- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
bencede daha erken. hcg hormonu 8-9 günde anca vücuda yayılıyormus zaten yanı gebelık belırtısı. İNşALLAH hamılesındır.İnşallah Allahım herkesin gönlüne göre verir. İlişki 7 kasımda oldu, tesadüfen tam da yumurtlama dönemi. Şimdi ayağım üşüse hamileliğe vuruyorum. Kimseye de bir şey söylenmiyor, bir iki kişiye sorayım dedim hemen dalga geçtiler, şimdiden belli olmaz diyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin canımİnşallah Allahım herkesin gönlüne göre verir. İlişki 7 kasımda oldu, tesadüfen tam da yumurtlama dönemi. Şimdi ayağım üşüse hamileliğe vuruyorum. Kimseye de bir şey söylenmiyor, bir iki kişiye sorayım dedim hemen dalga geçtiler, şimdiden belli olmaz diyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Valla canım daha 2 gün var adete bekliyorum işte test yapmadım henüzgibigibiyim ne oldu sonucun geliyor mu bebek.
Ayy bak kızz moralini bozdun herkesin gittiler topicten :)Kızlar kendinizde belirti aramayın hamile kalan çoğu kişi adet olucam sandım ama hamile olduğumu öğrendim diyor.
Yani hamilelik belirtileri adet belirtilerinizle aynı..
Yok başım ağrıdı, yok susadım, yok yoruldum, yok nefes nefese kaldım bunların çoğu psikolojik
Yaşadığım için söylüyorum sonra boşuna ümitlenmiş olmayın..
Bunlar hamilelik belirtisi canim. İnşallah hamilesindir. Seninle sat ve bat tarihlerimiz aynı. İnşallah bu ay hayırlı haberi aliriz. Idrar testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun canimKızlar merhaba, biz 15 aylık evliyiz. İlk defa bu ay korunmadık. SAT 26 ekim, BAT 24 kasım. Daha çok var ama sol kasığımda batma ve afedersiniz gazım var. çok sabırsızlanıyorum, bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?
bencede daha erken. hcg hormonu 8-9 günde anca vücuda yayılıyormus zaten yanı gebelık belırtısı. İNşALLAH hamılesındır.
Bunlar hamilelik belirtisi canim. İnşallah hamilesindir. Seninle sat ve bat tarihlerimiz aynı. İnşallah bu ay hayırlı haberi aliriz. Idrar testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun canim
Ben belirti aramak istemiyorum canim. Benim icin en büyük belirti adet gecikmesi olacak. Bu yaşıma kadar hic gecikmedi çünkü.Sabretmek zor ama bekleyeceğiz canım, benim ilk deneme ya, bi tuhaf hissettim kendimi :)
Hakkımızda hayırlısı olsun canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sende belirti var mı peki? İdrar testi bana kalsa ilk gün bile yapardım da :) Aslında 22-23 kasım gibi erken gebelik testi yapayım diyorum ama negatif çıkarsa da üzülürüm. En iyisi 25-26 kasım gibi regl olmazsam yapmak di mi?
Ayy bak kızz moralini bozdun herkesin gittiler topicten :)
bak midem bulanıyo üzüntüdenTamam tamam şaka yaptım herkes gelsin
Ben belirti aramak istemiyorum canim. Benim icin en büyük belirti adet gecikmesi olacak. Bu yaşıma kadar hic gecikmedi çünkü.
bak midem bulanıyo üzüntüden
vallahi adet günü yaklaştımı elimizde değilki herşeyi gebelik belirtisi saymamız :)Ayy bak kızz moralini bozdun herkesin gittiler topicten :)
Tamam işte al sana hamilelik belirtisi
vallahi adet günü yaklaştımı elimizde değilki herşeyi gebelik belirtisi saymamız :)
Aynen öyle canım hepimiz aynıyız zaten.. Ben 1 haftadır mide bulantısı çekiyorum sanırsın 3 aylık hamileyim hahahahahvallahi adet günü yaklaştımı elimizde değilki herşeyi gebelik belirtisi saymamız :)
vallahi adet günü yaklaştımı elimizde değilki herşeyi gebelik belirtisi saymamız :)
Ayy aynı ben ama inşallah sonumuz benzemez.. Ben de iç hastalıklarından komple ultrasona gitmiştim tam yumurtlama günümde kadın rahme bakarken 2 tane yumurta var dedi diye şimdi ikiz falan doğurcaım triplerine girdimEvet burda biri vardı demişti.. "Bu ay öyle belirtiler yaşadım ki sanırsın üçüz doğurcam ama maalesef hamile değilmişim."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?