• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar çok heyecanliyim bişey sorucam bilgisi olanlar bana yardım etsin bugün adet olmam lazımdı hatta dün ama suan bişey yok. Test yapsam ise yarar mi❤ yani belli olurmu

arkadaslar bısey sormak ıstıyorum gebelık testınde ilk çızgı renlı ıkıncı cızgı beyaz. bu beyaz testınden kendısınden mıdır?

arkadaslar bısey sormak ıstıyorum gebelık testınde ilk çızgı renlı ıkıncı cızgı beyaz. bu beyaz testınden kendısınden mıdır?
Nasıl beyaz çizgi yani zaten testin arkaplanı beyaz renkli değil mi beyaz çizhi beyazın üstünde basıl oluyo anlamadımki bi foto falan koysan daha iyi olur canım

Arkadaslar çok heyecanliyim bişey sorucam bilgisi olanlar bana yardım etsin bugün adet olmam lazımdı hatta dün ama suan bişey yok. Test yapsam ise yarar mi❤ yani belli olurmu

Hadi inşallaaahh:anneadayı: Bize haber ver olur mu?

Fotoğraf koyma imkanın varsa bi fotoğraf koy istersen, ama beyaz çizgiyi ben daha önce duymadım.

yok resimde . heralde kendınden basılıdır arkdasın dedıgı gıbı. renksız düz cızgı. yanındada renlı cızgı. negatıfdır heralde. ama basta yaparken dıkkat etmedım kendınden basılı beyaz cızgı var mı dıe? sormak ıstedım.

yok resimde . heralde kendınden basılıdır arkdasın dedıgı gıbı. renksız düz cızgı. yanındada renlı cızgı. negatıfdır heralde. ama basta yaparken dıkkat etmedım kendınden basılı beyaz cızgı var mı dıe? sormak ıstedım.

Canım silik bir çizgi ihtimali bile varsa hamile olabilirsin resim çeksene koy bakalım

merhaba arkadaşlar nasılsınız.. iyisinizdir inşallah benim 2 günüm kaldı ama artık çok zorlanıyorum beklerken hiç sabrım kalmadı sanki oturamıyorum bile bi yere elimde olmadan .. bi de tabi sürekli bebek yok mu diyen kayınvalide anne görümce kardeş hepsi mevcut etkileri yok değil yazıp rahatlamak istedim .. paylaşmak istedim sizle öyle işte :KK17:

Back