Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım yaa yarın sabah tekrar yapalım ikimizde :)) bi de dr a ne zaman gideyim karar veremiyorum ben sen ne yapmayı dusunuyorsun
Canim ben gecen sefer kan testiyle tam BAT gunu pozitifi gordukten tam 10 gun sonra gitmistim 5.haftadan once ultrasonda gorunmuyo diye biliyorm

Haklısın da işte ne bilim ya insan psikolojisi gelgitler yaşıyorum bi çok ii hissediyorum bi çok kötü bakalım adetten belkide

Kızlar adetim 2 gün geçti hiç gecikme yasamazdim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor sizce hamile olabilir miyim hemen de test yaptırmak istemiyorum

Ebis benim batada daha 6 gun var. Varmi belirtilerin

Aylincim sol kasigimda batma, uyku hali gaz vardi, bi de goguslerim inanilmaz sisti. Ama bugun hic belirti yok, sadece goguslerim hala sis o kadar. Sende var mi belirti?

Ayy ağzından bal damlıyor yaa bi can mi taşıyoruz biz şimdi inanamıyorum ben hala
Canim telefondan giriyorum goremedim gecmisi, sen test yaptin pozitif mi cikti? Cok sevindim adina, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kızlar adetim 2 gün geçti hiç gecikme yasamazdim sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor sizce hamile olabilir miyim hemen de test yaptırmak istemiyorum
Bence bir test yapmalisin artik canim, bebis karnindadir belki

Kızlar testim kalmadığı için sabah idrarıyla yapamadım işe gelirken test aldım.. Gün içinde yapsam çıkar mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…