- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
- 18
Insallah canim ya. Bizde bu güzel duyguyu yaşarız inşallahBenim de adetlerim günü bırak saatlidir, gününde aynı saatte olurum hep. Bakalım bu ay şaşıracak mıyız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim ya. Bizde bu güzel duyguyu yaşarız inşallahBenim de adetlerim günü bırak saatlidir, gününde aynı saatte olurum hep. Bakalım bu ay şaşıracak mıyız?
olur canım test yap hatta imkanın varsa kan testi yaptır..Arkadaslar çok heyecanliyim bişey sorucam bilgisi olanlar bana yardım etsin bugün adet olmam lazımdı hatta dün ama suan bişey yok. Test yapsam ise yarar mi❤ yani belli olurmu
olur canım test yap hatta imkanın varsa kan testi yaptır..
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)Kan testi için suan imkanım yok ama şimdi eczaneye gidicem. Nolur dua edin inşallah hamileyimdir. Sonucu birazdan yazarim::)))))))))
Kan testi için suan imkanım yok ama şimdi eczaneye gidicem. Nolur dua edin inşallah hamileyimdir. Sonucu birazdan yazarim::)))))))))
Yap canim adet gunun geçmişArkadaslar çok heyecanliyim bişey sorucam bilgisi olanlar bana yardım etsin bugün adet olmam lazımdı hatta dün ama suan bişey yok. Test yapsam ise yarar mi❤ yani belli olurmu
Nasıl beyaz çizgi yani zaten testin arkaplanı beyaz renkli değil mi beyaz çizhi beyazın üstünde basıl oluyo anlamadımki bi foto falan koysan daha iyi olur canımarkadaslar bısey sormak ıstıyorum gebelık testınde ilk çızgı renlı ıkıncı cızgı beyaz. bu beyaz testınden kendısınden mıdır?
arkadaslar bısey sormak ıstıyorum gebelık testınde ilk çızgı renlı ıkıncı cızgı beyaz. bu beyaz testınden kendısınden mıdır?
Arkadaslar çok heyecanliyim bişey sorucam bilgisi olanlar bana yardım etsin bugün adet olmam lazımdı hatta dün ama suan bişey yok. Test yapsam ise yarar mi❤ yani belli olurmu
arkadaslar bısey sormak ıstıyorum gebelık testınde ilk çızgı renlı ıkıncı cızgı beyaz. bu beyaz testınden kendısınden mıdır?
yok resimde . heralde kendınden basılıdır arkdasın dedıgı gıbı. renksız düz cızgı. yanındada renlı cızgı. negatıfdır heralde. ama basta yaparken dıkkat etmedım kendınden basılı beyaz cızgı var mı dıe? sormak ıstedım.
cnm senin bat ne zaman
Canım benim bat ta 20 Kasım yarın test yapsam çıkar mı ki ya bi de illa sabah mi yapmalıyımCanm 20 Kasım , az kaldi bakalım bekliyorumm ..
Canım benim bat ta 20 Kasım yarın test yapsam çıkar mı ki ya bi de illa sabah mi yapmalıyım