- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar testi yaptım negatıf cıktıııııııı. bugun yada yarın adet günüm .
Kızlar bu sabah ateşim 36,2 :)perihan08
yunus_ciklet
Yani
12/11 - 36,2
13/11 - 36,2
14/11 - 35,8
15/11 - ovulasyon testi çift çizgi ve akıntı yani yumurtlama oldu
16/11 - 36,2 :)
işe yarıyor galiba
Yumurtlama gununde vucut sicakligi dusuyor mu ben yukseliyor saniyordum bunu ogrenmem iyi olduayrica insallah bu gun tutar seninde. Kendini cok yorma her firsatta dinlenmeye bak
![]()
hoşgeldin canım nabermeraba canlar :)
Yumurtlamadan bir gün önce ateş düşüyor canım inşallah tutar valaa
iyi canm nolsun kafaya takmamak için çok dolaşmıyorum burda arada girip selam çakıp gidiyorum konuşmalara bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza:)hoşgeldin canım naber
Insallah bu ayda bizler guzel haber verelim once sen sonra biz![]()
iyi canm nolsun kafaya takmamak için çok dolaşmıyorum burda arada girip selam çakıp gidiyorum konuşmalara bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza:)
adet tarihimn bile ne olduğunu unuttum valla telfnumu değiştim adet takvimim kayboldu öle yani oluruna bıraktım sende ne var ne yok :)
5 gün sonra çok merak ediyorum psikolojik de bi belirtiler kendimi ödüllendirme yı düşünüyorum bu kadar birebir yaşanmaz kiİnşallah adet günün ne zaman :)
Benim daha 5 günüm varrGünaydın kızlarSon 2 gün
![]()
Hem de ne zor cnm ama bekliycez el mahkum :)))Benim daha 5 günüm varrbeklemek çok zorrrr
Hoşgeldin cnm ben de bu ay bi kendimi bıraktım hayırlısı neyse o olsun diyorum artık :)evet canm bende burayı acınca baktım gördüm adet tarihimi bakalm haftasonu görcez bende calışmalara devam valla
![]()
Bırakınca oluyor diyorlar genelde stres yapmamak lazimmis ama nerdeee... Stres topuna döndüm bennnHoşgeldin cnm ben de bu ay bi kendimi bıraktım hayırlısı neyse o olsun diyorum artık :)
Valla doğru diyosun stres yapmaktan yaşlandım yaa kaç aydırBırakınca oluyor diyorlar genelde stres yapmamak lazimmis ama nerdeee... Stres topuna döndüm bennn![]()