Kızlar birde ben size bisey soracagim ben tüm belirtileri yasamama rağmen akintim hiç yok. Hiç bu kadar kuru olmamıştım. Benim gibi olan varmi?
Ben de tam tersi çok akıntım var bu ay akıntı gebelik belirtisimiymişş bak bunu bilmiodumKızlar birde ben size bisey soracagim ben tüm belirtileri yasamama rağmen akintim hiç yok. Hiç bu kadar kuru olmamıştım. Benim gibi olan varmi?
Burda herşey gebelik beirtisi canım :)) Yani en azından biz öyle hissediyoruz :))Kızlar merhaba, biz 15 aylık evliyiz. İlk defa bu ay korunmadık. SAT 26 ekim, BAT 24 kasım. Daha çok var ama sol kasığımda batma ve afedersiniz gazım var. çok sabırsızlanıyorum, bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?
Burda herşey gebelik beirtisi canım :)) Yani en azından biz öyle hissediyoruz :))
Ben de tam tersi çok akıntım var bu ay akıntı gebelik belirtisimiymişş bak bunu bilmiodum
Sanırım benimki de psikolojik yaaÇok belirtim olup akıntım olmadığı ay olmuştu ama ben hamile değildim maalesef
Ama yapmamak elde değil herkes o duyguları yaşamak istiyor. Annelik ya annelik daha ötesi varmıValla doğru diyosun stres yapmaktan yaşlandım yaa kaç aydırArtık yapmıycam dedim ben de artık ama büyük yalan dışım sizi içim beni yakar
Canım kişiden kişiye değişiyormuş tabi ama ben sanırım değilim yaaBen de tam tersi çok akıntım var bu ay akıntı gebelik belirtisimiymişş bak bunu bilmiodum
Banada yarıyor gibi geldi iki gündür 35.7 ve reglm baklım diğer günler nasıl devam edicekKızlar bu sabah ateşim 36,2 :)perihan08 yunus_ciklet
Yani
12/11 - 36,2
13/11 - 36,2
14/11 - 35,8
15/11 - ovulasyon testi çift çizgi ve akıntı yani yumurtlama oldu
16/11 - 36,2 :)
işe yarıyor galiba
iyi gidiyor benim 35,9Banada yarıyor gibi geldi iki gündür 35.7 ve reglm baklım diğer günler nasıl devam edicekyunus_ciklet
Canim belirtilerin nelerdir?benim negatif cıktııııı bugun idrar. bugun adet günüm.
Burda herşey gebelik beirtisi canım :)) Yani en azından biz öyle hissediyoruz :))
sağ kasığım yürürken bıle agrıyodu hafıf hafıf. hatta otururken bıle rahat oturmıyorum ince sızı giriyor. cok nadirde sol kasıkta batma oldu. yüzümde hafıf yanmalar oluyor 1 haftaya yakındır. sürekli susuyorum. ama gögüslerde acı falan bısey yok yada bel agrım bulantım bunlar yok. adet öncesi benım her zaman hafıf karnım agrır hepsı bu. neyse negatıfmıs ama sonuctaCanim belirtilerin nelerdir?
moralım sıfırrrrrrrrrrrrrsağ kasığım yürürken bıle agrıyodu hafıf hafıf. hatta otururken bıle rahat oturmıyorum ince sızı giriyor. cok nadirde sol kasıkta batma oldu. yüzümde hafıf yanmalar oluyor 1 haftaya yakındır. sürekli susuyorum. ama gögüslerde acı falan bısey yok yada bel agrım bulantım bunlar yok. adet öncesi benım her zaman hafıf karnım agrır hepsı bu. neyse negatıfmıs ama sonuctaadetim daha olmadı bugun günüm ama bazen 1-2 gün gec gelebılıyor.
Canım canını sıkma diyeceğim ama sikmamak mümkün değil. Bu ay sonunda herhalde benim yaşatacağım hüsran aynısı olacak çok kaptiriyorum kendimi sonrası malummoralım sıfırrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?