• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Tamam canım ekliyorum

Canım BAT 18 yani çarşamba... inşallah canim hamileyimdir :) şöyle koyu göreyim acaba demeden emin olarak kan vermeye gitmek istiyorum şuan çok silik.. Kanda negatif öğrenmek çok kötü oluyor ya yani ben kötü oluyorum..
Canim silik de olsa görünüyor :KK9:. Insallah giderek koyulasir. Bence sen hamilesinnn :KK71:

shoji shoji tatlım fazla giremiyorum. Geçen haftadan beri mesaiye kalıyorum çok yoğunum, uykuya dalmadan önce falan okuyup uyuya kalıyorum zaten :) benim adetim 12 sinde başladı ve dün bitti. Bu aralar eşimle de aramız biraz iyi değil. Herşey bir tuhaf gidiyor bu aralar hayırlısı bakalım. ben artık bebek düşünmüyorum. Rabbim sizlere nasip etsin. Bu arada hamile olan arkadaslarinda gözü aydın olsun , Allah sağ salim hayırlısıyla kucaklarina almayi nasip etsin . :KK200:

Sizden bir fikir almak istiyorum . Benim şirketin yemeği var ( yani eğlence de var) ve ben ne giyecegimi bilmiyorum. Bir elbise var alsammi karar veremedim. Size resmini göstericem fikir verin.
Screenshot_2015-11-14-22-56-08.jpg

Tamam canım ekliyorum

Canım BAT 18 yani çarşamba... inşallah canim hamileyimdir :) şöyle koyu göreyim acaba demeden emin olarak kan vermeye gitmek istiyorum şuan çok silik.. Kanda negatif öğrenmek çok kötü oluyor ya yani ben kötü oluyorum..

Bu erken gebelik testimi yoksa adet geciktiğinde gösterenmi?

shoji shoji tatlım fazla giremiyorum. Geçen haftadan beri mesaiye kalıyorum çok yoğunum, uykuya dalmadan önce falan okuyup uyuya kalıyorum zaten :) benim adetim 12 sinde başladı ve dün bitti. Bu aralar eşimle de aramız biraz iyi değil. Herşey bir tuhaf gidiyor bu aralar hayırlısı bakalım. ben artık bebek düşünmüyorum. Rabbim sizlere nasip etsin. Bu arada hamile olan arkadaslarinda gözü aydın olsun , Allah sağ salim hayırlısıyla kucaklarina almayi nasip etsin . :KK200:

Canım her evlilikte iniş çıkışlar tartışmalar kırgınlıklar olur. Ama hepsi zamsnla geride kalır. Benşm bir arkadaşım var. Kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüler ilk bebeği bir aylıkken tutta ikinci bebeği olana kadar kaç kez ciddi manada virajdan döndüler. Sekiz sene içinde hemde. Ona rağmen şimdi 1.5 ysşında kızı var. Yani ben düşünmüyorum deyip kestirip atma cnm. İnşallah herşey yoluna girer

Sizden bir fikir almak istiyorum . Benim şirketin yemeği var ( yani eğlence de var) ve ben ne giyecegimi bilmiyorum. Bir elbise var alsammi karar veremedim. Size resmini göstericem fikir verin. Eki Görüntüle 1690972
güzelmiş canım bence olur.. altına kırmızı topuklu ayakkabı.. boyun kısmı kapalı olduğu için saçını toplat.. hoş bir topuz.. güzel bir küpe ama sallanan değil büyük düğme gibi.... oldu bu iş :) canım sen elbiseyi sordun ben nerelere gittim :D

Kizlar ben galiba halusunasyona bagladim :eek: dayanamadm test yaptm aksam aksam vee hayali bi cizgi goruyorm:eek: hayali olduguna nerden karar verdin diyceksiniz cunku foto cekiyorm fotoda gorunmuyo:eek::eek: kafayi yiycem esime de gosteremiyorm surprizim bozulcak diye :KK12:

Kizlar ben galiba halusunasyona bagladim :eek: dayanamadm test yaptm aksam aksam vee hayali bi cizgi goruyorm:eek: hayali olduguna nerden karar verdin diyceksiniz cunku foto cekiyorm fotoda gorunmuyo:eek::eek: kafayi yiycem esime de gosteremiyorm surprizim bozulcak diye :KK12:
Canım bende haftasonu yapmıştım test.. onda çok çok silikdi ikinci cizgi.. fotoda belli olmuyordu.. bugün sabah yaptım biraz daha belliydi en azından zorda olsa fotoda belli oluyordu.. Yarın sabah ilk idrarla yap canım o cizgi biraz daha belirgin olur.. hadi inşallah hamişsin dır canım :)) BAT nezaman dı ?? Bide foto atsana merak ettim :)

Canım bende haftasonu yapmıştım test.. onda çok çok silikdi ikinci cizgi.. fotoda belli olmuyordu.. bugün sabah yaptım biraz daha belliydi en azından zorda olsa fotoda belli oluyordu.. Yarın sabah ilk idrarla yap canım o cizgi biraz daha belirgin olur.. hadi inşallah hamişsin dır canım :)) BAT nezaman dı ?? Bide foto atsana merak ettim :)
Valla cnm degisik isiklar altinda bi suru foto cektm bembeyaz gorunuyo hic cizgi yokki koymamin anlami yok :KK1:ama canli bakinca golgemsi bi cizgi var ya da ben gercekten kafayi yedim :KK47: BAT carsamba gunuydu bi tane test var elimde sabah yapsammi tekrar acaba yoksa carsamba sabahi beklesemmi cok heycanliyim:oops:

Back