Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bencede daha erken. hcg hormonu 8-9 günde anca vücuda yayılıyormus zaten yanı gebelık belırtısı. İNşALLAH hamılesındır.

Amin canım

ya adetten önceki belirtiler hersey pskolojık dıyolar. beta hcg 10 güne kadar vucuda zaten yayılmıyormus. 10.günden sonra baslıyormus yayılmaya.yanı ilişkiden 10 gün sonra.

Kızlar kendinizde belirti aramayın hamile kalan çoğu kişi adet olucam sandım ama hamile olduğumu öğrendim diyor.

Yani hamilelik belirtileri adet belirtilerinizle aynı..

Yok başım ağrıdı, yok susadım, yok yoruldum, yok nefes nefese kaldım bunların çoğu psikolojik

Yaşadığım için söylüyorum sonra boşuna ümitlenmiş olmayın..

Ayy bak kızz moralini bozdun herkesin gittiler topicten :)

Bunlar hamilelik belirtisi canim. İnşallah hamilesindir. Seninle sat ve bat tarihlerimiz aynı. İnşallah bu ay hayırlı haberi aliriz. Idrar testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun canim

bencede daha erken. hcg hormonu 8-9 günde anca vücuda yayılıyormus zaten yanı gebelık belırtısı. İNşALLAH hamılesındır.

Sabretmek zor ama bekleyeceğiz canım, benim ilk deneme ya, bi tuhaf hissettim kendimi :)

Bunlar hamilelik belirtisi canim. İnşallah hamilesindir. Seninle sat ve bat tarihlerimiz aynı. İnşallah bu ay hayırlı haberi aliriz. Idrar testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun canim

Hakkımızda hayırlısı olsun canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sende belirti var mı peki? İdrar testi bana kalsa ilk gün bile yapardım da :) Aslında 22-23 kasım gibi erken gebelik testi yapayım diyorum ama negatif çıkarsa da üzülürüm. En iyisi 25-26 kasım gibi regl olmazsam yapmak di mi?

Ben belirti aramak istemiyorum canim. Benim icin en büyük belirti adet gecikmesi olacak. Bu yaşıma kadar hic gecikmedi çünkü.

Evet burda biri vardı demişti.. "Bu ay öyle belirtiler yaşadım ki sanırsın üçüz doğurcam ama maalesef hamile değilmişim."
Ayy aynı ben ama inşallah sonumuz benzemez.. Ben de iç hastalıklarından komple ultrasona gitmiştim tam yumurtlama günümde kadın rahme bakarken 2 tane yumurta var dedi diye şimdi ikiz falan doğurcaım triplerine girdim Bu mide bulantıları hep ondan işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…