- Emoji Skoru
- 22.230
- Puanlar
- 598
Canim ben gecen sefer kan testiyle tam BAT gunu pozitifi gordukten tam 10 gun sonra gitmistimCanım yaa yarın sabah tekrar yapalım ikimizde :)) bi de dr a ne zaman gideyim karar veremiyorum ben sen ne yapmayı dusunuyorsun
Canim ben gecen sefer kan testiyle tam BAT gunu pozitifi gordukten tam 10 gun sonra gitmistim5.haftadan once ultrasonda gorunmuyo diye biliyorm
Haftaya cuma git bence cnmUltrason da görünmez evet canım ama eğer gebelik varsa da değerler biraz yukselsin öyle gideyim diyorum bat cuma
Haftaya cuma git bence cnm
Cnm sen bi kan testini yaptir bu cuma o sonucla esine surprizini yaparsn haftaya cuma da beraber bebisi gormeye gidersinizHmm O zaman a kadar da nasıl eşim e söylemeden durcam yaa
Cnm sen bi kan testini yaptir bu cuma o sonucla esine surprizini yaparsn haftaya cuma da beraber bebisi gormeye gidersiniz
Al bu ay tatlım beraber takip edelim yumurtlama günlerini :)
Haklısın da işte ne bilim ya insan psikolojisi gelgitler yaşıyorum bi çok ii hissediyorum bi çok kötü bakalım adetten belkideKız sen hamile kalmış birisin neden umutsuzluk içine çöküyor... En azından ne eşinde ne sende sorun olmadığını biliyorsun sadece yumurtlama günlerini yakalaman lazım ya ben napayım hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum..
Ebis benim batada daha 6 gun var. Varmi belirtilerin
Canim telefondan giriyorum goremedim gecmisi, sen test yaptin pozitif mi cikti? Cok sevindim adina, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinAyy ağzından bal damlıyor yaabi can mi taşıyoruz biz şimdi inanamıyorum ben hala
Bence bir test yapmalisin artik canim, bebis karnindadir belkiKızlar adetim 2 gün geçti hiç gecikme yasamazdim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor sizce hamile olabilir miyim hemen de test yaptırmak istemiyorum
Lavinya cok sevindim canim, saglikla kucagina alirsin insallahKızlar sanırım hamileyimMmm eve geldim şimdi 2 farklı marka testle yaptım ayyyyyy coooookkkk heycanliyim mmm mm
Kızlar Günaydın dün akşam bata 3 gün kala test yapıp resim atmistim hayalet bi çizgi vardı bu sabah tekrarladim bi de buna bakın 2 gun var bata:)Eki Görüntüle 1692453
Tebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Günaydın canımm artık kesinleştirdin bence kan testine hazırsınKızlar Günaydın dün akşam bata 3 gün kala test yapıp resim atmistim hayalet bi çizgi vardı bu sabah tekrarladim bi de buna bakın 2 gun var bata:)Eki Görüntüle 1692453
Günaydın canım
Kızlar testim kalmadığı için sabah idrarıyla yapamadım işe gelirken test aldım.. Gün içinde yapsam çıkar mı sizce?
Evt canım çünkü eğer akşama kadar regl olmazsam akşam kan testine gidicem1 tane mi aldın test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?