• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Idrar testine guvenmiyorum canm ya varsada çıkmaz bosuna uzulursun.. kanda kesin çıkıyor biliyosun besgun oncesinden. Sen blrsin derim..
Ya haklısın ama idrar da görmeden kan testi yaptirirsam ve negatif çıkarsa daha çok üzülürüm gibi geliyor sen bat i mi bekleyeceksin

merhaba arkadaşlar nasılsınız.. iyisinizdir inşallah benim 2 günüm kaldı ama artık çok zorlanıyorum beklerken hiç sabrım kalmadı sanki oturamıyorum bile bi yere elimde olmadan .. bi de tabi sürekli bebek yok mu diyen kayınvalide anne görümce kardeş hepsi mevcut etkileri yok değil yazıp rahatlamak istedim .. paylaşmak istedim sizle öyle işte :KK17:

merhaba canm iyiyiz sukur sn nasilsin
benmde dort gun kaldi canm sabirsizim..
amann takma kimseyi bosver Allah zamani gelince verecek..

merhaba canm iyiyiz sukur sn nasilsin
benmde dort gun kaldi canm sabirsizim..
amann takma kimseyi bosver Allah zamani gelince verecek..
teşekkür ederim iyiyim ben de sadece bu mesele kafamı doldurmuş durumda zamanı geldiğinde olacak tabiki canım ona şüphem yok ama insanlar düşünmeden konuşuyolar işte :KK43: yok doktora git bari falan.. zaten gittim tabiki düşünmeden önce bi sıkıntı yok tek sıkıntı stres yapıyo olmam iyiki sizler varsınız bu siteyi keşfetmem çokk iyi geldi bana.. :KK200: umarım herkes güzel haberler verir birbirine

teşekkür ederim iyiyim ben de sadece bu mesele kafamı doldurmuş durumda zamanı geldiğinde olacak tabiki canım ona şüphem yok ama insanlar düşünmeden konuşuyolar işte :KK43: yok doktora git bari falan.. zaten gittim tabiki düşünmeden önce bi sıkıntı yok tek sıkıntı stres yapıyo olmam iyiki sizler varsınız bu siteyi keşfetmem çokk iyi geldi bana.. :KK200: umarım herkes güzel haberler verir birbirine
Offf nefret ediyorum bu toplumun bu baskısından yargılarından yaa !! İstemiyoruz deyin herkese valla en iyisi öyle.. Biz çocuk düşünmüyoruz falan deyin.. Geçen arkadaşım geldi kendisi daha yeni kürtaj olduumda yanımdaydı hastanede çalışıyo bi de üstelik.. Noldu tekrar denemeler dedi kaç ay oldu dedi kürtaj olalı.. 3,5 ay oldu dedim.. oooo falan çok olmuş niye olmadı falan diyo.. Ulan dedim sen kendin konuşmadın mı doktorla 2 adet korunsunlar diye daha 2. denememiz bekliyorum işte dedim.. haa doğrı falan diyo ama onda bile bi ima var yani! Gerçekten nefret ediyorum bu insanların bu tarz imalarından!! Üzülme canım sorun yoksa bile varmış gbi hissettirir böyle insanlar gözardı et direk.. Hatta özellikle onlarla konuşmaktan kaçın.. Allah kalbine göre versin..

Offf nefret ediyorum bu toplumun bu baskısından yargılarından yaa !! İstemiyoruz deyin herkese valla en iyisi öyle.. Biz çocuk düşünmüyoruz falan deyin.. Geçen arkadaşım geldi kendisi daha yeni kürtaj olduumda yanımdaydı hastanede çalışıyo bi de üstelik.. Noldu tekrar denemeler dedi kaç ay oldu dedi kürtaj olalı.. 3,5 ay oldu dedim.. oooo falan çok olmuş niye olmadı falan diyo.. Ulan dedim sen kendin konuşmadın mı doktorla 2 adet korunsunlar diye daha 2. denememiz bekliyorum işte dedim.. haa doğrı falan diyo ama onda bile bi ima var yani! Gerçekten nefret ediyorum bu insanların bu tarz imalarından!! Üzülme canım sorun yoksa bile varmış gbi hissettirir böyle insanlar gözardı et direk.. Hatta özellikle onlarla konuşmaktan kaçın.. Allah kalbine göre versin..

Benim duam ben ne cektiysem çocuk hasretiyle ilgili onlarda ceksinki bizi anlasinlar.bedduda anlamnda söylemiyorum hakkımda ne dusunuyosa Allah ona iki katini versin iyiyse iyi kotuyse kotu.. bikmicaklar konusmaktan cocukta çocuk. .

canm Allah onlari bildigi gibi yapsin onlar yuzunden stres oluyoruz daha fazla soz solemicem bedduaya girmesin die...

inşallah cnm. sen de en kısa zamanda güzel haber verirsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
tatlım sen hamiş misinnnnn, maşallah kuzum sana, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşalllaaahhhhhhhh :) çoook mutlu oldum, maşallah sana ve bebişineeee

Merhaba, Benim yarın adet günüm, ama 4 gündür kahverengi akıntım var peçeteye gelen biraz önce baktığımda hafif pembelik varıdı. Ne adet sancım var ne bişi sadece yorgun ve halsizim iştahım yok. Yarını beklicem bakalım çok umudum yok ama :(

Merhaba kızlar benim BAT 18 Kasım sabah test yaptım çok silik çıktı ikinci cizgi... cumartesi yaptığım daha silikti zor belli oluyordu bakalim gün geçtikçe koyulasicakmi.. internetten gebelik testi siparişi verdim bugün teslim etmediler yarına kaldigi icin yarin sabah test yapamicam offfff....

Merhaba kızlar benim BAT 18 Kasım sabah test yaptım çok silik çıktı ikinci cizgi... cumartesi yaptığım daha silikti zor belli oluyordu bakalim gün geçtikçe koyulasicakmi.. internetten gebelik testi siparişi verdim bugün teslim etmediler yarına kaldigi icin yarin sabah test yapamicam offfff....
Fotografini koy testin bakalim canim

tatlım sen hamiş misinnnnn, maşallah kuzum sana, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşalllaaahhhhhhhh :) çoook mutlu oldum, maşallah sana ve bebişineeee

Allah razı olsun cnm Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Rabbim gönlünüzde ne varsa onu önünüze getirsin inşallah

Canım sen bu testlerle uğraşma. Kesinlikle hamişsin. Git bi kan testi yaptır. Bugün senin bat günün değilmiydi zaten kesin sonuç alırsın. Banada demişti dersin ;)

Fotografini koy testin bakalim canim
Tamam canım ekliyorum
Canım sen bu testlerle uğraşma. Kesinlikle hamişsin. Git bi kan testi yaptır. Bugün senin bat günün değilmiydi zaten kesin sonuç alırsın. Banada demişti dersin :KK66:
Canım BAT 18 yani çarşamba... inşallah canim hamileyimdir :) şöyle koyu göreyim acaba demeden emin olarak kan vermeye gitmek istiyorum şuan çok silik.. Kanda negatif öğrenmek çok kötü oluyor ya yani ben kötü oluyorum..

Eklentiler

• 2015-11-16 09.39.13.jpg
    2015-11-16 09.39.13.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 55
Back