Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim adetime az gun kaldi kizlar ovulasyonu hissetmeme gore 4 gunum kaldi ve uzun zamandir dengesiz gelen batimi artik tutmuyorum . Hislerle hareket ediyorum adetin yaklastigini hissedebiliyorum

shoji ben bugun olcemedim akintim cok vulasyon akintisi gibi acaba erken mi yumurtladim buarrada bol havuc yemistim :)

Merhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon testi kullandım. Kasımın 12 ya da 13 ünde yumurtladım 9 gün oldu diyebiliriz yani. 26 günde bir adet oluyorum. Adetime daha 7 gün var. Ovulasyon testi ile birlikte gelen bir erken gebelik testim var kullansam mı yarın sabah ya da daha erken mi bilemedim. Şimdi daha erken olduğu için negatif çıksa da hep umutla bekleyeceğim. Bi yanımda yap testi diyor. Sizce ne yapayım?

7 gün erken olabilir canim çıkmazsa üzülme ama. Bekleyemem diyosanda yap gitsin

Yinurtlama gununden sonra duser hamileysen yukselmeye devam eder bat de de dusmesi lazim.grip falan degilsen.adetvbitden sonra basla canim
Ay hamile kalisim mucize gibi bisi olcak artik her ay kirmizilari gormekten mucize gibi geliyor. :) oyle yapayim en iyisi adetim bitsin de oyle katilayim sizlere tekrardan

Canım ovulasyon testi yaptın mı? Bnmde 24 kasım
Yok yapamadim firsatim olmadi ama en yogun 2 gun onceydi simdi durdu degerlendirdim bende dun calistm birde dunden bir gun once kacircsm diyeckorktum ben erken yumtrlamis olabileceginivdusindumm olabilir mi adetcde 8 aralik senindemi oyle bat in

Hanımlar merhaba. Ben en son 27 ekimde adet oldum. Bebek düşünmeye başladığımızdan beri de özellikle son aylarda 3-9 gün gecikme ile geliyor adetim. Benim yumurtlamam da geç oluyor. Tahmini bi 5-6 gün önce falan yumurtladım. Eşimle o günleri iyi değerlendirdik ve o ara da hep kasık ağrım oldu. Dün ayın 21 inde sabah ve akşam iki kere lekelenmem oldu wc de. Peçeteye silince gördüm. Bugün de sabah ve az önce wc de yine gördüm akıntı ile Karışık gibi ve böyle değişik yani anlatılmıyor da damarlı gibiydi gelen. Bazen pembemsi bazen açık kahve ve en son da az önce dediğim gibi damarlı gibi kırmızı siyaha yakın bi şey geldi. Sol kasığımda değişik bi Ağrı ve belimde ağrı var. Göğüslerim de hafif hassas. Bakalım daha hiç yokken nerdeyse 7- 10 güne yakın var adet olmama. Erken mi oluyorum acaba dedim ama. Bilemiyorum. Hayırlısı bakalım yine de inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…