• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar bu sabah ateşim 36,2 :) perihan08 perihan08 yunus_ciklet yunus_ciklet

Yani

12/11 - 36,2
13/11 - 36,2
14/11 - 35,8
15/11 - ovulasyon testi çift çizgi ve akıntı yani yumurtlama oldu
16/11 - 36,2 :)

işe yarıyor galiba

Yumurtlama gununde vucut sicakligi dusuyor mu ben yukseliyor saniyordum bunu ogrenmem iyi oldu :KK48: ayrica insallah bu gun tutar seninde. Kendini cok yorma her firsatta dinlenmeye bak :KK49:

hoşgeldin canım naber
iyi canm nolsun kafaya takmamak için çok dolaşmıyorum burda arada girip selam çakıp gidiyorum konuşmalara bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza:)
adet tarihimn bile ne olduğunu unuttum valla telfnumu değiştim adet takvimim kayboldu öle yani oluruna bıraktım sende ne var ne yok :)

iyi canm nolsun kafaya takmamak için çok dolaşmıyorum burda arada girip selam çakıp gidiyorum konuşmalara bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza:)
adet tarihimn bile ne olduğunu unuttum valla telfnumu değiştim adet takvimim kayboldu öle yani oluruna bıraktım sende ne var ne yok :)

Sen geçen ay 25 ekimde adet olmuşsun canım yani 28 günlük siklusta bu hafta sonu adet olman lazım 21 yada 22 sinde :)

Ben aynı çalışmalara son sürat devam :KK55::KK55:

Kızlar birde ben size bisey soracagim ben tüm belirtileri yasamama rağmen akintim hiç yok. Hiç bu kadar kuru olmamıştım. Benim gibi olan varmi?

Kızlar merhaba, biz 15 aylık evliyiz. İlk defa bu ay korunmadık. SAT 26 ekim, BAT 24 kasım. Daha çok var ama sol kasığımda batma ve afedersiniz gazım var. çok sabırsızlanıyorum, bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?

Back