gitsin![]()
1 gun oncesivyogun oldugunu biliyorum yimurta aki kivamindacok yogun oldu durdu sankiCanm yumurta akıntısı yumurtlamadan once de oluyomus degerlendr butun gunlerii sen ♡
Bilmiyorum ki ya :/ bugun olcmeyi unuttum bu arada. Adetliyken ates yuksek olur mu ki oyle?Cok fazla cikiyor neden?
Yinurtlama gununden sonra duser hamileysen yukselmeye devam eder bat de de dusmesi lazim.grip falan degilsen.adetvbitden sonra basla canimBilmiyorum ki ya :/ bugun olcmeyi unuttum bu arada. Adetliyken ates yuksek olur mu ki oyle?
Benimde oyle bakalim artik 24 kasim ovs ama sanirom erken yumrt oldu
Ay hamile kalisim mucize gibi bisi olcak artik her ay kirmizilari gormekten mucize gibi geliyor. :) oyle yapayim en iyisi adetim bitsin de oyle katilayim sizlere tekrardanYinurtlama gununden sonra duser hamileysen yukselmeye devam eder bat de de dusmesi lazim.grip falan degilsen.adetvbitden sonra basla canim
Canım ovulasyon testi yaptın mı? Bnmde 24 kasımBenimde oyle bakalim artik 24 kasim ovs ama sanirom erken yumrt oldu
Yok yapamadim firsatim olmadi ama en yogun 2 gun onceydi simdi durdu degerlendirdim bende dun calistm birde dunden bir gun once kacircsm diyeckorktum ben erken yumtrlamis olabileceginivdusindumm olabilir mi adetcde 8 aralik senindemi oyle bat inCanım ovulasyon testi yaptın mı? Bnmde 24 kasım