• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar merhaba, biz 15 aylık evliyiz. İlk defa bu ay korunmadık. SAT 26 ekim, BAT 24 kasım. Daha çok var ama sol kasığımda batma ve afedersiniz gazım var. çok sabırsızlanıyorum, bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?
Burda herşey gebelik beirtisi canım :)) Yani en azından biz öyle hissediyoruz :))

Ya hele Allah rizasi icin biri cevap versin deli olcam.. bi 1 saat yoeum yapilinca bildirim geliyo sonra gelmemeye basliyo. Ben bu topigin bildirimleri hep gelsin istiyorum napmam lazim

Burda herşey gebelik beirtisi canım :)) Yani en azından biz öyle hissediyoruz :))

İnşallah Allahım herkesin gönlüne göre verir. İlişki 7 kasımda oldu, tesadüfen tam da yumurtlama dönemi. Şimdi ayağım üşüse hamileliğe vuruyorum. Kimseye de bir şey söylenmiyor, bir iki kişiye sorayım dedim hemen dalga geçtiler, şimdiden belli olmaz diyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canim belirtilerin nelerdir?
sağ kasığım yürürken bıle agrıyodu hafıf hafıf. hatta otururken bıle rahat oturmıyorum ince sızı giriyor. cok nadirde sol kasıkta batma oldu. yüzümde hafıf yanmalar oluyor 1 haftaya yakındır. sürekli susuyorum. ama gögüslerde acı falan bısey yok yada bel agrım bulantım bunlar yok. adet öncesi benım her zaman hafıf karnım agrır hepsı bu. neyse negatıfmıs ama sonucta:( adetim daha olmadı bugun günüm ama bazen 1-2 gün gec gelebılıyor.

sağ kasığım yürürken bıle agrıyodu hafıf hafıf. hatta otururken bıle rahat oturmıyorum ince sızı giriyor. cok nadirde sol kasıkta batma oldu. yüzümde hafıf yanmalar oluyor 1 haftaya yakındır. sürekli susuyorum. ama gögüslerde acı falan bısey yok yada bel agrım bulantım bunlar yok. adet öncesi benım her zaman hafıf karnım agrır hepsı bu. neyse negatıfmıs ama sonucta:KK43: adetim daha olmadı bugun günüm ama bazen 1-2 gün gec gelebılıyor.
moralım sıfırrrrrrrrrrrrr

Back